ST: Poděkování

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pajda361, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Žabičko, není zač děkovat, nač bych měla v liště sušit něco, co nepoužívám. :inlove: Já děkuji Tobě za dárky na oplátku, i když jsem něco hodila přes plot, protože tam se to víc vyplatí. 8)

2. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

ahojky chtěla bych poděkovat při akci obchoduj a daruj farmářum kteří mi poslaly krasny chlívky a stromky ;) takže ještě 1x děkují a přejí jim hezky farmáření

3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Drazí sousedé.
    Když jsem dnes ráno, jak je mým zvykem, posílala dárky a kontrolírovala kdo se na mě zase "vyprdl", byla jsem v úžasu. Posílám pravidelně 15 dárků a dostala jsem dárků 16. Ano jeden v tom byl do akce OaD. To se mi snad stalo poprvé, kdy jste mě překvapili.
    Sousedi, moc Vám děkuji a jsem ráda, že Vás mám, že jste vzorní, máte správného hráčského ducha a dárky vracíte. Každý dárek potěší a je ho i potřeba.
    Všem přeji pěkný, klidný vstup do pracovního týdne, krásnou hru a spokojenost se sousedy, jako mám já. ;)
    Ještě jednou, sousedé..... děkuji za dárečky ;):)

4. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

• Necituj příspěvek, pod který píšeš (zbytečné zahlcování fóra). Stačí dotyčného jen oslovit.. Děkuji Skali
    Madulka_cz

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    Ahoj Madulka_cz ... moc krásně napsané ;):). A mě je velkou ctí, být tvojí sousedkou :inlove:.
    Hezké slunečné pondělí

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/24
  5. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

Moje milé sousedky Madulka_cz a bačkora85, jsem také velmi rád, že jsem vašim sousedem, protože dárky posíláte denně a neúnavně a vždy je ještě něco navíc. Mějte se vždy krásně a ať se vám a všem zde skvěle farmaří. :inlove:

6. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

41dedek

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    Ahoj 41dedek ... tobě patří stejné uznání a poděkování jako Madulce ;). Také si nepamatuji den, kdy bych od tebe nebo od Janičky nedostala dárek.
    Také se měj moc hezky a farmaření ať dělá jen samou radost :inlove:.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/24
  7. tymloš

tymloš Pisálek fóra

Madulka_cz

moc děkuju za tvoji každodenní sousedskou dárkovou podporu :inlove: Ať se Ti i nadále daří :inlove:

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ďakujem systému,že mi vrátil veci z mojich ponúk,nejako som prešvihol koniec OaD.

9. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte,
    Chcela by som sa velmi velmi pekne podakovat hracke micik69 za poslanie dekoracii pri OaD.

Velka vdaka.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Hezký večer farmáři a farmářky
    Chtěl bych moc poděkovat všem farmářům, kteří mi poslali vzácné dekorace jen tak, ještě jednou děkuji :)
    Samozřejmě děkuji i ostatním co se mnou měnili :)