ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 a funguje??

Edit: Už je to tu.Moderátori,dajte si pauzu!Tri - štyri krát odpovedať na to isté,to snáď nie!? Ľudia,veď čítajte!

Naposledy upraveno: 10/12/20
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Peto121 Funguje ;) Musela jsem ale provest opravdu malou aktualizaci s opravdu velkym sebezaprenim xD
    PS: Jen teda 2 volitelne velikosti okna jsou takove dost lacine reseni, ale v konecnem vysledku si stezovat fakt radsi nebudu, pac se aspon nemusim veset v 64 bit vokne :p

Naposledy upraveno: 10/12/20
  3. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Halo halo prosím kde najdu tu na fore co a jaký znaky maju zvěrata myslím tím savce, plazi atd. děkuji velice a fičím zase divoce :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123, rozdělení zvířat najdeš ZDE (klikni). V chovné ohradě u každého zvířete je symbol kategorie do které spadá.

savci
    upload_2020-12-11_19-16-35.png

ptáci
    upload_2020-12-11_19-17-3.png

obojživelníci
    upload_2020-12-11_19-17-29.png

členovci
    upload_2020-12-11_19-17-54.png

ryby
    upload_2020-12-11_19-18-18.png

plazi
    upload_2020-12-11_19-23-10.png

Ať vás síla provází na všech cestách

vilm4, smoulinek123 a DANKA722 tohle ocenili.
  5. smoulinek123

vilm4 a Dave Lister tohle ocenili.
  6. luks997

luks997 Zelenáč fóra

Dělat si z hráčů Farmeramy srandu ? opakovaně nejde odeslat zpětnou vazbu na podporu, v klasickém odesláni kde jsem zaslal mnoho chyb ve hře se screny mi nakonec nevyřešili nic . Jediné co poradili v nově vytvořené aplikaci ke stažení se mi hra mimalizovala a podpora mi dala odpověd skusit změnit nastavení zoom tedy provedl jsem a k nelibosti stejně se obraz neroztáhne na celou plochu a ruší vás pozadí vaší plochy, ale co je horší dojde zákonitě použítím max zoomu na 175 % k děsné kvalitě obrazu . Až pozdeji mne napadlo rozšifrovat kompatibilitu nové hry a zde je možnost si vybrat zda máte win 95 až po win 8 tedy zde je ten zakopaný pes ! ten kdo nám vnutil at si stáhneme tuto novinku, tak si z nás dělají srandu mužete si vybrat nastavení v prostředí 8 a 16 bit to jako někdo zaspal dobu ? To se nemužeme divit že nám hra nefunguje správně a je to celé děs jak je věc řešena na poslední chvíli. Časté chyby, hra nejde vubec nebo špatně . Omlouvám se že to pišu zrovna sem do tohoto vlákna , jde mi o
    to aby si to přečetli další hráči a pokud máte stejné problemy poslední dobou s kvalitou a nefunkčností hry at se podělíme o tyto udaje

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Jinak děcka jsem docela ráda, že pouze sázíme a sklízíme. Neumím si představit, že tato hra by byla střílečka. To by byla teprve sranda.

8. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Mnozí už tasí kolty a jsou na pokraji střílečky :D

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

polacka, a už jsi zkusila zahrát člověče nezlob se? nebo zatím jen sázíš a sklízíš? xD

10. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Kvli pomalé hře a přeskočení okna výběru dárků pro sousedy jsem omylem odklikla poslání diamantového prstenu - 300 florenů někde ...>:(>:(>:(

11. smoulinek123

.helm. jo taky se mě to stalo ale nepotvrdil jsem to tak že jsem byl zachráněn a už si dávám pozor na to :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

.helm.- Tak nejsem sama komu se to stalo.

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ještě by mně zajímalo,jak se dá v Edge na mobilu zadat počet kusů?!? Opravdu se mi nechce klikat ručně bedny s hnojivem ze 3.500 ks ,třeba na 80 ks!:cry: Doteď to řeším nákupem na trhu! Takže bedny sou mi k ničemu.:wuerg:

vilm4 a ašada01 tohle ocenili.
  14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Kaolín,
    řeším to tak, že kliknu mezi čísla a buď smažu to přední, nebo to zadní. Ve tvém případě bych smazala dvě nuly a zůstalo by mi 35ks.

15. kaolín11

Ale jak,když se mi vůbec nezobrazí klávesnice?!?:cry: Ta mi vyjede pouze když zadávám název beden,stromů atd... Na počet se neděje nic!:wuerg:

ašada01, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, njn, priorita RT je verze pro PC a ta nejen kulhá, ta postupně chromne, na mobilu to musí být fakt sranda, vyzkouším si to zítra dopoledne v ústavu, dokud pojede testování...

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. smoulinek123

kaolín11 a máte jí tam vubec ve hře,já to mám v levo dole takové 3 čárky, když klik otevře se to chcu ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

Achjo,dole uprostřed mám také 3 tečky ohledně ovládání Edge,ale aktivace klávesnice sem tam nenašel.Prostě v RT tohle odflákli.Zřejmě ve hře nikdo nemá víc než 10 beden, což se dá v pohodě odklikat levým mínusem!:wuerg:

Jen beden s hnojivy mám 3.819 ks.:p

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Nemyslíte si, že by bolo dobré keby RT dalo na Nový rok expres s obr stromkami? :) Čo tak pozerám tak je v hre strašne veľký nepomer medzi staršími farmármi a novými hráčmi. Veď oni už nemôžu získať nič takého vzácneho ako je napríklad neonová kukla, obr stromky (nerátam tie 3 úlohy v tých 200 a vyšších leveloch) a iné vecičky. V akciách je strašne malé množstvo vzácnych komodít a tí mladší sú prakticky odsúdení šetriť si tieto komodity celý rok aby aspoň raz za čas mali niečo. Nemyslíte si, že by sa toto malo zmeniť? Vývoj hry má smerovať k tomu aby sa čoraz viacej ľudí rozhodlo ju hrať a nie, že teraz keď si nejaký hráč vytvorí účet tak už prakticky nemá šancu držať krok s ostatnými. Veľmi demotivujúce :(

Edit: v skratke do hry by malo byť zavedené opätovné získanie vzácnych vecí ako neonová kukla, obr stromky a iné

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. kaolín11

Zavedení obrstromů do hry byl velký omyl! Stejně jako při OaD umožnění zisku neonových dekorací medvědů,koček a myší! Snad nikdo nepředpokládá,že nám opět povolí získat obrstromy v desítkách kusů?!? To by je rovnou mohli dát do OaD.o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.