ST: Debata o všem možném

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by libakos, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D tak to jsme na stejné vlně, ještě jsem chtěl napsat, postříkej je, buď pojdou nebo to pomůže, tak teď už můžu :p

Edit: Jéé marcipánka, kde se vzala tu se vzala :) já mám na něco chuť měla super jídlo (jestli se nepletu).
    pezt: Když už je to venku, tak také přeji vše nej... a pevné nervy ,-)).

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_O můžete mi poradit, kde mám vzít 5 mravenců? Potřebuju je do družstva... a můj trh BD vymetený... už 3. týden hlídám a žádná nabídka -.-

evainfo and vilm4 like this.
  3. Bella74

Bella74 Vážený autor

No to víš děda na mateřské , tak babička musí makat aby je uživila a od rána do večera v práci ;) Ale děda se o vnoučka stará vzorně, po doktorech lítá , cvičí s ním, tak si nestěžuju. Jak říkají holky u mě v práci...děda je borec, jak to dává :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: má ho od narození a už mu je půl roku :inlove::inlove::inlove::music::music::music::music::music::music::music:

Miluju je :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Last edited: Oct 17, 2019
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

No jo je to naše láska:):)

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

jéj, akí krásni chalani;), Marcipánka, gratulujem, máš byť na čo pyšná;), mne sa pezt už nepozdával, nejaký kľudný stále;), už viem prečo, Všetko Najlepšie k Narodeninám prajem;);)

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

petz, Marcipánka: klobouk dolů a palec nahoru,-))
    Již dříve jsem si všiml, že tvoříte pěkný pár s nádherným vztahem. Ať vám to dlouho vydrží a přeji hodně hezkých chvilek s Matyáškem.

8. raddre

raddre Baron fóra

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Matyášek je vážně slaďoučkej :inlove: a Marcipánko zdravím, se mladí taky pouští spolu do pečení , ale vnoučátko zatím néé :D

tak ti pezt přeji vše nej a nej ... dědo ;).......
    [​IMG] ....[​IMG] ... [​IMG]

10. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pezt, taktiež Ti prajem veľa zdravia, šťastia a všetko len to najlepšie k narodeninám :) Zdravím Marcinku ;o)
    Že dedo a babička ? neverííím ;)
    No ale malý je zlatunký, nech je zdravučký, šťastný a nech vám robí len radosť :inlove:;)

11. Heluska33

Heluska33 Zelenáč fóra

Kde sa dá získať strom s polnocnými plodmy?

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Heluska33 - ahoj, Polnočný dub se momentálně sehnat nedá. Budeš muset počkat, až se objeví v nějaké akci jako odměna, nebo ho zkusit sehnat v akci O/D (pokud bude obchodovatelný).

vilm4 likes this.
  13. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Heluska33-tento strom je jako odměna v družstvu v úkolu VENČENÍ ĎÁBELSKÉHO PSA.

vilm4 likes this.
  14. Skali

hanči57 - no to sice je, ale XXL upgrade. A pokud nemá hráčka základ, tak jí upgrade moc nevytrhne - nebude ho mít na co posadit ;)

hhhh.png

vilm4 likes this.
  15. Bella74

Bella74 Vážený autor

Miláčku, děkuji moc, ale bohužel malinký zdravotně v pořádku není...sice dělá pokroky, ale narodil se bez známek života a díky tomu má poškozenou celou levou polovinu mozku.a bere 3 x denně léky na srdíčko ...děda se snaží...chodí na cvičení , neurologie, kardiologie ..poradna :D:D:D s tím měl děda ze začátku problém mezi těma maminama , ale je to borec.... jeho matka ho nechala doma dva dny po tom co přišli z porodnice...sebrala se a odešla beze slova....ze začátku jsme se střídali v hlídání, díky tomu jsme byli dva měsíce bez peněz, ale zvládli jsme to, Maty už je náš, jen čekáme na razítko od soudu na právní moc a bude oslava :inlove::inlove::inlove:
    Matyáška nic lepšího nemohlo vlastně ani potkat, jako být s dědou...jsou na sebe fixovaní až moc :inlove::inlove::inlove::music::music::music::music:, jediné co si vlastně přejeme, aby byl v pořádku i přes to vše . :inlove::inlove::inlove:

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Marcipánko a Pezt: [​IMG]

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pezt: Gratuluji k narozeninám :)
    Marcipánka a Pezt: Máte můj obdiv... Při čtení ukápla slza (a ne jedna), není poznat na Matyáškovi, že není zdravý, je vidět, že děda zvládá velice dobře!!! Držím palce, aby se z toho všeho dostal a dělal Vám jen radost.
    PS: Jeho maminku nechápu, můj nejstarší syn je no není zdravý na 100 % a NIKDY jsem to nevzdala... Dnes je dospělý a by měl být schopný žít dobrý život ( bydlení, práce, rodina atd... jen si ještě asi počkám, studuje druhou střední školu)...

Last edited: Oct 18, 2019
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď čučím jak vrána o_O, že budu už hrát 8 let, ježkovi voči, to to uteklo, kde ten čas je? Nějak rychle stárneme xD;)

19. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

Dobý den,nemám v nabídce vajíčko vanášejícího se křečka,děkuji a zdravím.

vilm4 likes this.
  20. Skali

Kulina1940 - dobrý den, je možné, že už jsi tohoto mazlíčka zakoupila. Pak bys měla v ramaobchodě tuto možnost už přeškrtnutou

vajíčko.png (lze zakoupit jen jeden)

vilm4 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.