ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To by sice chlapec udělat mohl, ale je tu ta nepřekonatelná vzdálenost 20 km mezi matkou a synem (busem za 20-30 minut). Jinak děkuju za rady a myslím to, jak jinak, upřímně. Kupodivu, sliz už znám a používám.

vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  2. irsko

irsko Aktivní autor

Ach jo, kdy došlo k výměně krásných přehledových tabulek u FAQ řemesel? Dřív člověk na první pohled viděl, co musí pořídit, když chce nějaký bonus... Teď se tím musí proklikávat :-(

Ono vůbec FAQ po odchodu pajdy vázne... Přehled zvířat neaktuální (chybí tam vážka, strašilka, agama, mravenec...), neprolinkované věci...

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. irsko

irsko Aktivní autor

pezt: to byl jen doplňující povzdech k primárnímu povzdechu, že ty nové přehledové tabulky v řemeslech uživateli spíše uškodily než pomohly :-( A to je věc, která je měnit určitě nebude...

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ahoj, děcka! :inlove: za a) Vás zas všechny ráda vidím, byť zdá se mi, řady poněkud prořídly -.- za b) mam pořešeno (snad funkcně), co bylo třeba pořešit a čas byl holt problém, takže pomalu naskakuju do vlaku a doufám, že s Váma ujedu dalších aspoň milion kilometrů ;)
    A protože mám z bonusů v nebi momentálně hlavu jak pátrací balon, šupla jsem rovnou do zlepšovacích návrhů nápad, takže pokud máte chvíli, pak děkuju za reakce ;)

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

matla : heč, už mám levl 204 :p

7. matlafous123

Bezejmenný Husty,... jak by rekl mladej! ;) Cekala bych, ze ty budes prvni, kdo s tim sekne, povesi farmu na hrebik a utece do lesa a ty pritom hrnes pres 200 (v meste, 300 z mista) :D Co real zivot? Vsechno (nebo aspon vetsina) na svem miste? :)

dasa1143 a vilm4 tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

Hurrah! Možná, že tvá přítomnost přitáhne zpět i jiné zatoulané ovečky. Mám fakt radost.
    pezt: Já ten pořítač fakt otevřela a vyčistila! No, je to na čestné slovo a činila jsem se s vy
    savačem i fenem. Než začneš kritizovat mé nástroje, najdi si na mapě Mrač a uznej, že profi nářadí se tu koupit nedá. Poštou za týden.

9. matlafous123

-pechfógl- Nevim, jestli umim pritahovat ovecky, ale vim, co jineho misto toho pro tebe muzu udelat... az se dostanes na farmu (nemam zdani, jak na tom jsi, kdyz jeste nemas sklizeno)... najdes tam holuba a mas na me i cislo z kdysi, tak se kdyztak ozvi ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Všechno je tam kde to má být.
    Farma je na hřebíku napůl. Už nedělám vůbec akce, jsem tu asi tak 2x za den spíše jen tak zevlit a prudit, 200 levl jsem chtěl protože jsem záviděl všem okolo, ale jinak to hodně flákám.
    Do lesa chodím pořád. To se neomrzí. Kolikrát se zapomenu a čumím 8 hodin do nikam a poslouchám jak to tam hezky šumí a je tam taková ta pohoda a klídeček no a pak přijde manželka a jsem zase nohama na zemi :)

11. matlafous123

Bezejmenný Kdybych mela ted nekomu neco zavidet, pak to bude ten les, co tak hezky sumi a je tam takova ta pohoda a klidecek, ze se i na nekolik hodin zapomenes.... Zavidim ti, ze tu moznost porad mas! Ten nas les ted vypada takhle. Neni co poslouchat, protoze zivot se tam zastavil a clovek prakticky nemuze nic, nez cekat, az se zase sam vrati, protoze proti matce prirode jsme porad jeste mali pani a kdyz rekne, ze ted jeste neda zit novym stromum a vsechno co nove zasadis, tak uschne... Clovek by brecel.... jen kdyby na to mel jeste silu.

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - vitaj späť!Možno s Tvojim príchodom sa tu rozprúdi debata!Tak nech sa darí!;)

matlafous123 a vilm4 tohle ocenili.
  13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj matlafous123, vítej zpátky :)

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

konečne som sa dočkala 1.pokladu z bedne s pokladmi [​IMG] a vyletelá zlatá kačka:D, tak zase o rok:music:

15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Doufám,že i já se už konečně taky dočkám něčeho zlatýho;)xD

Edit:
    matlafous123: To já jim přeju i 3x tolik zlatejch slepic nebo kačen!!! Klidně i ty třetí zuby xD
    Zuby mám svoje a za zlatý nevyměním xDxD

Edit II:
    Tak teď jsem měla kliku - 100% do stodoly na 24 hodin!:inlove::inlove::inlove::inlove:
    Tak je všude pažitka.Škoda,že nemám melounovou magii a že nejde posílat-tu bych brala!

Naposledy upraveno: 28/9/19
  16. matlafous123

zahradnice4 Treba zubu? xD Mas prece zlaty cesky rucicky (to na Slovensku neznaji, tak jim prej aspon ty bedny) ;):D

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No možná, že nemají zlaté české ručičky, ale zlaté srdce určitě mají :)

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..no tak napr.ja som celá zlatá 8)xD

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no.... pokud si někdo tahá zlaté tričko,abych nakonec zjistila že má vyšlechtěnou jenom řeřichu ?:inlove:xD

Naposledy upraveno: 28/9/19
    vilm4 a DANKA722 tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

V podvečer dorazila milá návštěva, notebook, trošku rozbalený, ale milý. Nevím proč mě napadlo, že je to Ferda. Zatím se ovšem občas zachová docela nečekaně, bohužel skotskou akci jsem už asi prošvihla.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.