ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kua, to este neni ani jedna? se tot do tech sedmi asi zblaznim xD

EDIT 8:11 nezbláznila, zatím, ale chybělo málo xD

Naposledy upraveno: 15/12/19
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tančit? tak jedině mezi vlky :D

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Mezi?
    Vždyť každý může mít jen jediného vlka, či ne?
    o_O

Jo mezi..!
    Tak to je vlasně úplně přesné místo!
    :D

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nezapomeňte si vyzvednout bonus za Renza - celkem příjemné, vzhledem k tomu, že jím většinou opovrhuji.:D

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojík všem, sledujte pozorně ofika, bonusů teď bude víc, tak ať je nepropásnete :)

Krásné a pohodové vánoce
    Danda

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Skoro sem se zapotil,než sem našel ,kam se píše bonusový kód! :cry:

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dlouho žádný nebyl, že? Tak oprašte vědomosti o hře a horní lišta - obrázek ?! po rozkliknutí obrázek papírku s modrou propiskou to jistí :) tooltip ukazuje Bonusový kód

Dík všem a sosejte :)
    Danda

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještěže sem chodím, jinak bych přišla o bonus. Slibuji, že budu číst ofiko -sama sobě-:)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Co se zase děje, nejde se přihlásit na farmu :oops:

10. Y_n_O

evoku57, nevím, co se děje u tebe, ale teď jsem vyzkoušela GCH, IE, MIB a všude jsem se přihlásila.

Jonsdorf, vilm4 a evoku57 tohle ocenili.
  11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - byl chvilkový výpadek. Už je vše ok

vilm4, evoku57 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. libakos

libakos Polobůh fóra

Už,už jsem se chtěla ptát, kam napsat ten bonus ale jupí ,našla jsem to.Jak něco delší dobu nepoužiji a to i v reálu jsem k nepoužitíxD;)

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mne sa nedalo prihlásiť do 11:00h vôbec a to som prvý krát skúšal o 5:00h,pretože som šiel do práce.

Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Jupíííí,Hubatej hrách dokončenej (né celej) a je tam: [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Gratuluji - já se stále ještě lopotím s těmi Motýly :p

maribeja, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat: také vám vymizely z nabídky modré kabelky s přijatelnými (nízkými) cenami a už pěkně dlouho tam jsou pouze s 3.300 Fl + xy a cenou přes 800 Kč?

17. doben

doben Ikona fóra

Apachie1 záleží na tvých nákupech. Já tam mám pořád nabídky za 16 Kč, protože je nekupuju. Čekám na tu s obrstromky, ale ta se stále neobjevila. :D

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no asi neobjeví... dokud nekoupíš tak se zítra vrátí se stejnou nabídkou znova. Ale ne ... taky jsem už měla nabídky, které jsem musela odmítnout. Už se to snižuje na pouhých 750 florenů, teď jenom vyčkat, komu dřív povolí nervyxD

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak Motýli dokončení a mám druhý obrstromek na SH :D Teď jdu na Hubatý hrách, to by mohlo odsejpat rychleji, mám vše v dostatečném množství. Kromě žlutého hrášku tedy, ale to půjde:)

20. Y_n_O

Teda holky, vy ste šikovný. Já nějaké stromy mám, tak se zatím nemusím pachtit s pěstováním statisíců plodin. Zatím. Přijde čas, kdy nebudu mít co pěstit, tak zabrousím do družstva ;)
    Nedávno mi jedna spolufarmářka poslala skvělé video. A myslím si, že v tuto dobu se pár říkanek bude hodit každému z nás...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.