Strašidelný kalendář (17.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jakubskopal

jakubskopal Zelenáč fóra

co se děje,nejde mi otevřít dnešní dárek:-(

lenka46 tohle ocenil(a).
  2. šaruš1201

šaruš1201 Zelenáč fóra

Ani mě, zato už jsem otevřela zítřejší.

lenka46 tohle ocenil(a).
  3. krista03

krista03 Zelenáč fóra

no,to je super....hraji každý den a dnešní dárek je už zavřený..bych se na to mohla

lenka46 tohle ocenil(a).
  4. zdeevi10

zdeevi10 Zelenáč fóra

hepl..co s tím? nejde otevřít dnešní dárek ..

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

To bude kvůli posunu času
    - asi s ním u nás nepočítali. RT to určitě bude nějak řešit. Dnes teda už ne, ale dřív nebo později nám k tomu jistě něco řeknou.

6. kája53

kája53 Expert fóra

Taky nejde.

7. SimonkaC

SimonkaC Zelenáč fóra

Je zajímavé, že čas u přihlášení a denního dárku je v pořádku, ale u kalendáře ne. Jak je možné, že se ty časy neshodují ? Dárek za přihlášení jsem dostala a v celkové době přihlášení je počet správný, i když jsem se přihlásila jen několik minut před půlnocí. Ovšem dárek v kalendáři odkliknout nešel :-(

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři,
    vypadá to, že nám nějako zapomněli u Halloweenského kalendáře na posun času. Chybu jsme nahlásili. Problém s výběrem byl jen mezi 23:00 a 00:00.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ďakujem za darčeky;)

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak poslední bonusový dárek otevřu až zítra večer, pomůže do začátku listopadových akcí.

11. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Opravdu se může bonusový dárek vybrat až zítra večer?
    Tedy pokud nám to uznají,patřím totiž taky k těm postiženým,co včera po 23.hod. se už nedostali k dárečku.

Helena1313 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Určitě může, vždyť je avizovaný do 31.10. taky ho mám ještě zavřený, nevím co bych teď zbytečně sbíral ....
    Chybu by uznat měli, vyzkoušel jsem na vedlejší farmě tam otevřít po 23 h nešel ,-)

Edit: je to v ofi, řešení bude během dopoledne

Naposledy upraveno: 30/10/17
  13. pipina15

pipina15 Zelenáč fóra

Dobrý den, mám dotaz. Již druhý den jsme bez proudu, z důvodu včerejší vichřice. Přišla jsem o dárek 5 banánů, je jiná možnost něž dokoupení tohoto dárku za 26 florenů?Děkuji

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj pipina15,
    bohužel, i když jsi dárek nevyzvedla kvůli výpadku proudu, tak ho jinak než koupí za floreny nezískáš.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím nezmarka, ale to je dárek, který byl zablokovaný (5x banán) a v ofi danda píše, že nás bude informovat co a jak dál.

edit: to nemůžu posoudit jak opravný script proběhne a promítne se u ní na farmě, ale jak poznají, že u nich nešel proud ,-) no necháme to na vývojářích...

Naposledy upraveno: 30/10/17
  16. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Pitrýsek47,
    pokud by hráčka napsala, že měla problém s otevřením, tak bych samozřejmě napsala něco jiného, ale já to pochopila tak, že se celý den na farmu nedostala a tím pádem si dárek nevyzvedla. Tento důvod se opravným scriptem bohužel nevyřeší.

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    co se stane pokud teď někdo otevře 13. dárek za floreny? Dostane je opravným scriptem zpět?

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bropyk: zatím víme že Floreny dostanou jen ti co je zaplatili v době od 23:00:00 do 23:59:59 hod.

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    myslím, že je to špatně vyhodnocené. Floreny by měli dostat všichni, kteří byli přihlášeni mezi 23:00 - 23:59 a zaplatili i později. Posun času je vždy legrace.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Dárečky byly zkrátka super...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.