ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

alexandrakerulova00

Bohužel toto neovlivním co opravují a co ne, můj názor je, že by se měli zaměřit na placené funkce aby fungovali jak měli, např. funkce obnovení farmy, pomocníci, atd.

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ještě k tomu, že se to chová v každém prohlížeči jinak...
    A proč se to tedy pod Flashem chová v každém prohlížeči stejně?

Opakuji - mě bude naprosto stačit, když se to bude (včetně odezvy na rychlý dvojklik) chovat pod Unity stejně jako pod Flashem...

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jan.svatek: Aj,aj a kolik těch chlívků máš na ploše? Asi moc ne. Tak ho vykydáš, nakrmíš, zvolíš vodu a všem jakoby automaticky dáš napít. A je po problému u mně to takhle funguje už řádku let :Dnapsáním příspěvku spotřebuješ víc času než obstaráním chlívků :p, ale třeba se nad tebou Unity smiluje a budeš spokojený.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už toho klienta nezkouším, nejde a nejde. Unity taky na bzum. Končím zároven s flasem.o_O:(

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Pitrýsek47
    Ty chlívky jsou jen příklad. Navíc skutečně občas mám prostě chlívky všude (když si chci užít nějakého chlévového bonusu). Ve flashi obstarám ručně 44 chlívků programovatelnou (běžně prodávanou čili povolenou) myší na 44 kliknutí myší tak za 30 sekund, pod Unity za násobně dlouhou dobu. Když k tomu připočtu delší načítání, občasné nezobrazení zralosti některých komodit (namátkou stromy či dekorace) s následnou nutností restartu hry, trvá mi sklizeň všech ploch opravdu násobně déle. Přitom si zakládám na tom, že mám přesný pěstební plán, že si vše (třeba na 24 hodin) dopředu počítám a plánuji tak, abych měl jednotlivé sklizně ve stejnou dobu (rozhodující je pro mě zmenšení množství a velikosti prodlev na minimální možnou míru) - a teď mi zatím dost špatně fungující Unity do všeho obrazně řečeno "hází vidle".
    Jde mi především o princip - hra by měla postupně směřovat (co se týče ovladatelnosti na všech typech hraní /ručně, kombajnem/) k uživatelsky přívětivějšímu způsobu ovládání, což se rozhodně pod Unity neděje (např. systém posílání dárků, nemožnost používání kláves ESC a ENTER pro ovládání herních oken, na trhu při filtraci komodity pomocí textového řetězce není možné kliknout na šipku vlevo pro aktualizaci obsahu nabízené komodity...).
    Těžko se pak divit, že jsem z toho všeho poněkud "rozmrzelý".

Naposledy upraveno: 19/12/20
  6. Pitrýsek47

jan.svatek: chápu, ale až tak moc rozmrzelý, to nechápu ;) samozřejmě jsme každý jiný a já mám na hru jiný názor a jiný úhel pohledu. Upřímně, takhle bych žít nemohl:D tedy na farmě, přeji ti snadnější plánování, méně rozmrzelosti a méně farmářské závislosti, jsou to jen čísla a obrázky.

7. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, včera aktualizovali klienta, a dneska se to strašně seká. Hlavně při dodávkách do družstva,
    a při nákupu na trhu. Snad to zas dají brzy dohromady, nebo mě picne :)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se fakt nedá, ten poletující neustále něco hledající hráč zde na fóru sestřelit?!
    Už je to fakt trapný!:wuerg:
    To si jako mohu beztrestně založit vulgární, nebo nevhodné nicky a každého na fóru ocenit?!? o_O

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Beztrestně to není, ale proti VPN je nám dostupný nástroj pro blokaci neúčinný.
    Snad se to podaří co nejdříve vyřešit.

10. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Muže mě někdo vysvětli to to je za hrače co pořád tady něco ocení a že jich tu někdy je,to jsi jako udělají noví nick a pak tu oceňuju vše :sleepy:

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

smoulinek123 Neucinejsi postup pri jednani s psychicky narusenym clovekem tohoto typu je ignorace. Proste si toho nevsimej - ono to dotycneho za chvili prestane bavit, pokud nebude mit zadouci pozornost.

12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

A já mám vytvořený plán, při ukládání nákupu do tašky,nikde nic nesmí trčet,zkrátka to chce systém ;)
    před několika lety mi nelícovala veka do tašky,tak jsem ji jednoduše v práci špičku uřízla a domů už nesla vše tip ťop :D

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

berkaKolchoznice To musi byt docela fuska zabalit nejaky vetsi darek, kdyz si das do tasky balici papiry a oni precuhuji xD

14. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Používám skládaný balicí papír,ne ten rolovaný a velké dárky nekupuju :p
    nevešly by se mi do igelitky xD

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, ta hráčka musí být hodně nešťastná, zoufalá a mimo realitu ... se jí to už teď plete všechno dohromady a je dobré si toho nevšímat :p

P.S. právě psala, že se cítí šťastně, no snad to zvládne ;)

16. nevsevedko

nevsevedko Zelenáč fóra

unity si strčte niekam ,moc hlboko od pulzu

17. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Zaujímavý problém s tým oceňovaním príspevkov ale akosi mi uniká pointa toho celého. Hra je mierumilovná, komunita hráčov tiež nie sú tu žiadne problémy ktoré by mali za dôvod provokáciu a hra v podstate vzdeláva hráča tak je takéto chovanie bezdôvodné.:sleepy:

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tronaldo, mám dojem, že máme jiné starosti než se zabývat nějakou duší, která byla po roce vypuštěna z očistce. Tudíž trénuj unity, klienta, ověř si kdy máme v reálném životě vycházky my. ;)

edit: Evi, já bych si tak jista s tou nešťastnou, zoufalou a mimo realitu nebyla. Na to je to dost propracované. Baví se.

19. Pitrýsek47

To nechápeme, tak se svěř, třeba tě taky oceníme a bude ti líp, my o takové hodnocení nestojíme, tak nám ho necpi:p

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

RavenDugga_marika - To ako keby som ja svoj problém s poštárom riešil s celou poštou SR? Aj tak by to nikoho nezaujímalo a otravovalo!

Edit: Netrpím samomluvou! Príspevok zmizol.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.