ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O U beden lze najit jedno misto (okolo prostredni bedny ve spodni rade), na ktere kdyz postavis mys, tak odklikne bednu, hlasku o poctu kolik jich chces pouzit i potom infookno s vysledkem, aniz by jsi musela kurzorem pohnout resp. jezdit mysi tam a zpatky, jak postrelena ;)

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo to je pravda, ale pozor na to, někdy se nechtěně proklikne zrovna bedna s nastřádaným hnojivem, protože nezůstavají na místě, ale skáčou z horní řady do dolní nebo jak nevím přesně.
    Edit polacka: to já dobře vím, proto to píšu, ale co člověk častěji nepoužívá zapomene nebo mu to nedojde a jdou využít i dnes, ne jenom pomocníci.

Naposledy upraveno: 14/1/21
    evainfo, -samadoma- a vilm4 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, dík za tip; zkusím ten správný bod najít. I když je fakt, že bedny otevírám zásadně ve dni, kdy nejdu do práce a mám času na blbosti víc, než je zdrávo 8) A (po)střelená jsem odjakživa...

4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Y_n_O-přeji příjemné hledání bodu G!

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, nevíte jestli je někde návod na hraní na I-phonu pro laiky? Puffin je v háji a já nevím, co dál :cry: Zkoušela jsem se připojit v Chromu, úvodní obrazovka Farmy se načetla, po zadání přihlašovacích údajů se načetla znovu úvodní obrazovka..Takže nic..
    Po hodinové sklizni a setbě Farmy už nemám sílu číst všechny příspěvky a hledat. Takže asi akce nebudou pro mne... Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Y_n_O

vilm4: Sto bodov, kytičku a tuš :D Ale farmě to bude jedno...

7. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Apachie1 zkuste prohlížeč Edge já zatím na tom jedu i když to není pecka ale sklidím a to mě stačí a záleží jaký mobil máte výkonný .

vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  8. matlafous123

Y_n_O U hledani bodu "G" ti svitit nebudu, ale tvuj bod "B" se nachazi presne mezi "í" a "t" ve slove "pouzit" ;) Co hodlas pouzit necham taktez na tobe :D

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Apachie1

Žádný návod pro jakýkoliv operační systém na telefonu není, buď ti bude fungovat nějaký z běžných prohlížečů, mě se na Androidu osvědčil Edge.
    Čistě záleží na výkonu tvého telefonu, doporučuji ukončit všechny aplikace na pozadí.
    Lze také využít program Teamviewer návod zde Použití programu TeamViewer pro hru Farmerama, má to své pro a proti.

evainfo, vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  10. Y_n_O

matlafousko, farma si také zaslouží něžnost a péči, já to opatrně vyzkouším :)

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

pezt a smoulinek123: děkuji. Mám Iphone 6, kapacitu 16 GB, k dispozici 8,36 GB - to asi není žádná sláva.. Nerozumím tomu :) Teamviewer pro mne nepřichází v úvahu...
    Mám smazat Puffina a nainstalovat Edge nástroje?

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Co se týká hraní Farmeramy, tak jak na PC, tak i na telefonu používám Edge. Spokojenost. Na telefonu trochu problémy, ale jak známo, telefon není aktuálně u BP prioritou.

13. Y_n_O

Apachie smaž to. Puffin s farmou skončil s flashem. Tak stáhni Edge a přeji ti úšpěšnou hru, aspoň na sklizně a sázení to musí stačit a minihry snad časem dopilujou, než je budem v únoru na královnu potřebovat 8)

vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  14. matlafous123

Uz nevim, ve kterem vlaknu to bylo (toz to soupnu sem), ale nekde v ramci fora padl dotaz, zda ma nekdo prehled o tom, kolik bere farma v Unity dat a protoze jsem nasla ted chvili a vzpomela si na to, tak: bezne sklizeni cele farmy vcetne razeneho stonku (tzn. sklizeni filtru bez rucniho prochazeni jednotlivych rad) pomoci pomocniku v GCH (nikoliv v klientovi) vyjde daleko lepe, nez ve Flash a to na:
    6,1 MB (za tento objem dat se farma ve Flashi max. nacetla).
    Pro predstavu: otevreni fora, kliknuti na debatu a nacteni soucasne stranky debaty vyjde na 48,1 MB.
    Navic tedy silne pochybuji o tom, ze by rychlost pripojeni mela mit nejaky vyrazny dopad na beh farmy v prohlizecich nebot tento test byl proveden pres nekolik let stary, naprosto bezny tlacitkovy telefon za cca 500 Kc s pripojenim pres 3G naprosto beznym USB kabelem za 150 Kc a sklizen cele farmy trvala presne 5 minut, jak vidite na obrazku.

PS: Testovano na min. doporucovane konfiguraci PC tzn.:

EDIT: Jeste dodam, ze doma jedu s klientem (obdobny procesor i pameti) na NB s 32 bit Win 7 Ultimate a pevne lince od Kysliku. Klient je sice mene narocny na prostredky, ale i tak bere docela dost a presto mam bezne zapnutych nekolik aplikaci najednou (krom dalsich x desitek oken prohlizece, kde bezi vsechno mozne vc. videi a hudby) muzu delat v Excelu, Wordu, Photoshopu (a to je nejaky prostredkovy zrout) atd. Prakticky jsem nenarazila na nic, co by farmu zpomalovalo. A jestli ji nekdy neco zpomaluje, tak je, dle meho nazoru, problem na strane BP, nikoliv u me.

Naposledy upraveno: 15/1/21
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Od 8 hod se snažím zaregistrovat svoji 87 letou maminku na očkování. Potvrzovací SMS mi přišla v 8.40, teď se pokouším objednat termín a stále to píše "Za chvíli jsme zpět! Prosím zkuste to za chvíli znovu". Ta chvíle už trvá přes půl hodiny. Zlatá Farma.

Edit
    Tak konečně jsem v rezervaci:
    Omlouváme se, ale kapacita u všech očkovacích míst je vyčerpána.
    Další rezervace budou možné po dodání dalších vakcín.
    Tak maminka má smůlu.

Matlafous
    Chápu to dobře, že jsi kabelem propojila telefon s notebookem, farmu jela na notebooku a využila data z mobilu?
    To by mi na cestách moc pomohlo. Mobil samotný nestíhá, načítání trvá přes 10 min a někdy se kousne. Můžeš poradit, jak nastavit propojení? Děkuji.

Naposledy upraveno: 15/1/21
  16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ja,keď potrebujem ísť na farmu cez mobil,stále hrám na Puffine,unity mi tam ide,aj keď to má svoje muchy!Dnes som skúsil cez Edge a po 4-5 minútach som s tým sekol!Dostal som sa po ovečky,ktoré asi zbadali vlka a zostali nehybne sťáť asi 3 minúty,tak som ich nechal napospas osudu.No a v Chrome - to vôbec! Stále hovorím o mobile.

17. matlafous123

ašada01 Ted jsem momentalne v kanclu, kde mam mobil propojeny kabelem se stolnim PC, ale jinak to chapes naprosto spravne, protoze stejne to mam udelane u notasu na cestach ;) Mam naprosto bezny tlacitkovy telefon Asha 302, nainstaluju do pocitace PC Suite, coz je program, ktery ti sam spoji telefon s tvym vypocetnim centrem (PC/NTB) bud pomoci kabelu nebo bezdratove. Pouzivam bezne USB kabel, protoze se mi pritom dobiji i baterka v telefonu (na cestach pouzivam propojeni pres bluetooth). Pripojis se pomoci PS Suite k internetu a sklizis naprosto beznym zpusobem ;) Kdyz vynechas rucni prochazeni stonku, ktere znamena nacitani nekolika stovek obrazku o objemu vetsim, nez velkem, tak si bezne vystacis cely mesic i s omezenymi daty (mam tusim 10 GB k tarifu). Viz test ve vedlejsim vlakne.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chtěl bych poděkovat RT,že nemohu posílat zprávy svým sousedům!:p Tak to krásně spravili.Ještě před nedávnem OK.
    Na druhou stranu mi nechali možnost používat Zuzaninu poštu!! :wuerg: Moc děkuji.
    Přitom je to úplně stejný problém,jako při zadávání počtu ks v liště!Prostě tam nejde nic napsat!o_O
    Achjo
    Ale sluníčko nám stále svítí....
    Jinak jsem zavřenej doma,lehce pozitivní!:oops: Až na úplnou ztrátu čichu,celkem OK.:wuerg:
    Tak ať jste natom lépe než já!!!;)

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01

Pokud máš chytrý telefon, stačí na telefonu vytvořit Hotspot, tedy telefon bude vysílat wifi signál, a na ten se připojíš s notebooku jako na klasickou wifi.

20. brona70

brona70 Pisálek fóra

Ahoj, včera běžela farma bez problémů a dneska nejsem schopna se dostat na farmu. Podařilo se mi poslat sousedům dárky, ale pak mi naskočili ovečky a kolečkem a pracují na 100% a nic nejde. Co se děje? Má stejný problém ještě někdo?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.