ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nejak se zacinam nudit na Baha... zlatymi banany se da dlazdit, akce zadne, od vsech rostlin 30 tis. kusu (krom par vyjimek) a vazky uz me prestavaji bavit, toz prechazim na plantazi k bednobrani :D

EDIT: satelit Obe dekorky nalezeny ve vterine v bedne, co tam mas dal? :music:;)

Naposledy upraveno: 26/11/19
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - jestli se nudíš,zkus hledat dekorace do nového řádku,tedy pokud jsi zakoupila.Můžu říct,že je to nadlidský výkon a kdo toto vymyslel,tomu bych dal metál.Mám 442 řádků a 3 plochy dekorací,těch dekorací už je tolik,že by se šiknul nějaký vyhledávač dekorací podle názvu.

Pro všechny - usnadním Vám práci,musí se zakoupit jen jedna a to Zajíček u táboráku,protože už je použita v řádku Zimní zázrak.
    Jinak Ledosochař a Žonglující drak bychom měli už mít a nejsou povinné do jiného řádku.

EDIT: Tak i Zajíček u táboráku by měl být dostupný na farmě - jen dobře hledat.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Já nemusel kupovat žádnou, měl jsem všechny 3 v inventáři ;)
    A to mám ještě 2 zajíčky v inventáři :p

Screenshot_3.png

4. satelit

satelit Hvězda fóra

V jaký bedně? No já je používám do volných obláčků,takže jsem musel více hledat.

Aha,tak se omlouvám za mylné informace,jdu pokračovat v hledání 442 řádků,nicméně zajíčka už jsem koupil,ani nevím kde se dal získat,už odmítám hledat ve FAQ.:p

EDIT: Už jsem našel.

5. pezt

Jj daly se koupit, jestli jsem je tehdy kupoval už si nepamatuji;), ale je to možné

vilm4, maribeja a satelit tohle ocenili.
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit V ty dreveny, ktery se rika inventar :) Valel se tam drak i ledosochar (oba byli z akce v prosinci 2015 mimo radek), ale zajice nemam, takze k tomu se spis zadarmo dostat nedalo.

EDIT: RT v tom dela pekny binec, jestli saha 4 roky zpatky po konkretnich dekorkach, ktere uz za tu dobu nekdo mohl strelit pri OaD jako nepouzitelne a ted do radku by musel nakupovat za floreny :wuerg:

7. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - přesně,tak jsem to nakonec napsal dobře,že je potřeba zakoupit jen zajíce,ten už v minulosti byl za floreny.Dekorky navíc nekupuji,tak proto jsem měl jen jednoho.Nicméně záhada vyřešena a RT musí aspoň jednu dekorku zpoplatnit.Zase dnes je ,,jen" za 15 Fl a dříve byla za 70 Fl,takže výprodej.

vilm4, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, vy dva koumáci. Zajíčka bych i koupil, ale asi je třeba koupit i ten řádek? A ten je za kačky.
    Edit: nedám ,-))

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Přesně tak, Pitrýsku, za celých třicettřikorun.

EDIT: já taky ne, za chvíli budou měsíční pomocníci, šetřím. A vlastně aj na Vánoce :)

Naposledy upraveno: 27/11/19
    vilm4 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,pauzička od akce prospěla.Motýli splněni a konečně přinesli [​IMG] :inlove::inlove::inlove:
    Teď potřebuju několik desítek tisíc hrášku a dvouzrnky-jdu po stromu s ZSH

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Na zajíčky si nepotrpím,v zásobě je nemám,takže musel být koupen.Jsou v současnosti v módě ale mám radši starší,mému věku odpovídající.A jen na obrazovce!Domů mi to nesmí(wc prkénko,fousy v umyvadle a pod.).

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, už mi přestal fungovat v IPhonu Puffin - zadarmo stažený. Jaký konkrétní Puffin a za kolik si mám koupit v App Storu? Puffin Browser Pro - za 129,- Kč? Děkuji za info.

Edit:
    Děkuji pezt. Chtěla jsem mít jistotu :D

Naposledy upraveno: 29/11/19
    evainfo, jindrasofr a Jonsdorf tohle ocenili.
  13. pezt

Ahoj Apachie1

Ano pouze Puffin verze Pro bude fungovat v zařízeních s operačním systémem iOS.

Fajn hru pezt

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kamarádka si to koupila, protože má (stejně jako já) problém s nohou a auto už řídit nezvládá.
    Mněl jsem to půjčené včera a zvažuju koupení též.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný: ideální, kulicha na hlavu a už to frčí:)

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Bezejmenný,uděláš jen dobře,vnučka ji má,dvosedadlovku,a uveze nás v pohodě obě i do kopce.Je to suprová věcička a na ty tvé latifundie,jak dělaná;)xDUvidíš,užiješ si ji a hodně pomůže;)

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Možnost ,dokoupit poslední dvě části hřiště, pro mazlíky!:)

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně jich chybí ještě 11, jak nerozdělávám bedny, FM nejsou v dostatečném počtu... 24.12. Budou, tak si zase otevřu další části hřiště... :)
    Jinak všem přeji krásný a klidný advent :)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem :) co se týká verze Puffin mě přestala fungovat na mobilu asi před měsícem, tak jsem to zrušila a nainstalovala znovu verzi zdarma, zatím funguje a jsem zvědavá jak dlouho :p
    No dnes jsem vážně zaperlila při klikání nahromadění bedýnek v liště, protože v týdnu nebyl nějak na to čas a už jich bylo hodně.
    Taky se vám stává, že při klikání čehokoli - se stránky pohnou a najednou je tam první, nebo ta vedlejší? Tak se mi to hnulo a já si odklikla 470 bedýnek s bobky a samozřejmě i bonusy :cry: když to beru po dvaceti kusech, mám za stovku 2 - 3 bonusy a teď jsem si vyklikla přes 5 000 bobků a jen 3 bonusy xD fakt šikulka a to jsem měla plný hnojník.

.

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - taky se mi to stalo (hned jsem šla zrušit seřazení dle počtu ;) )

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.