ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Dob, nejdříve drobné upřesnění - problém vznikl již včera v době kdy se nasadila nové verze nikoliv dnes ráno. Včera mě to naštvalo ještě více než dnes, ale neměl jsem čas, náladu ani chuť něco psát. Předpokládal jsem, že když je problém s nutností dělat F5, tak chyba bude odstraněna co nejdříve. Bohužel jsem podcenil, že vývojáři jsou parta neumětelů a hra je na vedlejší nebo spíše slepé koleji.
    Z mého pohledu tvůj příspěvek z 9:36 je manipulativní - napsat příspěvek tak, že hlavní problém je na straně hráče nikoliv na straně hry. Zkusím napsat jak bych si příspěvek představoval já, ale to by se zaměstnavateli asi moc nelíbilo.
    Omlouváme se, ale ve hře byla chyba. Chyba by již měla být odstraněna, prosíme o reakci pokud by problém přetrvával.
    Asi obsah je stejný, ale způsob vyjádření je typický pro tuto dobu. Já když udělám chybu, tak nemám problém se k tomu přiznat, protože chybovat je lidské. Bohužel společnost se stala příliš majetnickou (spát v jednom okamžiku mohu v jedné posteli, sním a vypiju to přiměřeně a nikoliv mnohonásobně více) a bohužel pro to majetnictví lidi dělají věci, které se mi příčí až hnusí (to je obecné konstatování nikoliv konkrétní pro výše uvedený problém).

burds tohle ocenil(a).
  2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

bropyk upřesním tvé upřesnění. Po včerejší synchronizaci se vyskytly problémy se zpomalením hry, padáním atd. Tyto problémy byly u velkého množství hráčů. Kvůli nim byla dnes velmi brzo ráno provedena oprava, která problémy u některých hráčů vyřešila. Bohužel na některých herních účtech problém zůstal. Tudíž se připravuje další oprava, která by již měla tento problém vyřešit úplně.

V daném příspěvku jsem se ptal na dané informace proto, jelikož jsou po nás vyžadovány, pokud hlásíme podobné problémy. To, že sis ho vyložil po svém, už bohužel neovlivním. Kdybych použil tvou verzi, tak bych se nic nedozvěděl.

moncicak7070, vilm4 a michnaj tohle ocenili.
  3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravoja,tož já se mám, mám na fare duchy.

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Smoulinek, jedna, dvě, tři...
    Člověče i já viděl včera na farmě něco podobného!
    To jsem rád že za to nemůže moje 8.letá skotská...
    Díky...
    :D

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  5. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Ano, ano, taky jsem tam měla včera ducha :) a když jsem ho pozdravila - tak utekl.....:))

evainfo, Pitrýsek47 a vilm4 tohle ocenili.
  6. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Já ho měla dneska, ale najednou se po F5 ztratil :sleepy: a vypadal jak pavouk :sleepy:

evainfo, Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak a já já jsem doma farmářky a farmáři...

Původně jsem měl dnes ráno nabrat s kyticí pro Popelku směr Spořilov.
    Ale vzhledem že na Moravě potřebují pomoc, putují korunky tam.
    Popelka nám jistě odpustí a věříme že by měla radost.
    Budu tedy u TV a bude i více času na hru, která kupodivu po včerejších zásecích běží celkem solidně.
    Tak pěkný den a klid přeji...

8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Já bohužel mám stav jako včera. Ručně nejde sklízet, kombajn vyžaduje F5. Už jsem psal i do jiného vlákna, že by to mohlo mít souvislost s výpočtem BZ, TBZ, protože dekorky co nedávají žádné BZ, TBZ tak sklidit ručně šly.

evainfo, vilm4 a Jonsdorf tohle ocenili.
  9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Doporučuji odinstalovat klienta "Standalone client"
    Nejlépe v nějakém programu pro odinstalaci kde ji program odinstaluje beze stop.
    Pak po restartu PC znovu stáhnout ze stránky úvodu farmeramy.
    Vypnout všechny ne nutně běžící programy na PC které zdržují chod PC.
    Udržovat PC v dobrém stavu, jak pravidelným čištěním, tak i aktualizacemi programů, ovladačů atd.
    Je jasné že staré a neaktualizované PC je na tom hůř než nový systém který je plně aktuální.
    Tož pěkný den přeji...

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

OK. Zkusil jsem odinstalovat a nainstalovat klienta - uvidím. Počítač udržuji, každý den vypínám a myslím, že mám celkem dobře nastaveno, aby se počítač vyčistil - nemám jinde problém než na Farmě. Když mi někdo vysvětlí kde by mohl být problém tak to uvítám. Problém (sklízení ručně a po kombajnu F5) začal ve středu po aktualizaci novou verzí. Do čtvrtka do rána problém trval. Od té doby je to jak na houpačce - někdy jde někdy nejde, ale vždy jde ručně sklidit dekorace, která nedává BZ (na toto především bych chtěl vysvětlení - proč zrovna tyt dekorace a to všechny co mám bez výjimky). Ne jednou se stalo - byl problém, sklizeno pole kombajnem, refresh F5 a vše funguje.
    Teď jsem si přečetl odpověď Pezt v technické sekci na dotaz týkající se mrznutí hry - že některým účtům to nemusí ještě fungovat. I když je odpověď ze včera, tak mne naprosto vykolejila. Dosud jsem měl za to, že programy využívají všichni stejné, pouze mohou být výkonové problémy rozdíly, podle toho na jakém fyzickém serveru aktuálně klient je připojen, ale to dosud nikdo neřekl, že problém je zde. Ještě, že je to jen hra a ne nějaký systém pro reálný život

Naposledy upraveno: 25/6/21
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

bropyk

Problém byl s animací sklizně, takže pokud dekorka nic nedává tak tam není u ní žádná.
    Před chvílí jsme byli informování, že oprava by již měla být live, tudíž můžeš vyzkoušet jestli se to zlepšilo či nikoliv. Samozřejmě nezapomenout klienta vypnout úplně, nestačí F5.

vilm4 a moncicak7070 tohle ocenili.
  12. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Díky za info. Zkusím až něco dozraje. Teď nemám nic na čem bych to zkusil

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím sousedé, pozval sem na farmu krotitele duchů a záhada vyřešena.
    Přiznám se, byl sem tedy trochu zklamaný, neb já ještě ducha na vlastní oči nikdy neviděl, jen cítil!!
    Ale to se prý nepočítá!
    :D:D:D

No... A je po záhadě!
    Škoda, chtělo by to nějaké vzrůšo...
    :D

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj Jonsdorf
    je někde transparentní účet,na který bych mohla poslat korunky,je mi těch lidí tak líto:cry:

Peto121, vilm4 a Jonsdorf tohle ocenili.
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Modro.: Na netu hned pod zprávami o tornádu máš spoustu čísel kam lze příspěvek poslat.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli by to spíše nemělo být naopak!:cry:
    Dle aktivity hráčů na fóru, hraje už jen "pár" jedinců.Tak aby si je udrželi!:wuerg:

Ciri13 a vilm4 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, nebuď škarohlíd. Já se pokaždé u soutěží, které pro nás připravují naši spolufarmáři, přesvědčím, že hrajou i jiní, než my, tlachající na fórech. A u Topky se vyrojí hráčů quanta xD

18. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

A také když na farmě něco nefunguje (tedy něco, na co nejsme už normálně zvyklí:p), to je najednou příspěvků od méně známých kolegů xD

19. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Docela by mně zajímalo, kolik asi hráčů celkem farmu hraje - mě to dost baví a mám strach, že když bude málo hráčů, tak aby to jednou nezrušili :-( Jinak - blíží se konec měsíce a děsivé noci nebudou?

evainfo, vilm4 a dinoalesi tohle ocenili.
  20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

veverka61 raz to urcite skonci , len sa nevie kedy ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.