Stroj času (9.4. - 15.4.2026)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evinana

evinana Baron fóra

Také hotovo a ty přepínače naprosto zbytečné šlechtění :cry: nevadí, akce za mnou a zítra hurá na další

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, už rozpěstovávám :D

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

4. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

A já teď začala a někteří mají už hotovo xD

5. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja už mám tiež hotovo ;) Kš bolo štedré xD bosorka bude musieť popracovať ešte na pajdátkach. Mrknem ešte k nej a možem ísť do hajan. Dobrú noc prajem ;)

6. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Hotovo.To byla rychlovka.Dobré ráno.;):);)

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobré ráno? V uvedeném čase? Jak pro koho, já mám noc ;).
    Hotovo budu mít již brzy.

8. 14087

14087 Titán fóra

Dobré ráno
    akce hotová a ještě jsem přepěstovala, musela jsem i otočit pokrácený laskavec na pajdátka a i těch dost zbylo
    [​IMG] [​IMG]

9. maribeja

maribeja Komisař fóra

dobré odpoledne tak akce bez problému hotová

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Kolo neštěstí se včera zbláznilo a dalo 5* 100 procent .Takže bylo napěstováno v 7 večer ale padátka ty zas váznou ještě potřebuji 261 kousků hmm tak to dodělám zítra:music:

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Všem vám gratuluji. Mě to vůbec nejde.Asi se na to vykašlu a stejně tak na stromy.:wuerg:;)
    Už fakt neumím nic.

12. 14087

14087 Titán fóra

dasa1143 a není to škoda? Vždyť jen pěstuješ, meleš a dodáváš.. ještě je spousta času ;)

13. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143
    Ahoj a co přesně ti nejde? Stačí napěstovat akční rostlinu, nachytat padátka, to vše na hlavní a divoké louce, pak umeleš 2 akční produkty ve mlýně a dodáváš kliknutím na + v zeleném podkladu viz obr., pokud máš + na šedém podkladu, znamená to, že ještě nemáš dostatečné množství. Po dodání se ti okno přepne do další místnosti a zase dodáš kliknutím na +. Neboj se toho, není to nic složitého ;)

14. sarka17

sarka17 Rádoby autor

Ahoj,akce hotová. Všem co ještě makaj přěji aby zdárně dokončili.:D

15. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo.Kolo dalo 0,tak jsem dala do diamantu 200%,do zlatého 100%,zelených fůra, jelo to a JE TO.Žádný stres jen sázení,mletí,dodání.Tak má vypadat správná akce!!!!!!

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Přepínač času [​IMG]jsem nepoužila , všechno procestováno, hotovo .[​IMG]
    Milá dinoalesi ,skvělá práce (jako vždy) ... děkuji za výpočty . [​IMG] Rychlíkům gratuluji.

Skvělá akce ,úžasná grafika a šlo to jako po másle .

Přeji všem pohodový večer, nejlépe někde u krbu nebo u topení ...
    já to zkusím takto

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Prostě mi nejde dodávat nic. Tak končím. Dobrou noc všem.;)

18. farmmarr

farmmarr Pisálek fóra

dasa1143

Sa im to "kecá", keď narúbu na všetko bonusy a je vymaľované. Ale tak majú to level-ovo odrobené. :)
    Každopádne bez bonusov je to riadna makačka ...

babina51, Trilian55 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - v tuto chvíli musíš ve mlýně umlet 2x Digitální hodiny. Pak se posuneš dál.

Přeji hezký den

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný dník u stroje času :) jako každou sobotu jsem ráno napěstovala a šla plnit s tím, že uvidím co to po mě bude ještě chtít :D překvapivě jsem jen plnila, nic nepřehazovala a a najednou to bylo hotové xD skvělá práce, šlo to rychle a obrázky jako vždy moc hezké :p