Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ojojoj o_O Ted mi sice padlo z kostniho kere 17 kousku a jeste sklidim samorostik, ale... No radsi bez uz spat, ja se dopajdam xD

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak po 32 hodinách děsivky mám na kontě 380 Lebečních naběraček (cca 44% potřebného množství). Do konce akce přitom zbývá skoro 64 hodin, čili za 1/3 trvání akce mám 44% naběraček. Z toho mi vyplývá, že při stávajícím přísunu naběraček by to mělo vyjít... Zítra přitom budu mít napěstováno dost akční květiny (dopoledne), takže přeorientování na osmihodinový Ponurý květ (lepší protihodnota než ta Zářící plíseň) by mi mohlo zajistit dost naběraček. Všem přeji hodně naběraček (nejlépe plných voňavé úplňkové polévky).

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři,

konec akce bude posunut a to na 7.3. 14:00.
    Časomíra bude upravena během pondělí.

Tak ať vám to padá ;)

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To prodloužení o jeden den je super.
    I tak úkol dělat nebudu celý. Raději využiju prodloužení na pěstování věcí do stodoly.

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Parada, prodlouzeni akce vitam, zvysi se tim rapidne me sance na dokonceni, o to vic se budu snazit ;) Zatím mam hotovou jednicku a stribrnou dvojku, stojim nejvic na padatkach. Na noc hozene dlouhodobky a pokracovani zítra, zítra mam cas, snad s tim trosku pohnu :)

6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

To je skvělá zpráva, to už vypadá slibně!

7. jančajani

jančajani Rádoby autor

Vážení přátelé, toto, co se tady poslední dobou děje, už ale není hra. Mělo by být na mně, jestli budu plnit akci nebo budu chovat slepice na hnůj, ale v poslední době jsem k tomu skoro odsouzena, protože akci bez reálných peněz dodělat nedokážu. Nesedím u hry 18h denně, nemám na každou akci cca 2000 SH a tudíž šednoucích řádků v nebi přibývá a krejcary jsou k ničemu, neb je vše drahé. Mnoho mých sousedů už skončilo, nedivím se. Akce stíhá akci, bez nabrání "sil" a dopěstování nutného, odměny ve formě kuponů na pomocníky skoro žádné nebo hodinové, jsem docela -.-:eek::oops::sleepy:. Skoro sem nepíšu, ale teď mi to nedalo, platí to na celou farmu, nejen tady.

8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, to je dobře, že se akce prodlouží, akční je napěstováno, ale naběračky neskáčí (chybí mi ještě 342 kousků), tak mám šanci dokončit. Moc nepadají. Všem nám přeji klidné ukončení úkolu a stonek aby stonkoval. Je teprve 4. a času dost. Jára

9. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Prodloužení vítám, ale jde to mizerně naběraček mám 299 a pýchavky 4100 a to jsem dnes předělala vše na houbovém lese na políčka kde nemám 3 plochy otevřené a budu sázet akční, protože v týdnu pracuji a nemám internet. Doma mě také chvilku nešel internet a televize nejde od včerejška a tak bude zazrak jestli i to připojení vydrží a zda to vůbec dopracuji až ke stonku. Opravdu není kdy pěstovat do stodoly je moooc akcí bez přestávky.

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Sdílím názor ostatních, že je to v poslední době šílené .Nejedeme jednu akci, ale vždy jsou nejméně 2 souběžné a už to začíná být únavné. Naběračky padají v minimu, stodola děsivek zeje prázdnotou, protože i do úkolů se musí dodávat dost šílené množství plodin,zvířat i plodů . Pochopila bych, kdyby se dalo pěstovat denně, ale otevření ploch 2x do měsíce je prostě katastrofa a jedna velká honička:wuerg:o_O

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prodloužení vítám, třeba se mi podaří dotáhnout aspoň ty třpytikoule a otevřít tak předposlední plochu v houbolese. Ty zakleté víly budou asi oříškem ještě na podstatně déle, pokud se mému kolu budou bonusy obloukem vyhýbat tak, jak dosud.
    Zatím akční nedopěstovávám, mám akorát na první 3 komplet úkoly a padátka zatím zaostávají. Uvidím po dnešku večer. Ve všední dny tomu většinou moc nedám, bubukytky rostou krátce a člověk potřebuje být stále poblíž, to moc nevidím, ale ne že by se to nedalo.
    Teď mi chybí bez pár kousků 500 lebek. Pokud to večer bude vypadat splnitelně, v týdnu akční nějak dojedu, přece jen je delší a nepokrátitelná mimo obvyklá hnojiva s vodou. Ale mám pocit, že to tentokrát nebude nutné a řádek oželím...

12. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak akci po počátečním nadšení jsem zavrhnul a radši budu pěstovat plodiny na otevření ploch. S takovou bych je nikdy neotevřel.

Hezkou hru ...

13. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Bezva, kdyby to prodloužily ještě, nic by se nestalo. Akci nejedu, dodělávám do družstva, ať se to trochu vyprázdní.:)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Akce nejde mi to, vybírám postupně, nejspíš je to fakt napočítané na obě otevřené plochy, co dám, to dám. Dekorky holt půjdou do strašidelného domu....

15. malanek70

malanek70 Expert fóra

S tím jak padají šufany to můžou prodloužit o týden, ten jeden den bude asi málo :oops: ... to mám kromě poslední části, kde chtějí snad milion kočičích víl, otevřený celý hřbitov. Přesto se zatím splnění zdá nemožné. Nepadají a nepadají :cry:

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Začínám míti pocit,že si z nás dělá RT čurinu. Z 1a1/2 plochy akčního mám cca 30-34 padátek.Mám tam i 4 kočičáky.
    Dozrál mě kaštaňák,tak jsem obětoval pár SH a 2 x otočit akční v rychlém režimu (35min).Dostal jsem celkem 26 !!!! padátek.
    Ze 3 (tří ) ploch za 70 min. a 540 SH !!!
    S takovou nemám šanci dokončit stonek ani v prodloužení. Celkem mám 306 ks.

17. princezna78

princezna78 Zelenáč fóra

MatysekKamilek-přesně tak a kdo asi má otevřené obě celé plochy? Jen Ti, kteří platí reálnými penězi, takže to je už "hra" jen pro ně? Bez SH, SK, kombajnu, ZuziH, SuperZuziH se to nedá. Já jsem důchodkyně a na to nemám. A že bych jako měla mít čas na pěstování, když nic nedělám? Ani tak ne, protože kdo neurychluje, nejede, musí čekat a nic mu nepomůže, že má čas. Několik akcí najednou by mi tak nevadilo, když již jsem u PC, ale to množství je závratné. Jestli to také nezhoršují Ti, kteří několik hodin po spuštění akce hlásí, že s "vytuněným" řádkem kaštanovým /nemám, nevím ani, co to obnáší/ už mají skoro hotovo??? :wuerg::cry::p

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Prodlouzeni akce je zachrana, jaksi musim dopestovat duchy (drive zcela prebytkove nez se zavedly delsi kytky) a taky jsem pridal jeden chlivek at pristi desivku konecne otevru posledni kus plochy...

Vypadavat ma 171 naberacek/den, v tuto chvili ma byt 312 (nebo chybet 543 ), mam 426 (chybi 429 ), mam 49% hotovo.
    Stav pychavek : idealne 4048 kusu (2220/den ), mam 5900 z 11100 (53% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 76 hodin.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím 547 naběraček
    10.178 kytek

20. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Hmmm tak koukám že jsem v těžkém skluzu neb naběrek nemám ani dvě stovky a to se prosím neflákám a makám, a to prodloužení o den mě teda jako fakt nevytrhne protože to množství prostě z 1 1/4 pole nenapadá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.