ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

dinoalesi xDxD Tady se jeden nezavdeci, i kdyby se na hlavu postavil.... hrst rejze a Cinany na vas! -.-:D
    astrid888 Tak pome vseci... hore ruky... zijeme len raz? xD

2. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Neééé Matlafousku, Číňany prosím ne, pro ně by sice nějaká ta podprda navíc určitě problém nebyl, ale my raději kvalitní tuzemské zboží, viď Astridko 8):D

3. astrid888

astrid888 Titán fóra

xD...ale priznaj, šetrila si a dinoalesi myslí aj na seba, len pre ňu v tej veľkosti XS:p nezabudni, to je malá cica ;o)

No a inak ten prvý obrázok bol lepší, nepohnúť ani drápkom, nie že ešte celkou packou8) :D a ostatní kľudne hore ruky .."žijeme len raz".... :D

4. mazde

mazde Pisálek fóra

Děkuji za vyléčení ze závislosti na této hře,tak zpackanou hru, už nemusím hrát.Jen lituji toho času co jsem tu stravila a těch peněz které jsem do této hry dala.Konečně konec hry

5. ovets3

ovets3 Rádoby autor

Pri štýle, akým to chodí teraz je to pre mňa GAME OVER. Ešte chvíľu budem skúšať, ale ružovo to nevidím. Škoda.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo jede na mobilu v Edge,tak je potřeba v nastavení vypnout alternatimní možnost úprav!
    Hned je farmaření veselejší!o_O

ašada01, berkaKolchoznice a vilm4 tohle ocenili.
  7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

kaolin11
    nemůžu najít, kde to vypnout. Prosím o návod. Moc díky.

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak už máme aj čínsky Tajomný strom!!8) Song Gao!

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01

Nevím jestli kaolín11 myslel toto, nicméně to najdeš v nastavení hry

Screenshot_2.png

Já to tedy mám vypnuté pořád

vilm4, kaolín11 a ašada01 tohle ocenili.
  10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

pezt
    moc díky, já to hledala v mobilu :p.
    Na Farmě to mám taky vypnuté, navíc netuším, k čemu to je a co to provádí.

Naposledy upraveno: 14/1/21
    vilm4 a kaolín11 tohle ocenili.
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Peto121 Rekla bych, ze po vymene vykonneho reditele BP (s prilis zapadnim jmenem) za vykonnou reditelku soudruzku Liu se dockame brzy spousty cinskych velkoleposti vc. pristupu - tezko jsem si ted nemohla vybavit hlasku z dnesniho rana, kde me BP vyzyva k tomu, abych si stoupla na jednu nohu a poskocila si (nebo co to vlastne v te sproste hlasce bylo), jestli se mi farma pomalu nacita... Jestli to nekomu pripada vtipne, tak me tedy ne :wuerg: Spis z toho mam osobne pocit, ze me ma fakt nekdo hodne hluboko tam, kde zacina zviratkum ocasek.

12. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

matlafous123, také se mi zdá, že tyto rádoby vtipné hlášky jsou spíše výsměchem. -.-Obzvláště když potíže evidentně jsou. Sice mě teď jede celkem v pohodě, ale u většiny to tak není.

13. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

matlafous123 ta hlaska znie-postav sa na jednu nohu a zaspievaj si ;)
    len ked to sa dlho nacitava asi nam do spevu nie je :)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nešlo by ještě popostrčit RT,aby se mrkli do lišty a zde zprovoznili možnost navolit si kolik potřebuji např. otevřít beden?!? Opravdu to nejde na mobilu zadat a tímto jsou mi bedny k ničemu!
    Předem děkuji!!!

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jééé mně se to líbí, vždycky se rozřehtám i když nejsem kůň a za pár sec je načteno. Dobré hláškyxD

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Myslím si, že tohle momentálně nikoho nezajímá, že na mobilu nejdou otevírat bedny, když priorita jsou počítače a notebooky.
    Na nich to funguje, takže nějaké řešení ani není možné.

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já si zase říkám, že někomu stálo za to napsat tu hlášku místo strohého "čekej". Je to podobné, jako když prodavačka místo "nashledanou" řekne "hezký den". Prostě je to něco trošičku navíc, co dělat nemusí. A to oceňuji.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No, ohledně těch hlášek... když dokázali naprogramovat něco takového, co nikdo nutně nepotřebuje, (a že těch chlívků, výroben, baráků a dekorací je kotel),

[​IMG] ,

tak doufám, že funkci entru pro odklikávání řádků na stonku, nákupy v různých odděleních farmaobchodu a hlavně u beden (a u vehiklu ještě Esc) znovuzprovozní taky :) A třeba i nákup hnoje klikem napřímo z infookna, když dojdou zásoby.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Náhodou, tahle hláška mi zrovna nedávno pomohla při ručním "kladení" polí, když jsem chtěl umístít 1x2 a nějak nepasovalo, tak se mi rozsvítilo jak na to ;)
    Vždyť je tady několik osůbek,které jedly vtipnou kaši, tak se třeba jejich návrh a hlášky RT nebo komu zalíbí a ještě jim stoupne ego, že přispěly troškou do mlýna, tedy do hry :)
    A ještě bedny: ano, vrací se na začátek, ale kdo si je schovává a proč (mimo lupenů na kolo a třeba hnoje). Tak otvírám postupně, ty v závorce přeskočím a mám je pak jen na jedné stránce. Nebo jak píše j.svátek roztřídit a šup do vyhledávače a nemusí to být jen ve svátek :D
    Ale je vidět, že hlášky zaujaly nebo kudy z nudy?
    Edit polacka: to vím

20. polacka

polacka Vévoda fóra

Pitrýsek47 - to byla běžná funkce u farmy, když se hrála postaru. Prostě fungovaly rychloklávesy a nikdo se nad tím vůbec nepodivoval.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.