ST: Rady a zkušenosti s hrou na telefonech a tabletech

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pezt, 14/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, můžeš ještě prosím doplnit, jakou verzi iOS máš instalovanou ve svém zařízení?
    Děkuji za upřesnění
    Danda

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Mikádko18

Mikádko18 Perspektivní autor

danda-vnovis
    Ahoj, mám iOS 17.1.1
    Ještě bych chtěla dodat, nevím, zda je to náhoda, ale v práci mám 2 iPady. Farmerama fungovala na obou, když jsem to zkoušela. U jednoho se provedla aktualizace softwaru a od té doby na něm farma také nejde. Píše to stejný problém jako u mého iPhone. Na druhém iPadu Farmerama fungovala. Včera se i u druhého provedla aktualizace a Farmerama nefunguje už ani na něm. A já si uvědomila, že se mi jednou aktualizoval i iPhone a od té doby hra nefunguje.

Naposledy upraveno: 29/11/23
    -Jara05- a danda-vnovis tohle ocenili.
  3. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Mám mobil Xiaomi Redmi A2. Donedávna mi hra išla. Mobil som vyčistila, reštartovala, aktualizovala a keď sa do Edge alebo Google prihlásim vyskočí mi biela plocha s vetou: Vyskytol sa problém s touto stránkou. Tým pádom niektoré úlohy nedokončím.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janinka165

Telefon patří mezí slabší, a jak se zdá v nynější situaci jaká s hrou je, tak asi na ni nestačí.
    Dneska jsem sklízel na telefonu a šlo mi to docela rychle oproti běžnému stavu, ale používám Edge Beta, najdeš také v Obchod play.
    V nejbližších dnech by měly přijít nějaké optimalizace hry a třeba se to zlepší i na mobilu. Nebo .....

janinka165 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po upozornění mého souseda jsem vyzkoušel novou mobilní aplikaci Farmerama Mobile ,která se dá bezpečně stáhnout z Obchod Play!
    Zatím se rozkoukávám,hodnocení později.Ale už teď chválím ,že jdou konečně zadávat počty ks ve mlejně a je možné psát sousedům zprávy!!!!!!:)
    Takhle to vypadá po načtení farmy:
    Je to trošku jiné,ale to se časem poddá.Zatím jsem nepřišel nato,jak to hrát na výšku.Možná že je to jenom naširoko.
    Takže pokud se někdo už stouhle aplikací setkal,tak šupsem stím!!!;)
    Doporučuji vypnout otravná faremní oznámení! Jinak zatím OK!

6. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj kaolín11 ... díky za tip ;). Stáhnu a vyzkouším.
    Hezkou neděli ;)

Edit: tak staženo a za mě spokojenost ;). Farmu na mobilu jsem přestala používat, jelikož jsem měla dlouhé načítání a když už se mi farma načetla, tak mi hnedle zamrzla a dál nešlo nic ... vždycky jsem to vzdala :(.
    Tentokrát paráda .... jak píše smoulinek123 ... načítá to rychle a přechody z plochy na plochu úplně v poho ;). Nemám prošlé a vyzkoušené všechno, ale zatím to vypadá ok :). Vzhled není nejhorší, je to o zvyku ;)

Naposledy upraveno: 30/6/24
  7. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj kaolín11,podle mě se to aj rychleji načíta vše,uvidíme jak pujdou akce dělat.zatím dobrý

8. pezt

Zdravím

Tým Farmeramy již nějakou dobu pracuje na mobilní verzi. Zatím je stále v rané fázi, ale oficiální informace budou brzy zveřejněny.

Hru si můžete zahrát již nyní a brzy bude oznámena oficiální fáze beta verze. Pokud budete mít zájem, můžete napsat zpětnou vazbu a nahlásit případné problémy, na které narazíte.

Farmerama mobile - zpětná vazba

Momentálně, tam nejsou k dispozici akce a nákupy herních prvků za reálné peníze také nemusí fungovat.

9. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak som si ju stiahla aj ja a zatial som v rychlosti preletela a hlavne som sa vyviezla do alp a super hlavne dodavky na odznaky chvalim :) ked som mala plny sklad tak smola,muselo pockat az dorazim domov ,ved by som sa uklikala :oops:

Zatiaľ som prišla na to že nejde pozbierať úrodu posledných poliach. Ešte skúsim zmenšiť

Naposledy upraveno: 3/7/24
    -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  10. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,jde nějak udělat aby sem se pořád nepřihlašoval Farme mobil a byl přihlášek nebaví mě to pořád zapisovat a na forum to jde nebo nejde,nic jsem nenašel kudy

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - Farma mobile je teprve v testovací fázi. Diskutovat o apce můžeš ZDE

Přeji hezký den

12. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Prajem Vám krásnu nedeľu :) mam v pláne kúpiť si notebook, poradí mi prosim niekto čo si mám všímať pri vibere. Každý notbuk zvládne surfovanie po internete ale nie každý zvládne farmu :( Ak by bolo možné dať typ investícia 500 € + -
    Ďakujem krásne ;)

pezt ďakujem za reakciu, chcem nový :)

Naposledy upraveno: 19/1/25
  13. pezt

Ahoj sovicka64

Nový nebo repas ?
    Nejlepší by byl s nějakou dedikovanou grafickou kartou, nikoliv jen tou procesorovou, ale samozřejmě není podmínkou.
    Minimum paměti RAM je 8 GB ale čím více tím lépe.
    U nového NTB budou procesory celkem v pohodě, ať už to bude Intel nebo AMD Ryzen.
    Pokud chceš konkrétni tipy mohu kouknout a dát sem něco.

EDIT:
    Tady jeden repas
    Tady nový

-Jara05- a sovicka64 tohle ocenili.
  14. evinana

evinana Analytik fóra

No to jsem teda ale troubaxD byla jsem nucená koupit nový noťas, neb na starý už nešlo dát win11 a napsat sem o radu mě nenapadlo. V parametrech se samozřejmě moc nevyznám, jsem opravdu jen uživatel. Radila jsem se také, ale více rad by nikdy neuškodilo. Mám ho dva dny, zatím dobrý, zvykám si, jsem ale velmi překvapená jak je tady farma rychlá včetně údolí. Předem díky

Edit: sovička to mě nenapadlo že značka se asi nesmí. Raději jsem ji smazala:cry:
    No...chtěla jsem jen posoudit, ale co už. Stejně je koupený

15. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Hľadala som podľa toho čo si mi tu dal a našla som dáke s ram 24, 16 gb, a ssd majú 1000 gb. Značku tu asi písať nemôžem či. Samozrejme že som sa vyšplhala skoro k 1000 €
    Ak by si si našiel čas tak by som Ťa poprosila keby si mrknúť na to Le as

Ďakujem krásne :)

-Jara05- a evinana tohle ocenili.
  16. pezt

Ahoj evinana

Já myslím, že dobrý, a pokud jsi s ním spokojená a farma ti funguje, tak je to dobře a může to být i inspirace pro ostatní

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sovicka64

To nevím co myslíš?

Jinak evinana má zřejmě tento notebook, a vypadá to, že to funguje jak má, tak může to být pro tebe inspirace, a cena by odpovídala i tvým 500 €

PS: také můžeš vyzkoušet nějaký bazarový, ale tam bych to řešil pouze s osobním předáním, kde by to bylo možno vyzkoušet, jinak ne

17. evinana

evinana Analytik fóra

pezt díky za tvůj názor. Jak jsem psala, mám ho dva dny a zatím fakt dobrý

-Jara05- a pezt tohle ocenili.
  18. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

pezt ďakujem krásne, bazarovy určite nebudem riešiť,chcem aby ma prežil ;)xD počkám si na referenciu od evinana ;)

19. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

pezt viem som otravná,pozerala som notebook aký má evinana a našla som tam ešte 2 také isté len ramku a jadra majú väčšie. Mohol by si sa mi na ne pozrieť ;)
    15 3530 (VKX9W)
    15 3530 (PYKKX)
    Vopred ďakujem krásne :)

20. pezt

Ahoj sovicka64

No jsou dobré, ale ty už jsou cenově trochu jinde, Teda ten druhý už je k té 1000 eur.
    Určitě bude dobře sloužit a farmu by měl zvládat v pohodě, pokud jej budou mít třeba u vás vystaven tak jej klidně vyzkoušej, ta i7 je dobrý procesor samozřejmě i ta i5 také, oba jdou více než dostačující stroje