ST: Rady a zkušenosti s hrou na telefonech a tabletech

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pezt, 14/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123

Na takovém telefonu by to mělo normálně fungovat.
    Manželka má 11 a tam jsem to normálně v prohlížeči Edge Beta otevřel přes odkaz, který jsem dával výše.

Obrázek WhatsApp, 2025-11-13 v 21.21.54_83e693fb.jpg

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. pezt

Zdravim

Ještě bych chtěl upozornit na to, že odkaz, který tu je, je potřeba zkopírovat a vložit do řádku v prohlížeči, pokud na něj kliknete, změní se na normální přihlašovací odkaz, tedy z WebGL2.

3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak nevím co kde co mám ale nic nefunguje a koukal jsem nesu sam

Ještě něco,když jsem chcu jít přes mobil na forum dost těžko se sem dostávám někdy vůbec, vykopneme to a smítek

Naposledy upraveno: 14/11/25
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  4. pezt

5. houba69

houba69 Pisálek fóra

Ahoj taky na mobilu od aktualizace z minulého týdne nefunguje. Chrom a Edge černá obrazovka a Farmerama mobil se sice načte ale jen pul obrazovky, nebo se točí kytky.
    Ani podle nového návodu nic .....

Zoufálkov a -Jara05- tohle ocenili.
  6. pezt

Ahoj houba69

Momentálně to moc nevyzkoušíš, protože všechny hry BP nefungují

7. smoulinek123

Tak nic nejde to a zkusil jsem to aj na tabletu a taky nejde nic,tak že akce nemůžu dělat tak tím pádem dodělám co mám rozdělaný ho a budu asi končit,proč tuhle hru hrát když mě nejde na mobilu a na PC jsem až vecer

8. pezt

smoulinek123

Zkoušel jsi to podle toho návodu co je v ofi ?
    Moc se mi nechce věřit že ti to nejde

9. smoulinek123

pezt dělal jsem vše co tam je napsane
    [​IMG][​IMG]

10. pezt

11. smoulinek123

12. pezt

smoulinek123

A můžeš mi vyfotit tu adresu, když máš načtenou tu farmu s tou černou obrazovkou ?
    To znamená že klikneš dole do adresního řádku, kde je farmerama.com, následně klikneš na tužku a tam se objeví ta adresa, která musí mít na konci toto &webgl2=0

13. smoulinek123

pezt tak už se to povedlo ale ještě jak mám uložit abych to nemusel dělat po každé myslím vkládat &webgl2=0

14. pezt

Ahoj smoulinek123

Nezkoušel jsem to ukládat, ale myslím si že to nepůjde uložit, bude se to muset pokaždé doplnit, protože ve výchozím stavu se to otevře ve WebGL2

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Zdravím
    Chtěl bych se zeptat,jak to tedy je?!?
    Neustále jedu přes adresu co je na obrázku(zůstává i po načtení farmy) a mám ji také uloženou v oblíbených! Jak je to tedy stou koncovkou &webgl2=0 ?!? To platí jen pro někoho ?!?
    Je jisté,že se něco dělo,protože i na noteboku v Mozille mi najednou nešly pořádně mapy a něco tam psali o webgl2.Pomohla aktualizace prohlížeče!
    Předem díky za osvětu!;)

-Jara05-, lacrima a kocieva tohle ocenili.
  16. smoulinek123

pezt tak to je teda k ničemu pořád to tam dávat a ještě musíš na forum to zkopírovat a pak vložit

17. pezt

Ahoj kaolín11

Automaticky je nastaveno spouštění farmy ve WebGL2, to je to jak to máš na tom screenu ta adresa.
    Pokud se chceš přihlásit ve WebGL1 je potřeba po přihlášení přidat na konec adresy &webgl2=0
    Přihlášení v tuto chvíli mohou využít ti co mají problém s hrou, tak jako například smoulinek123
    Pokud ti hra funguje tak jak se přihlašuješ není potřeba nic řešit.

Ahoj smoulinek123

Zatím jiné řešení bohužel není, tu koncovku můžeš mít zkopírovanou v telefonu a z něj si ji jen zkopíruješ, nemusíš chodit kvůli toho na fórum.

18. mentos123456789

mentos123456789 Zelenáč fóra

Taky mám v Edgi i na Chromu tmu, tak jsem stáhla Farmerama mobile, to jede, ale nejsou tam žádné akční věci. Akční plodinu sklidím, když ji zaseju na PC, ale už ji nezaseju v mobilu, prostě v rostlinách není. Stejně tak akční plocha. Kdo hrajete a apce, máte to taky tak? Děkuji za radu

19. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mentos123456789,

aplikácia je len v skúšobnej verzii, akcie tam väčšinou nie sú dostupné, vyskúšaj sa prihlásiť podľa tohto návodu.

20. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Protože v úterý nebudu na PC, tak jsem dnes vyzkoušela manželův mobil. A světe div se. bez problémů jsem se dostala na farmu aniž bych použila vychytávky, které se tady zmiňuji. Možná, že to byla výjimka potvrzující pravidlo :), budu doufat, že ne a na farmu se dostanu. ;)

sovicka64, Prepperka a lacrima tohle ocenili.