ST: Rady a zkušenosti s hrou na telefonech a tabletech

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pezt, 14/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nyní jsem stáhnul na mobilu základní verzi prohlížeče EDGE a i zde po nastavení funguje vše,tak jak má!
    Zde dávám jednoduchý návod ,jak nato:
    obrázek1) Nejprve kliknu v pravo dole na 3 čárky
    obrázek 2) klinu na Nastavení
    obrázek 3) klinu na Nastavení webů
    obrázek 4) zde vyberu možnost Zobrazit desktopové weby
    Pak již jen vyhledám farmeramu a přihlásím se:
    Pokud ani po tomhle návodu není možné se přihlásit,chyba bude asi někde jinde!

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

No ještě jsou tu nějaké možnosti
    Za prvé aktuálnost prohlížeče, u Edge je podpora WebGL2 od verze 79, ale to snad již v dnešní době asi není možné aby to někdo neměl.
    A potom jedna důležitá věc, mít v prohlížeči zapnutou hardwarovou akceleraci, která je důležitá.
    To zjistíme tak že do adresního řádku napíšeme v závislosti na prohlížeči
    Pro Edge: edge://flags
    Pro Google Chrome: chrome://flags
    Pro Firefox: about:config

Zde najdeme pomocí vyhledávacího pole potřebné nastavení

Screenshot_20251109-150322.png

Změníme pokud není povoleno a ukončíme prohlížeč, samozřejmě úplně i ve správci aplikací a vyzkoušíme

Toto je obrázek z Edge, musí být nastaveno na povoleno

Naposledy upraveno: 9/11/25
    Prepperka, -Jara05- a kaolín11 tohle ocenili.
  3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

pezt ja se sem s mobilem nedostnu nejde mě sem dostat proto nemužu otestovat ty adresy

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. kaolín11

smoulinek123
    Jak již jsem psal,normálně jsem stáhnul prohlížeč,nastavil,vyhledal Farmeramu s koncovkou com a nemusel jsem zadávat žádné adresy od pezt ! A když už jsme u toho,na fórum se dostaneš vždycky,akorát nejseš přihlášenej!;)

Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  5. pezt

smoulinek123

Přesně na fórum se dostaneš i jako nepřihlášený

6. smoulinek123

kaolín11 udělal jsem co máš návod a prostě mám černo,když se to načítá hnedle tak skočí černá obrazovka

pezt mám všechno povolený jak jsi psal víš

7. pezt

smoulinek123

Tak potom telefon asi nezvládá tuto verzi
    Zkus využít Farmerama Mobile, stáhneš z Obchodu play, jinak asi není pro tebe pomoci

8. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Tak já jsem si asi před půl rokem stáhla Farmerama Mobile a šla mi dobře. Přestala jsem ji na mobilu hrát. Teď jak to zlobí tak jsem ji zase zkusila a nic. Psalo mi to že nejsem připojená k wifi. Nebyla to pravda. tak jsem ji od instalovala a zase stáhla z obchodu , chtěla jsem se přihlásit a stále mi to píše : nejsi připojená k wifi

9. pezt

Ahoj babička-květa

Zdá se, že momentálně aplikace nefunguje, zjišťuji co se děje.

stadole a -Jara05- tohle ocenili.
  10. smoulinek123

Nefunguje nic,mobil rok starý a nejde na žádnem prohlížeči tak to asi mobilem nebude když to šlo a najednou černo.

novafarmicka a -Jara05- tohle ocenili.
  11. stadole

stadole Aktivní autor

Ahoj. zkoušela jsem všechny rady ohledně farmy na mobilu,ale bohužel nic...sice se jako načítá,ale nakonec je jen černá obrazovka a tím to končí. Tak už opravdu farma nepůjde hrát na mobilu...škoda....Stáhla jsem si i farmarama mobile,ale to není ono...

smoulinek123 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. kaolín11

stadole
    Osobně jedu na XIAOMI Mi 9T,na dnešní dobu již za zenitem, a prohlížeče po nastavení na verzi pro počítače, fungují bez problémů. Tak opravdu nevím,proč to některým hráčům stále nefunguje.Asi bych ještě zkusil odinstalovat prohlížeč a nainstaloval bych jej znova!
    Farmerama mi jede úplně ve všem,co mám na mobilu stažený (EDGE, EDGE BETA,UPX,CHROME,MI PROHLÍŽEČ).

Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  13. pezt

Zdravím

[​IMG] Proč WebGL2 selhává na mobilech ?

1. Slabší nebo starší hardware
    • Mnoho mobilních zařízení (zejména starší Android telefony) má omezenou nebo žádnou podporu WebGL2
    • I když WebGL2 je technicky dostupný, výkon GPU nemusí stačit k inicializaci scény → výsledek: černá obrazovka
    2. Prohlížeč na mobilu nepodporuje WebGL2 plně
    • Např. Samsung Internet, starší verze Chrome nebo Firefox mohou mít WebGL2 vypnutý nebo nestabilní
    • iOS Safari má lepší podporu, ale i tam může dojít k problémům při vyšší paměťové náročnosti
    3. Paměťové limity a optimalizace
    • Mobilní prohlížeče mají striktní limity na paměť a počet shaderů
    • Unity build může být příliš náročný → WebGL2 se nespustí → černá obrazovka

kocieva a -Jara05- tohle ocenili.
  14. pezt

15. kocieva

kocieva Veterán fóra

Díky, díky, jsem tu. Už nemám černo před očima.

-Jara05-, .SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  16. smoulinek123

Tak ani ten odkaz mě nepomohl, nu nedá se nic dělat s touhle hrou budu muset končit, když mě nejde mobil na farmě nema to cenu vubec něco dělat,většinou jsem byl na telefonu a takhle nemá smysl tuto hru hrát,když jsem až večer doma a na Pc toho už moc neudělám a akce vubec ne,jestli se něco nezmění tak bohužel pápá

17. pezt

Ahoj smoulinek123

A můžu vědět jaký máš telefón ?

-Jara05- a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Také se přidávám, na mobilu Galaxy A54 5G mi farma už pár dní prostě nejede. Zkoušela jsem dle rad Kaolína, tam se vším končím na černé obrazovce, a zkoušela jsem i odkazy od Petza, a tam zase pro změnu končím na zeleném. Nepomáhá připojení přes wifi, přes data, změna prohlížečů, dokonce jsem zkusila i stáhnout farmu ze storu. Nikde mě to nepřihlásí, ale častěji mi ani neskočí přihlašovací okno. Hrát na mobilu naštěstí moc často nepotřebuju, ale byla to příjemná jistota. Dříve bylo vše bez problémů, tak doufám, že to zase brzy půjde.

Zoufálkov a -Jara05- tohle ocenili.
  19. pezt

Zdravím

V prohlížeči Edge nebo Edge Beta, bych zkusil smazat všechna data, včetně oblíbené stránky, jestli máte nastavenou farmu, dále nastavil dle rad v nastavení prohlížeče, zobrazit desktopový web a následně vložit odkaz pro přihlášení, kde je WebGL2 vypnutý.

20. smoulinek123

Ahoj pezt,,Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB