ST: Diskuze k oficiálním oznámením a akcím bez vlastní diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já jsem otočil 20 lístků a stačí, protože tam byl alespoň 1 a nechci s lístky moc plýtvat, i když jich mám 150 :)

-Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stačilo mi 10 PL a na vedlejší farmě 50 a řádek připraven na zítřek, další dekorky až jak přijdou :p

-Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si počkám, protože jsem před spuštěním Jackpotu točila na bonus, ta akční plevel roste pomalu :eek: A vyplatilo se, mám 100%, zase nepůjdu spát xD
    Gratuluji těm, co už nový obrázek mají, ale času je hafo...

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

5. lubin1234

lubin1234 Osvícený autor

Já protočil 75 PL protože odměny jsou víc jak dobrý a řádek hotový, změna kola štěstí je hodně dobrá:music:

6. kocieva

kocieva Veterán fóra

Řada na magickém stonku "Sezóny" V, která bude k mání v Rama obchodě od neděle, bude hóódně dlouho bez posledního suvenýru.
    Novoroční suvenýr bude po skončení Novoroční sezóny od 1. do 8. února 2026 poskytovat +12 SH a o 5% vyšší efektivitu ZUH na 6 hodin.

7. evinana

evinana Komisař fóra

Teda kaolín11 tobě to padá, já bych mohla tak vyfotit jen meruňku XXL nebo žluté kravíny xD od začátku co je TOM v nabídce mi padnul jen 15x a tu novou ještě ani nemám

EDIT: jen jsem si postěžovala tak padl jeden Tom a jeden Forest xD konečně jsem tedy doplnila řádek

Naposledy upraveno: 2/1/26 v(e) 1:46 PM
  8. kocieva

kocieva Veterán fóra

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

kocieva
    Neboj,také mám na plochách dekorace, které dávaj bedýnky!Akorát je mám jinde!;)

kocieva, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.