ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Také mi zamrzne farma,když ptáčka lapím,akorát mu nezpívámxDale nadávám;)

vilm4, evainfo a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  2. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Farma mi nezamrzá. Vlašťovčák evidentně dosáhl svého maxima. Už mi ukazuje 96/0. Za 95. odlov jsem nic nedostala nebo se mi to nezobrazilo. Každopádně už odložím síťku na vlaštovky. Ať si svobodně létá kde chce.
    Přiznám se, že ráno v pět hodin se skoro zalepenýma očima jsem na něj zírala, sbírala ze země oči a nechápala "wo co gou". xD Pak jsem se probrala, poposedla neb jsem si očividně seděla na vedení a byla jsem "v obraze". Odměny potěšily. Vlaštovka také. I když hra má hromadu chyb, tak to vnímám jako snahu RT nám i přes chyby zpříjemnit tento den.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) mě brzy ráno vlašťovčák taky pobavil, farmička sice zamrzla, ale F5 už funguje :p zatím nevím, co jsem za jeho chytání dostala a zatím se ho snažím nahánět dál, je to moc roztomilé a docela hezké zpestření k tomu, že nemusím do práce xD

Jinak ten newsletter s bonusovým kódem - mi to psalo že už byl použit, což je divné
    .. až teď o tom čtu.

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

evainfo- také mi to tak napsalo, na potřetí to vzalo,nevdávej to piš to ručně velkým tiskacím a dohromady bez pomlček a hvězdičky,dostaneš PL na točení

evainfo, vilm4 a dinoalesi tohle ocenili.
  5. polacka

polacka Vévoda fóra

To si představte. Ťukla jsem myškou na ptáka a ten se z toho seknul. Ani nevím, zda se připsaly bodíky. Chápete to?
    Zase se seknul. Asi nechápe, co chci.:cry:

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  6. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

@polacka jestli to nebude tím, že už je po půlnoci a tudíž už skončil aprílový vtípek v podobě poletujícího ptáka (stalo se mi teď to samé).

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahoj Lídi :) psala jsem včera na podporu a řekli, že jsem si to vybrala a bylo to přesně v ten čas, kdy jsem poprvé vepsala ten kód.
    No nemá cenu to dál řešit a asi mě to nepřekvapuje, protože hra si stále dělá co chce, nechci je s tím zbytečně zatěžovat a rozhodně jim nezávidím. Možná při nedávných odklikaných mazlíčků a po restartu farmy kdy se dali sklízet znovu, by podpora viděla že jsem je v určitý čas odklikala ...
    no těžko říct, když farmička reaguje každou chvilku jinak :p každopádně jsou mazlíci už v pořádku, ale párkrát se mi stalo, že po ručním klikání nešel kombajn na ostatní dekorky .... taky nemůžu chtít všechno že jó xD

P.S. Ještě bych se chtěla taky zeptat na ty dráčky :) jeden byl odměnou v mentorství, další v družstvu za Pomněnky, pak jeden jako dárek, ale už si nevzpomínám a jednou v Renzu nebo dvakrát? Mám taky jenom čtyři a marně přemýšlím, kde je ten pátý (bahamku nepočítám) :p

dinoalesi tohle ocenil(a).
  8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Já jsem na poslední chvíli získala pilu,asi abych měla čím si uříznout ostudu.To se vyplatí!

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já jsem skončil u jablek :D na moji farmu moc často nepřiletěl, ale byla to jen zábava, není co řešit.
    Kód prošel bez problémů.

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  10. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

O kódu nic nevím?
    Jinak ptáček se objevoval v minutovém intervalu. Já ho odklikla 94x než se mi seknul. Na 95 měla být odměna :(

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

činčilka: podívej se do mailu (i do hromadných) tam bys ho měla mít, ale jen pokud ti posílají newsletter.

dinoalesi, vilm4 a činčilka12 tohle ocenili.
  12. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

@Pitrýsek47 děkuji! V mailu už jsem pár dní nebyla

maribeja, vilm4 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  13. masinaka

Hmm, maily mi nějak chodit přestaly (tak od vánoc mi nepřišel žádnej), ani v hromadných, ani ve spamu, tak asi smůla no. :sleepy: Alespoň že v neděli bude za odměnu dekorka. :p

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

masinaka - ahoj, mrkni do nastavení tvého účtu, zda máš aktivováno zasílání bulletinu
    nastavení účtu.png buletin.png

vilm4, maribeja a masinaka tohle ocenili.
  15. masinaka

@Skali dík za radu, ale zapnutý to mám (a stejně nic nechodí), no nic, zkusím to třeba vypnout a zas zapnout a třeba to zas chodit začne.

vilm4 a Skali tohle ocenili.
  16. Skali

masinaka - vyzkoušej a nezapomeň na tlačítko uložit.
    PS: Máš potvrzenou e-mailovou adresu ?
    Můžeš mrknout ještě do FAQ Newsletter, kde jsou všechny info k odběru bulletinu.
    Pokud by ti bulletin i nadále nechodil, můžeš kontaktovat herní podporu.

Naposledy upraveno: 2/4/21
    vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  17. maribeja

maribeja Stará škola

Všem farmářům a farmářkám přeji klidné a krásné prožití jarních svátků.:)

vilm4, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No nevím Skali, nechtělo by to už jarní vohoz? Chápu, že nejspíš v Krkonoších to může být jinak, mohu posoudit pouze podle Stromovky a náplavky. A pokud se Ti sněhuláčci líbí, co Ti brání požádat Astrid o jarní a letní variantu? Když si poradila s arktickou veverkou, tak to pro ní bude brnkačkaxD

19. Skali

GordonSargent - no já Ti nevim s tím jarním ohozem - jestli není ještě brzy - zítra má chumelit o_O

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni. Přeji vám:) KRÁSNÉ VELIKONOCE:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.