ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ještě jednou Zdravím

Problém by měl být vyřešen, zavřete prohlížeč a přihlaste se znovu. Doporučil bych ještě vyčistit prohlížeč.

Fajn hru pezt

mituli, vilm4, Y_n_O a 1 další uživatel tohle ocenili.
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jako bych to tušila, jak je jedna akce na chlívky a druhá kde je kolo k ničemu, je nejvyšší čas zavítat do mlýna. Nebude tam fronta. Zdá se, že u něj platí nepřímá úměra, čim méně hráčů, tím větší šance na úspěch a naopak. Z 2O fialových a pár desítek zelených :

Naposledy upraveno: 15/11/19
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahoj, pro sklerotiky připomínám, že ještě do zítra deset nul nul je k dispozici zakoupení Turbomlýna ;)

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ju.... turbomlýn .... dochází, musím koupit :)

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem mlela bez turbopohonu teď tu zvířecí akci s batohama. Fujky, semsi ho rači koupila dvakrát 8)

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

V 99% pripadu se sazim jen kdyz verim, ze vyhraju (asi jako kazdy). Minuly tyden jsem se vsadila s -migosem- o min. PH do TOP3000 a sazku nakonec vyhrala. Jenze ten samy den jsem se vsadila jeste jednou a ac jsem byla presvedcena o tom, ze vyhraju, nedopadlo to nejlip a matlafousova sla v nedeli dohola :D Takze kdo se chcete pobavit, foto z dnesniho rana zde (pred klikanim na odkaz varuji deti a slabsi povahy) xD Srovnavaci foto ted logicky neporidim, takze z profilovky na FB (vlasy do 1/2 zad).

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

8. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

No mně to přijde spíš smutné než k pobavení, to jsi se fakt nemohla vsadit o něco jiného? Na druhou stranu prý po ostřihání vlasy narostou silnější?

vilm4, marketka47 a matlafous123 tohle ocenili.
  9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

matlafous123 vyzeras super :);),si kocka ;) a myslim to vazne

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

hyenko moja zlata...ty si kocka aj s vlasami aj bez nich...ale moja predstava bola ze si taka erdeg baba domaca..a ty take svieze ziena..:pxDrada by som ta nasla na tom FB..ale tam to nieje o matlafousovychxDxD

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Obcas se sama sebe leknu, kdyz jdu kolem zrcadla, ale diky :)
    Xenie6161 Neni to smutne - on je jeste nekdo uzije ;) A silnejsi nevim,... to se pozna, ale na udrzbu super! Akorat ted musim nosit cepici, protoze na tu holou lebku strasne tahne :D

EDIT: raddre Dekuji a rostou ;) Dneska uz maji min. milimetr a vzhledem k tomu, ze jsem si vlasy nikdy nebarvila, tak je to na omak jak draty do betonu.

Naposledy upraveno: 19/11/19
  12. raddre

raddre Baron fóra

matlafous123, obdivuji Tvou odvahu a hlavně dodržení takovéto sázky, ale vypadáš nádherně a ty vlasy dorostou a kdyby snad ne, tak i bez ních Ti to náramně sluší

13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Matlafous123 no ještě že šlo jen o oholení hlavy,představ si že bys nám tu ukazovala něco jiného.:) :) )já vím už držím papulu) Vlasy dorostou,když tak říkej že jsi po chemoterapii a lidi tě budou ještě litovat.

vilm4, Milka66 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Matlafousko - i tak: jsi kočka, jsi kočka, jsi kočka xD chtěla jsem jít jednou dohola i bez sázky

vilm4, matlafous123 a raddre tohle ocenili.
  15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

matlafous123-jsi fakt odvaha,hrozná sázka a co měl udělat ten človíček co vyhrál? Ale nesmutni,sluší ti to,jen se usmívej a budeš hezká šikovná holka. A jak to vzala rodinka? Jestli to můžeme vědět,teda.;);)

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

matlafous123: tak jsem koukla první na foto FB, a první mně napadlo: Normální pěkná "baba" u druhé fotky : Ježiši Kriste, ale i tak sluší ...:inlove:. U mně by to byl průšvih... byla by vidět jizva, co mám přes celou hlavu a už vidím ten milion blbých dotazů... Stačilo, že léta byla vidět - jen začátek... dlouho jsem kvůli ní nosila ofinu.:oops:

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hele, já se jednou za totáče vsadila, že přejdu václavák od Muzea na Můstek v potapěčských ploutvích, a to včetně podchodu. Legitimovali mně aspoň řtyřikrát a jeden vtipálek pravil, že ploutve mi projdou, prý kdybych měla kyslíkové bomby, bylo by to obecné ohrožení a zatkli by mě. Měl být rád, že jsem z toho neudělala každoroční tradici.
    P.S. Oko zastím zůstalo, jen na jedno vidím, bleděmodře, na druhé růžově.
    Hyenko, taky bych tě ráda pochválila, jak dobře vypadáš, ale takové detaily jako vlasy či rysy obličeje mi zatím zůstávají utajeny.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dotázeček ... jak to máte se šlechtěnci z bedýnek oddanosti ? Po dlouhé době zase problém(alespoň na mé farmě). Jednu bedýnku mi dává řádek koupený za reál, druhou řádek získaný v akci. Poslední dobou ať sklidím 20, 25 nebo 30 bedýnek najednou, tak ani jeden šlechtěnec. Už to takto mám asi 5x za sebou. Nesnáším, když za něco zaplatím a pak koukám jak vidle, že to po čase není tak, jak bylo avizováno. Neřeknu, jednou, dvaktát, ale tolikrát jen marmelády a ještě takové humusy, to krkne.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně vypadla 1x svatební kachna a 1x něco (už nevím, jestli to byl slon nebo ryba) a jinak pořád marmelády nebo květináče a tak.

vilm4, AprilBabe a zahradnice4 tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafous: xDdobrýýý, zkus to u filmu, jsem se lekl, že je to Bruce Willis :D:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.