ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jééé, jeho růžovoblahorodí žije, nesežralo ho nic v buši ;) Škoda, že tu není matlafouska, ta by měla ohromnou radost; nevydržela místní nepořádky...

2. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Sláva!Čekají nás růžové časy!Modrý pták štěstí sice nepřiletěl,ale je zpátky růžový pták vědomostí!Svět začíná být k žití.Abych vytěžila Jiráska:Vítejte nám,jasnosti!Vivat Baroland!

3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Vie mi niekto poradiť program v ktorom môžem manipulovať s obrázkom ľubovoľne v 360 stupňoch a zároveň pridávať doň text? Skicár a ostatné programy čo mám tak tuto funkciu neumožňujú

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tronaldíno...

Jde to i v základním programu ve Windows.
    Ale když chceš to co píšeš a program musí být jednoduchý.
    Řešením je myslím jakýkoli dostupný program.
    Jeden ale tak trochu vybočuje.
    Je ve více jazycích a obsluha programu je velice jednoduchá.
    Jmenuje se "PhotoFiltre" Neplést si s "PhotoFitre Studio" nestahuj program určitě z žádné jiné adresy než od výrobce!
    Existuje plná neplacená verze.
    Jak do něj vložit češtinu či slovenštinu se dozvíš také na adrese, není to složité.
    Když tak někdo, nebo já pomůžeme.
    Huráá...

Naposledy upraveno: 8/7/21
  5. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Krásný víkend přeji:)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chtělo by to nějakou novinku na farmu, začíná tu být nuda, něco, co by farmu rozsvítilo :) Mám spoustu ZB a hvězdiček, tak klidně něco za to koupit, ale fakt nějakou bombu v podobě navýšení BZ, ale ne ve stovkách ale v tisících, aby se farma už jednou dodělala do konce.
    Pak by to chtělo tombolu s bednami :) a mohla by tam být i nová dekorace, co dává daleko víc BZ/BBZ než doposud, i ty FL bychom za to dali a RT by mohlo jet na drahou dovolenou.
    Také by to chtělo velkou změnu na KŠ:music:, je to fakt nuda, už je tam jen +100 a 200% za PL co za to stojí, jinak vo ničem. Třeba to BZ a KR by se dalo navýšit a ať zmizí odměny v podobě chlívků a výroben i ve vylepšení, máme jich, že nevíme co s nima. A taky produkty v podobě drátu, mandragory, cukru aj. by mohlo zmizet, ať je to třeba jen do lvl 100, kde toho mají ještě nedostatek.
    Na farmě se nám hromadí taková spousta zbytečnostíxD, co s tím? ať se to dá aspoň prodat nebo darovat, tak ať RT udělá jedno OaD kde by se dalo poslat cokoliv, ať se toho zbavíme.
    A co změny v akcích? Je jich na můj vkus trošku moc a odměny nic moc ;) tak jich dát míň, ale za lepší odměny a ať padátka ap. jsou klidně dražší, aby z toho RT něco mělo.

Tak jsem se po dlouhé době vykecala a je mi fajn :inlove:8)

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:music: no jo no, v liště se nic nezkazí :p ještě posílat cukr...to už by bylo fakt na bednu ;) mě baví každá nová akce i s menšími odměnami, jiné obrázky a to co bylo neřeším, ať si leží tam kam spadne...

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nejen Giordano Bruno,ale i já:
    "A přece se točí!"

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    V mém levelu (246) je normální kolečko štěstí docela štědré na jednu růžovku o_O:p

1.png

Screenshot_1.png

To jsem pouze 13 dní v tomto levelu o_O

Fajn hru pezt

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nevronko, modra-vila a jiní...

Nevronko, video bych jistě mohl udělat, ale bylo by dost dlouhé a asi bych s ním jen rozbouřil mozkové závity, neb úplně jednoduše se to napsat prostě nedá...
    Musel bych vědět o jaký stroj jde, systém, a jeho specifikace.
    Jak je počítač starý, rychlost připojení a odezva.
    Jaké programy běží, jak je nastavena ochrana systému.
    Zda je stroj aktualizovaný a dokonce i kdy byl naposledy mechanicky čištěn.
    Je toho celá řada, však neříkám že se nedá i takto pomoci.

Začít můžeme třeba tím kolik programů běží a zda jsou vůbec k chodu PC, tabletu nutné?
    Nejvíce zbytečných programů co běží a zbytečně zpomalují vše najdete v pravém dolním rohu obrazovky, monitoru.

Takto by měl vypadat ideální stav...

Těch programů co běží a zbytečně zatěžují stroj je však i tak skryto více.
    A o těch si můžeme napsat zase třeba zítra?

Naposledy upraveno: 26/7/21
  11. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahoj Jonsdorf

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/21
    vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj nevrona

To co ukazuješ a to co ukazoval Jonsdorf není až tak směrodatné. U tebe hlavně tam vidím problém ve zdvojeném antivirovém programu Avast versus Defender. Osobně bych se zbavil Avastu.

Screenshot_2.png

Programy, které jsou spuštěné na pozadí tam nemusí být zobrazeny.
    Koukni na tento návod Jak zakázat nepotřebné aplikace při spouštění Windows
    Kromě antiviru tam nemusí být nic spuštěno.

Osobně mě řešení od Microsoftu moc nevyhovuje, proto využívám služeb externího programu, který ukáže více podrobností co zakázat a co nechat, to co aktuálně běží na pozadí.

vilm4 a danda-vnovis tohle ocenili.
  13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj nevrona...
    Já bohužel žádný tvůj screen nevidím.
    A tak odpovědět přesně nemohu.
    Ono co odborník to jiný názor, příkladně já bych se avastu nezbavoval.
    Ale koukl se jaké nabízí možnosti a popřípadě ho uvedl do režimu "hry" když hraješ farmeramu.
    Defender je jen odvar z vyvařených kostí, stačí ho vypnout i když ten systém prakticky nezatěžuje. Pravdou je že dvě ochrany nejsou nutností.
    Bohužel je tu odvěký boj zastánců onoho, či jiné ochrany PC.
    Na to však vůbec nekoukej, ty ochrany jsou na tom úplně stejně blbě, žádná nechrání na 100%
    A případný hacker je stejně vždy o krok vepředu, pokud ho tvé PC vůbec zajímá?
    Osobně si myslím že PC může běhat v nutnosti bez jakékoli větší ochrany.
    Jde jen o tučně zisky firem co rády vytváří obavy z útoku na jednotlivce. (ne že by neexistovali)
    Mnohem důležitější je jak udržuješ počítač v kondici třeba aktualizacema programů.
    To je to co významně zpomaluje chod v reálném čase...

Naposledy upraveno: 27/7/21
    vilm4 a .SilverAngel. tohle ocenili.
  14. pezt

PS
    Příspěvek jsem zviditelnil a obrázek také ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pezt děkuji...
    Tak vidím systém Windows 10 a vypadá to na volnou verzi.
    Což neznamená něco špatného ale jde o to že na tyto stroje chodí aktualizace trochu později, a nemají některé aplikace navíc, což také vůbec nevadí...
    Teď jsem bohužel v práci ale večer si můžeme ukázat jak nepotřebné aplikace uspat, není potřeba je hned odinstalovat.
    Zjistíme jak na tom je tvé PC a koukneme se na úplné pročištění systému a aplikací. Zda používáš klienta hry a jaký prohlížeč máš za hlavní.
    Tož zatím pěkný den přeji všem...

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahoj Petz a Jonsdorf, nevím co jsem udělala špatně, že obrázek nebyl vidět a moc děkuji za zviditelnění. Hru hraji jen v edge a ostatní ve firefoxu a tím moje informace končí, nevím kde se co najde děti mi říkají babča pařmenka a prý kolik už jsem toho sklidila no a tím jejich pomoc pro mé pc končí a vysvětlovat mi něco je prý nad jejich možnosti a hlavně čas takže když se poroučí pc jde do servisu ,když se něco učím tak si to musím napsat jak pro IQ tykve což znamená obrázek kde to přesně najdu klik atd. budete muset mít se mnou véélkou trpělivost:)
    Ps:až vás to nebude bavit tak mě pošlete do háje

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak prvně zkusíme instalovat klienta.
    Je to velmi jednoduché...

Po stažení najdi stažený instalační soubor s koncovkou (exe)
    Měl by být ve složce "stažené" pokud nemáš jinak nastaveno?
    Po instalaci vznikne na ploše ikona.

Na tu klikni a vyčkej načtení programu.
    Po načtení pokračuj v přihlášení.

Pokud jsi napsala dobře heslo a nick hra se načte a můžeš vesele hrát.
    Držíme palce...

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ivca1111

Ivca1111 Rádoby autor

Ahojky farmáři-Prosím o radu-Co jsou ostatní plodiny?Díky za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Petriša

Petriša Aktivní autor

Ahoj Ivca1111
    Každá plodina má svojí kategorii: obilí, zelenina, květiny a ostatní plodiny. Jako například ostružina ;) 789.png

vilm4 a Ivca1111 tohle ocenili.
  20. Ivca1111

Ivca1111 Rádoby autor

Ahoj Petriša.Díky za odpověď.Je někde na foru tabulka nebo seznam plodin?Díky za odpověď.Mám dost bonusů na ostatní plodiny a nevím co zasadit abych je využila.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.