ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak konečne mám komplet stromy,z tajomných vykukla Gledíčia tŕnistá!- neviem,ako sa volá v češtine. (samozrejme okrem obr stromov:p) Ešte gekon a budú aj zvery!
    No už čoskoro nám dva zase pribudnú!

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pitrýsku když doba se mění a farmička je nějak náročnější. Dříve jsem měla směny na střídačku - ranní a odpolední - a to se dalo s nadhledem vždy zvládat točit akční :p no teď, když vypadnu ráno se slepicemi a vracím se v 5-6 je mobil nejlepší kamarád xD a teď mě chce opustit. Jinak jsem si do něj stáhla Team Viewier, zadala ID na noťas a ono mi to řeklo cosi o špatné cestě a teď babo raď :(

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Naposledy upraveno: 7/1/21
  4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Óóóó,ostal som ohúrený!

5. Y_n_O

Tak to se bude hodit :)

vilm4, davidson00 a Peto121 tohle ocenili.
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evainfo

Je dobré si vytvořit účet u Teamviweru a pro spojení s počítačem používat připojení přes heslo, které si vytvoříš. Pokud máš obě zařízení potvrzené jako důvěryhodné, není problém s připojením žádný, akorát je potřeba mít zapnutý počítač a spuštěný Teamviwer.
    Až budu mít chvíli pokusím se vytvořit obrázkový návod.
    Ale musím říci, že to funguje parádně, ale je to dáno, že mě to funguje dobře na počítači, samotné spojení také bez problémů.

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Chtěla bych se zeptat, jestli si Teamviewer poradí s počítačem, který usnul. Vždy se mi po určité době nečinnosti uspí a pak je potřeba se na něj znovu heslem přihlásit.
    Zatím jsem Teamviewer nezkoušela, stále jedu na mobilu přes Puffin, ale konec už se blíží.

berkaKolchoznice a vilm4 tohle ocenili.
  8. pezt

Ahoj ašada01

Bohužel uspaný počítač to probudit neumí, respektive jsem to nezkoušel, ale myslím si že to nepůjde.
    Programy pro probuzení počítače jsou, ale není to tak jednoduché, je potřeba splnit nějaké podmínky, což nemusí u všech jít.

EDIT: tak možná půjde nastavit v plánovači úloh spuštění počítače, teď jsem to nastavil tak uvidím jestli se to zítra zapne a zda to dobře funguje

Naposledy upraveno: 7/1/21
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

pezt mám prosbu s tím Teamviwerem. Jak daleko musí být člověk od PC, aby to na mobilu fungovalo? :) Máš už něco takového vyzkoušeno, zda to má dosah třeba 20 km?

berkaKolchoznice, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  10. Y_n_O

evoku57, nejsem pezt, ale můžeš klidně být i na druhé straně zeměkoule, pokud máš připojení na síť a spojení se zařízením. To máš jako s emilem, taky funguje všude.

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Měla jsem na škole profesora,byl to Rus,který přišel do Čech za války s armádou a už tu zůstal-učil matematiku-a ten nás poučil,proč to ten V.I.L. řekl 3x:teoretíčesky,praktíčesky i politíčesky.To si pamatuju a v matice jsem skončila u trojčlenky-víc si z ní nepamatuju,trojčlenku používám na výpočet vočí při pletení a háčkování.Takže mám mobil pro děti,a nedám ho ani zanic.
    Peto-to ti moc přeji,doufám,že budu mít podobné štěstí.

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

pezt
    moc děkuji.
    Ještě mě napadlo, nejde někde v počítači to uspání zakázat?

vilm4 a satelit tohle ocenili.
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

ašada01 - nejsem pezt ale možná poradím.
    Ve Win10 v nastavení -> system > napájení a režim spánku > v rozbalovacím menu -Nikdy-

Jednodušší nastavení

Pokročilejší nastavení

Naposledy upraveno: 8/1/21
  14. pezt

Ahoj evoku57

Jak píše Y_n_O je to jedno, jen je potřeba připojení k internetu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj ašada01

Ano lze, co máš za Windows ?

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Y_n_ko a pezt, díky Vám mocinky ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Som to vvravela,ze niekto na nieco pride o))))) No mam otacku je jedno ci mam Pc alebo notas ?
    Len som to tu preletela v rychlosti a ked budem mat chvilku casu tak sa na to mrknem ,no este zalezi ci to moja stara hlava pochopi a zrealizuje :D Inak by to bolo super keby sa dalo ist cez mobil :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

pezt
    mám Win 10 Pro 64 bit

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, tak včera večer jsem si to vyzkoušela 2x , na noťasu jsem ho měla taky spící v jednom programu, ale vzbudila, dala pryč a stáhla nový teamviewer, z mobilu jsem se přihlásila a šlo to dobře :p, jen je to malinkatý. Teď to v práci zkouším z mobilu znovu a tvrdí to, že mám špatné heslo, no někde jsem udělala chybu, nebo to spí, nebo doma usnul noťas. Jinak na mobilu to chce ID partnera a potom heslo - tak to chtělo i včera večer a mohla jsem hrát na mobilu.
    No jo ten účet, večer na to mrknu :)

Naposledy upraveno: 8/1/21
    vilm4 a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No vida, jste šikulíni :) farmářská živnost nezahyne xD a je tam i partner ;)

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Myslím že TeamViewer je alternativa ale má to svoje ale.. (zapnutý počítač,pamatovat si ID na vzdálený přístup - to lze vyřešit uložením v mobilu)
    Asi nepůjde hrát třeba hledání předmětů a zajisté i jiné mezihry, ale je to náhrada opravdu jen když chceš sklidit a zasadit akční rostlinu.

Jinak jsem to samozřejmě taky vyzkoušel a jde to lépe než přes mobilní prohlížeč.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.