ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bomba, když v neděli večer, 23.05, uprostřed rozesílání dárků vypadne síť... Mno, vzbudila jsem techniky na podpoře... byla jsem nařčena z neschopnosti restartovat router, to jsem odmítla, páč jsem pět minut před telefonátem nedělala nic jiného, než lozila po zemi a kontrolovala káblíky, jestli s nimi moje Cecilka něco nezpasťařila, pak jsem vypojila, zapojila, dostala jsem červenou stopku. Mno, pak tam někde kdesicosi změřili a zkontrolovali a zjistili, že kdyby nebyla noc, tak by asi měli zahlcenou linku, jim se tam odpojil káblík od vedení signálu, a asi nejen k síti xD Chjo, kdybych nebydlela v baráku, kde všichni mají tohoto poskytovatele, přešla bych jinam. Ale prodražilo by se mi to... Teď asi budu na černé listině a moje problémy budou ignorovat :D

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No konečne !!! 8)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto, gratulka, ale co dál? Když si uvědomíš kolik TBZ odlétá zbytečně, kolik jich zbytečně získáš tak je to celkem frustrující ;) už jsem psal, že by se u nás s lvl 600 mohly TBZ automaticky přeměňovat na BZ :D, radši na to nemyslet odkud se hromadí a rozplynou, je to marnost.

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pitrýsek47 - Chcel som to už uzavrieť,aby som mohol všetko,čo dá viac bodov hodiť na farmu,na Baha dám stromy a pár chlievov. Nie je možné,že body,ktoré teraz získavaš sa ti niekde na serveroch kumulujú a keby náhodou pridali nejaký lvl,tak ti tam nabehnú automaticky? Mne konto stále narastá s každým zberom,takže je to možné.Možno ma modíci opravia?

Naposledy upraveno: 7/6/22
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Ano, TBZ se stále přičítají a kdyby náhodou došlo k navýšení levelů na bahamaramě tak dojde k načtení levelu, takovému jaký odpovídá danému aktuálnímu zisku bodů.
    V tuto chvíli bylo na dosažení levelu 600 na baha potřeba 35 410 999 200 TBZ, já v tuto chvíli mám už tolik

Screenshot_2.png

Takže jsem level 600 splnil už 3x o_O

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt - potešil odpoveďou,zarmútil screenom! ;) Tak tebe by zbytočne pridali 200 lvl. :)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hlavně aby si toho všimli nahoře,když nám pořád cpou balíčky na zvýšení bahalevelů!:wuerg::cry:Někteří jedinci maj hotovo od roku 2019!!!

9. pezt

Balíčky na zvýšení Baha levelu nechávám bez povšimnutí, ale někomu se určitě hodí.
    Ale třeba se dočkáme "již brzy" :p

Za to zvýšení levelu, to přehlídnout nejde :D

Screenshot_1.png

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak to beru, když se TBZ ukládají pro strýčka Příhodu, hned se mi veseleji kliká ;) až to vrchnost vymyslí, tak budeme mít splněno jedním přičtením :D.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmmmm....na některé ''již brzy'' čekáme do dneška!:cry:xD
    Jinak sem se na baha trocha zasekl,bo ze stromů a ziskových dekorací BBZ ,tak nepřibejvaj.

12. Y_n_O

Již brzy můžeme očekávat, že se na nás vypjudnou, tak akorát... Snad ne.

Na Baha body utěšeně přibývají, dekorace na bedny mají docela dobrý zisk, u vodopádů chovám manty a vážky, vyrábím tukové koule a tiki totemy, tudíž k tomu chovám tuleně a tukany. V pralese jsou žakarandy, ravenaly, dračince rumělkové a asik k nim přidám láhevníky, taky dobře sypou. Protihodnotu. Na plantáži doplňuju stavy všeho, co mi sežere zvěř a akce.

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

čaukýýýý bando, pár pátků jsem zde sice nebyl...,ale kdo ví třeba si někdo pamatuje.....No,asi tak. na forum sem trefil (jak vidno),ale jinam nic moc,trochu mě ty cestičky asi zarostly :D koukám ale mrkfa se pěstuje stále dokola,...Tak se mějte a kdyby jste zabloudili na FOE,najdete mě v městě na D.

15. pezt

Ahoj Baroland
    No né koho to tu nevidím :)
    Příspěvek jsem přesunul sem, když se to netýká akce.
    Vítám tě mezi námi ;)

Fajn hru pezt

16. Y_n_O

Jak jsem si všimla v oznámeních o postupech, ašada se po vynucené pauze chystá na Aljašku. Děvče, jak já Ti závidím :inlove: Já mám sice dovolenou vypsanou každý měsíc, ale v rámci DPČ ji trávím opět v práci. Snad mi vyjde alespoň volno na Trnkobraní, na Master stejně nepřijedou kapely, které bych chtěla vidět... Tak pozdravuj medvědy i losy a užívej zaslouženého odpočinku :)

Naposledy upraveno: 12/6/22
  17. ašada01

ašada01 Titán fóra

Yono, diky. Už jsem měla absťák. Sice tentokrát jedeme jen na tři týdny (kvůli druhé dvojici, kterým v zaměstnání více volna nedali), ale moc se těším. Ještě si ale musím počkat, odlétáme 16. srpna. V půlce července jedu jako vedoucí na tábor a pak týden s rodinou, takže i tak se na farmu moc nedostanu.

18. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

jako vždy při baby boomu dychtím po 10,tentokrát jsem upotil 4,z toho želvu ze základu,ostatní genetika z devítek,jednou z 8 přeskok

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Záchrana sýkorky 2
    pře nedávnem jsem tu psala,že jsem zachránila sýkorku z pasti (lojová koule v košilce)takhle přesně jako na fotce.
    Od božího rána tak kolem 5 hod,mi něco buší do krmítka už je to tak 14 dní zpět,tak jsem potichu vešla na terasu a tam sýkorka,já vážně nevím jestli je to ta zachráněná(pták,jako pták)včera mi dokonce vletěla do pokoje.
    :D

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

To neříkej (nepiš) ani z legrace... co já bych s tou závislostí dělala? 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.