ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

berkaKolchoznice to máš pravdu. Ja byť moderátorom fóra,tak dnes sa tvárim,že tu nie som!8) A možno aj celý týždeň.:p

2. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Peto,já už bych z toho měla ploché nohy a osýpky :D a není ještě všem dnům konec,zítra bude veselo nanovo ;)

INČUČUNA1959, vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nic proti moderátorům, ti za to rozhodně nemůžou;)
    Ale nejde mi hrát ani v Unity ani ve fleši, jedna plocha se načítá cca 10 minut, sklidit a zasít tak trvá 20 minut. Navíc mi nahoře čumí trojúhelník s vykřičníkem NEZABEZPEČENO. Mám toho dost:mad::mad::mad:

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    přestal jsem mít přehled o kompenzacích? Vyzvednul jsem 4x zimní balíček, použil kód STANDALONE. Je aktuálně ještě něco? Jinak berušku jsem koupil i když jednu už mám - už je u mazlíků.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

bropyk ještě máme bonusový kód 48HOURS a druhou kompenzaci v novinkách.

upload_2020-12-9_22-7-40.png

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  6. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj Četl jsem ,že vánoční kalendář den 8. se doplní scriptem??????Nerozumím jak a kdo to udělá.Počítačové "odborné pindy"vůbec neovládám.Co se pro to má udělat?????děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sejda621

Tož normálně si sedneš, otevřeš si pivo, a počkáš, až se to udělá samo, toť vše ;)
    Tomuhle rozumíš ?:)

Fajn hru pezt

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdyz ted procitam forum (do akcniho vlakna se divat nebudu - nejsem sebevrah) a zjistuju, jake problemy ma dost hracu se zavislosti, musim nutne konstatovat, ze jsem rada za to, ze zrovna tahle mezi ty me nepatri :D Clovek by si rekl, ze kdyz mu z auta vybehne poloosa takhle za jizdy, melo by to byt k nastvani,... nakonec opak je pravdou neb jsem stravila velice prijemne dopoledne na pohovce servisu u piva, kafe a cigarka, odpoledne a vecer se spoluzakem ze zakladky, ktereho jsem nevidela 30 let a akcni rozpestovala az ted. Fakt peztovi verte, ten navod bezpecne funguje na kdejaky problem :pxD

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Někdo při opravách šáhnul na kouzelné tlačítko a farma zas běží jak po másle, díky :)

vilm4 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už jsem to zařekla a farma zas zlobí ;)

vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  12. barborka27

barborka27 Pisálek fóra

Dobrý den bylo by možné udělat na ploše třeba sad kde by byly pouze stromy a také pro chlévy to by bylo fajn.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj děkuji za dobrou radu .Tento způsob opravy se zdá být velmi pohodlný .Až na to pivo - beru antibiotika

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  14. matlafous123

Zkousel uz jste nekdo na 32 bit stahovat klienta? Po me teda akorat plivnul toto a tim cela legrace zacala a skoncila :wuerg:

evainfo, vilm4 a satelit tohle ocenili.
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ja som vyskúšal a funguje dobre,povedal by som,že mi to tam šlo lepšie,ako priamo v Unity!?

pezt - spustil som ten,ktorý som mal stiahnutý už včera a šlape.

evainfo, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - jdi na pivo, ono to nějak dopadne.xD

Prostě ty wokna budeš muset upgradovat na mladší verzi.

17. matlafous123

satelit No, jestli ten parchant bude i nadale trvat na aktualizaci woken, tak to udelam, neboj ;)

EDIT: Nn, on chce aktualizaci sedmicek, ten vydriduch... akorat nevim, jak to obejit.

vilm4, satelit a Peto121 tohle ocenili.
  18. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - napiš Billovi G. ať Tě pošle aktualizaci na Win7.xD

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj matlafous123

Ano chce to aktuální verzi Windows, i když to jsou Windows 7, pokud jsi nějaké aktualizace vynechala, tak doporučuji nainstalovat

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. matlafous123

pezt Jj, nic jineho mi nakonec nezbylo. Akorat ve vlastnostech zastupce na plose bylo treba jeste v kompatibilite nastavit spousteni jako spravce... to mi teda dalo zabrat :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.