ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nepřestalo, jen občas někdo v nízkém levelu moc nehraje tak ho schovám do popelnice. Ani si z nich na fóru nikdo nestěžuje a velice sporadicky se někdo k něčemu vyjádří. A hrají, zelená svítí.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

lott_lott - mám sousedy s pevnou nervovou soustavou i dobrou PC sestavou, naposledy mi odešel loni soused v lvl 210, měl důvod, a to ještě farma fungovala normálně 8) Neztrácím sousedy, i když na ně občas zapomenu s dárkem.

3. lott_lott

lott_lott Stará škola

Díky, já mám hlavně cizince a moc mě bavilo, že si hraju s někým z Německa, Ruska apod. a teď mi dva v levlu nad 220 odešli a nevím proč :( Tak půjdu zase na tržiště najít nové :D

4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

To se asi děje každému.Často se mi někdo přihlásí,většinou začínající hráč,podle nicku dítě.Jsou teď doma,tak hledají zábavu.Většinou nevydrží.Ale mám také stálice,kterých si velice považuji,protože jsou daleko přede mnou a tím pádem jsou i mými vzory.Cizince mám 3-Řek,Němec a Maďarka-tak s těmi si nepovídám.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Satelit moc dik:inlove::music::music:

satelit a vilm4 tohle ocenili.
  6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak mě už taky kdysi nějací sousedé odešli a byli i známější zde na fóru :/ Koukal jsem že i hodně lidí s kterýma jsem si často psal na fóru a když ještě probíhala soutěž TOP3 kde se vytvářeli obrázky farmy na dané téma tak většina z nich už ani nehraje :/ Co vím tak evinana s kterou sousedím ta vydržela pak ještě máťochov a dál teď přesně nevím ale plno lidí skončilo.

Co se týče mých sousedů mám a hledám většinou lidi z fóra takže teď snad nemám nikoho koho bych neznal. Z cizinců jsem dřív měl k.tynku. tedy polku a ještě jednoho němce. Dneska mám jen jednoho z ciziny a to je asi němec. Jinak s tynkou jsem si zkusil psát a asi 2x se to povedlo ovšem přes překladač :D Sousedy měním jen když opravdu jim bliká a padá teploměr což se nestalo už dlouho docela.

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ja mám jednu susedu - môjho tútora,keď som bol ešte kura,dodnes hrá a aj darčeky posiela.Paradox - som tri lvl za ňou.:p

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě naštěstí sousedé zatím neopouští, mám stálé už hodně dlouho. Jen na chvostu mám tři pod levelem 100 a těm trochu klesá teploměr. Snad se vzpamatují.
    Nedávno někde nějaká hráčka psala, že po splnění nějakého úkolu přeskočila přes víc jak 20 levelů (zhruba z 27 lvl). Tak jsem si vzpomněla, jak jsem pracně plnila úlohy v družstvu a odměnou byly BZ a krejcary řádově ve stovkách, ne-li v desítkách. Jak mi trvalo strašně dlouho, než jsem se doplazila do dalšího levelu, zvířata i stromy jsem kupovala po jednom, na víc jsem neměla. Akce jsem zpočátku neplnila vůbec, bez MJS, jen s dýňovkou a ručním sklízením jsem nestíhala. Dnes stačí splnit pár úkolů v sezóně a BZ i krejcary přibývají po desetitisících i statisících. Noví hráči jsou hrozně netrpěliví a vše by chtěli hned. Pak mnohdy nevydrží a utečou.
    .

9. Y_n_O

ašada01, jojo, pamatuju si doteď, jakou jsem měla radost z dekorace lenochoda (však má na Baha pořád čestné místo), kterého jsme dostali jen tak za přihlášení a dává každé tři hodiny celých dvacet BZ/TBZ 8)
    Njn, ono po té dvoustovce už tak rychle postupovat nejde. Mám sousedku, která si mne přidala po návratu do hry v roce 2014, ale už jsem ji předběhla o pořádný kus, je lvl 122, ale hraje jen tak pro radost, žádné honění za akcemi a postupy...

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Y_n_O,
    myslím, že je hlavní, aby nás hra těšila. Každý si vybere to, co je pro něho nejlepší. Nechápu nějaké jedince, kteří se při každé příležitosti jen rozčilují, nic ji není dost dobré a stejně pořád hrají. Třeba mají takovou povahu, že si musí na něčem vybít zlost a tak jim hra svým způsobem vyhovuje. Možná, kdyby bylo vše v pořádku, tak by je to ani nebavilo a skončili by.

11. Y_n_O

Tak Unity se mnou opět laškuje, tentokrát nemám na hlavní farmě divokou louku, ale plantáž ;) Já tu mátu snad nesklidím :sleepy:

Naposledy upraveno: 19/1/21
  12. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Původně jsem chtěl dát tento příspěvek v rámci diskuze v akci, ale nakonec raději zde.
    Jen tak z legrace jsem udělal jeden výpočet - hodně teoretický. Na farmě a na hřbitově je 1124 polí kam jdou dát dekorky. Na všech polích by byly dekorky dávající 100x level (už to je nereálné, protože by nebylo kde hrát). Dále mazlíci na hřišti, stonek, nějaké nákupy by dal dohromady 100 000% navýšení BZ (aktuálně se pohybuji mezi 2 000 - 2500) - pochybuji, že součtem toho lze dosáhnout. Dosažení 300 lvl by trvalo cca 1050 let při každodenním sklízení. Zamyslel se nad tím někdo z RT a mohl by někdo objasnit jak něčeho takového dosáhnout.

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Když jsem se k farmičce na jaře loňského roku vrátila, tak jsem "ulovila" nějaké sousedy. Dárky jsem posílala pravidelně každý den. Bohužel až na výjimky jsem od sousedů nedostala dárek. V té době jsem docela bojovala s padátky. Dárky od sousedů (ač se to nezdá) by docela pomohly. Navíc sousedé hodně odpadávali. V létě jsem se naštvala a vyhlásila další výběrové řízení na sousedy. Sousedů se mi přihlásilo docela dost. Dokonce jsem měla obrovské štěstí a získala sousedy, kteří jsou aktivní a dokonce pravidelně zasílají dárky. Aktuálně mám sousedy, se kterými si pravidelně vyměňujeme dárky. S některými opravdu každý den a s některými obden. Jsem za ně opravdu moc ráda. Čas od času mi přijde žádost o sousedství. Čas od času mi nízký level odpadne. Jsem moc ráda a vděčná za sousedy, které mám. I za ty, kteří za celou dobu neposlali dárek (já vždy posílala a sledovala, zda dárek dostanu, když nic, tak souseda jsem nevyhodila, ale dárek jsem přestala posílat - snad někoho nepřehlížím). Tímto jim všem mockrát děkuji. Jen mne mrzí, že nemohu všem poslat dáreček každý den.
    Děkuji vám všem, milí sousedé.

ašada01 , vzpomínám, když jsem farmu hrála na začátku před letitou pauzou, že na Baha byl nadlidský výkon každý level. Top plodina byla červená paprika a strom byl liči. Každý toužil po liči. Dnes na Baha frčím jak na tobogánu. Na farmě po dosáhnutí 100. levelu jsem nabrala obrátky. Sama jsem zvědavá, kdy se rychlý postup na farmě zarazí.

14. Y_n_O

Ciri13, nebyl ten strom mombín? Tenkrát jsem ho taky moc chtěla...
    A sousedy, když teda nezazdím termín u knížky nebo filmu, podělím denně, na to mám dárkové farmy. Sedm dárků z jedné farmy je fakt málo a bez prémia to jde taky :D

EDIT: zabrzdíš se po dvoustovce, tam už zase nabírají počty BZ vysoké obrátky, od stovky po dvěstě je to stabilně tuším něco kolem dvacetipěti mega na level...

EDIT2: tak nevím, bropyk, proč jsi to počítal jen na dekorace, ale já jsem kdysi s anickoumalirkou spočítala, že s průměrným postupem čtyřikrát do roka nám stačí nějakých devatenáct let dalšího hraní... Teď už jsem zase o nějaký lvl dál, vychází mi to na 18,75 roku :sleepy: A s plochou u Majáku, na pobřeží a dalšími mazlíky se ty počty zase trošku upraví k lepšímu ;)

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Takéto úvahy môžu niekomu spôsobiť hlbokú traumu!:p

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Také to nevidím moc reálně se dostat do levelu 300.
    Z 242 levelu do 243 levelu jsem měl denní průměr 1,2 miliardy BZ.
    I při rostoucím trendu to bude na hodně dlouho o_O

17. Y_n_O

Peto, co traumu, to je otázka života a smrti xD já se toho snad ani nedožiju xD Pavlínka bude čerstvá důchodkyně, takže bude moct makat, ale já už to z krchova na tu třístovku těžko dotáhnu :p

18. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Y_n_O, máš pravdu. Byl to mombín. Tak až moc dobře si to nepamatuji. Holt je to už pár let. Jsem teď na 143. levelu - farma (když jsem na jaře začala znovu hrát, tak jsem měla level 93/94). Počet BZ je konstantní (fakt to přesně nepočítám).
    Obdivuji každého, kdo propočítává BZ. Já v parku měla ještě nedávno dekorace typu "Konec se blíží". :p Takže nějak nechápu ten superrychlý postup (násobky BZ a pohár to jistil). Pořád si říkám, že bych měla zbourat celý park a znovu "osadit" dekoracemi, abych tam měla ty, které za něco stojí. No, nejsou lidi. Zatímco tu píšu, mladší dítko si dává pauzu a pokračujeme v učení. Já zatím přemýšlím, zda mám přerazit to starší, protože nějak opomněl na test z dějepisu. Naštěstí lze odevzdat později.

pezt, díky za info o postupech. Budu vyhlížet "lepší" zítřky. To bude sprcha. ;)

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - no,keby som hral ozaj denne,tak na dôchodku v papučiach,prikrytý dekou s fajkou v ruke a brýľami na nose,po rannom čaji a bábovke by som roztrasenými rukami tresol po klávesnici Enter a tichým,chrapľavým hlasom zreval - mám to!8)
    (a poprosil o bažanta!)

20. Y_n_O

Tak já hraju každý den, ale třeba stonek klikám obden, až je skoro všude zralý. Dělit si to na kategorie co kdy kde a jak, z toho by mi ***... přeskočilo, i tak su furt ve střehu, u farmy nechci.
    Ale úplně to vidím, lefátko v ušáku, na hlavě kšiltofku, v tlamičce tu faju.... No, počkáme na matlafousku, tohle se jí asi bude líbit 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.