ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Y-n-O- aha tak to jsem si nevšimla;)jakmile se to tam zbarví do žluta,já do červena a padám od tamtudxDAle nějaká růž.výrobna mléka , kachna a ovce v liště je...

Naposledy upraveno: 24/9/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Velmi dlouho jsem proto reklamě nic neměl, spoustu let jsem třeba na YT nechal reklamy zaplé protože to vydělává lidem co dělají zajímavé videa a nemají takový příjem aby ty reklamy mohly odstranit (nebavím se o hloupých youtuberech a podobné spodině internetu využívající lidi)
    Ale .....
    Asi před rokem jsem si už byl nucený naistalovat adblok, protože té reklamy už je prostě moc. Zapnu internety a už se na mě sype 150 reklam + nejhorší věc na světě samovyskakovací okna (a velká spousta jich je na erotické stránky) takže mi došla ta pomyslná trpělivost, a adblok byl hned nainstalovaný. Reklamy nemám nikde a mám klid.
    nedávno jsem u bratra cosi hledal a byl jsem z nervama vážně na okraji výbuchu, protože jen něco zjistit přes google a nebo se někam proklikat kvůli tomu co hledám, znamenalo zavřít asi tak 20 samovyskakovacích oken a vypnout hlavně zvuk, protože to nejen šíleně řve, ale kolikrát to i vyděsí protože zničehonic začne řvát ten nejotravnější zmetek na internetu zelený mimozemšťan, a to jako vážně nedokážu vydržet.
    Kdyby neexistoval adblok, velmi pravděpodobně bych už internet zrušil, protože není nic otravnějšího než když vás někdo neustále s něčím otravuje i když o to nemáte zájem.

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak to jsme na tom podobně!
    Já zase nemůžu už koukat na Shreka a toho jeho Oslíka.
    Už jsem vrátil i ukradené DVD z půjčovny!
    A mám klid, už žádné: Už tam budem?! Už tam budem?! Už tam budem?!
    :D

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jonsdy, také chápu... na netu už reklamy neřeším, ale v práci musíme mít puštěné rádio a ještě na volume 25. Všichni poslouchají rádio Baťov nebo pusinkové, případně to euro1. Hrají tam jak u kolotoče samé kraviny kolem dokola, zprávy jsou také ve smyčce. Dostávám z toho kopřivku, bolení hlavy a neurózu xD Takže než se zaloguju do systému, přeladím rádio na jediné dostupné, pro mne poslouchatelné Rock Max xD Nekecají, hrajou a furt jinak...

Ale Shreka s Oslíkem bych nevracela, protože to je ho "Už tam budem?" je geniální :)

Jonsdorf, evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Přátelé moji, kdybych se na delší dobu odmlčela, není to tím, že jsem tu skončila, ale že skončil můj dobrý starý počítač a ten prevít (můj syn ajřák mi odmírtá koupit jiný, protože na něm chci Windows a ne nějakej blbej Linux, se kterým nejde hrát) takže omluva předem ožebračovaným sousedům, co přijdou o dártečky a všem parťákům, co přijdeme o konverzaci.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pechfógl: to je prevít ,-), ale to on jen tak dělá ramena a určitě zařídí předčasné vánoce ,-))) a to pak pojedeš jak namydlený blesk každou akci.

7. -pechfógl-

Počítač mi píše: Previous shut down due to thermal event. Co tím chce naznačit?
    Co se reklam týče, mně irituje (hněte nebo ještě jiný, vulgární výraz), když si prohlížím nějaké zboží, čehož následkem mi ho vnucujou ještě další tři mesíce někde po strasně nebo uprostřed textu.
    Už tam budem? bych taky nezavrhovala.

Naposledy upraveno: 24/9/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaolín, u toho přepočítání palmpencí jsem ještě čekala na pevnině. A pokud si dobře pamatuji, tak důsledkem měnové reformy bylo, že na jedné straně byli milionáři, na druhé žebráci a totálně zhroucený trh xD

Y_n_O, vilm4 a kaolín11 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

No počkej, měnová reforma byla v roce 1953, to pamatovat nemůžeš!;)

Pitrýsek47, Y_n_O a vilm4 tohle ocenili.
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím -pechfógl-

Počítač se ti přehřívá a aby ochránil komponenty tak se vypíná.
    To chce vyfoukat od prachu alespoň, než ho upečeš.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

GordonSargent
    Náhodou,mně se trh líbil.Sice byl také krapet prošedivělý,ale ceny byly pevně danný a nebylo tolik plodin a zvířat ,jako teď. Tehdy mně aj obchodování na trhu bavilo.Nyní při těch milionech krejcarů co se na mně valí ze všech stran,nemám ani důvod chodit na trh. Otevřu několik desítek beden s krejcary a pár milionů je doma,další statisíce přistanou ze stonku.Se pak nemůžem divit,že na trhu to vypadá,jak po náletu kobylek.Řekl bych,že největší neštěstí ve hře,jsou všechny ty bedny,co nám RT neustále cpe.:p

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Asi tak ?

[​IMG] tu cifru si stále pamatuji Neotvírali jsme bedny, ale točili mrkev na velkých, abychom si na něco vydělali... jo těžko vykládat jak to kdysi bylo. Proklikávání a enter . Přiznávám, ani já už na trh skoro nelezu...:)

kaolín11, Y_n_O a vilm4 tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jj, zlaté časy... když se mi podařilo prodat med za 700, málem jsem z toho týden nespala, jaký jsem vydřiduch xD

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak trh v začátcích farmy se mi také moc líbil ;) a měla jsem velkou radost, že jsem něco dobře prodala, třeba mrkev za 3 Kr, točila jsem jí o sto péro a musela jsem kvůli tomu kupovat pomocníky, protože na polích 2x2 moc nepřibývala a pak jsem začla kupovat i MJS, aby to stálo za to, byla opravdu levná, tak to stálo za to. Teď na trh ani nezavítám a ani nevím, jaké jsou ceny, ale u všeho jdou rapidně nahoru, to vím s naprostou jistotou. Vždy to začne, když je něco potřeba do úkolů nebo akce, a ta cena toho pak zůstává skoro napořád
    :po_O

GordonSargent, vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  15. -pechfógl-

pezt: No, tak jsem vysála, jak jsem byla rozjetá, i celý byt. Bohužel nevím, kde přesně jsem měla (počítač) vysávat, tak jsem to vzala zgruntu. Stejně vypadává, zamrzne myš a vymalováno. On už má, brouček ,taky odsloužíno, tak sedm let nejmíň, počítám a předtím ještě ve firmě.
    A říkám si: Zlatá tištěná kniha. Když nejde proud, je prostě k nezaplacení. P.S. pro t, kdo nečtou, pivní akce trvá do 22.00-

dasa1143 a vilm4 tohle ocenili.
  16. pezt

Ahoj -pechfógl-
    No nepsal jsem vysát ale vyfoukat :p, vysát můžeš tak akorát vstupní otvory, které nasávají vzduch, ono to chce počítač otevřít a hlavně zkontrolovat chladič na procesoru a také všechny vstupní a výstupní otvory a také kouknout na zdroj, ten bude také třeba profouknout, já na to používám stlačený vzduch ve spreji a když se mi dostane do rukou nějaký hodně zaneřáděný stroj tak i štěteček;)

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ty ceny jsou někdy překvapivé a jindy si řeknu že je mi to vlastně úplně jedno, protože jak píše kaolín, tak otevřu 5 beden a mám 300 000 peněz.

Na trhu jsem tak 4x za týden. Občas koupím, občas prodám.

pezt : když tak koukám na ten obrázek a čtu cos napsal, tak mě došlo že já třeba klávesnici čistím starým elektrickým kartáčkem na zuby s upravenou hlavou - původně zubní kartáček, nyní malá štětinka která se výborně vleze do těch miniaturních mezer mezi klikátkama.

18. irsko

irsko Aktivní autor

Mě nejvíc štvou řemeslné produkty z beden a stonků... Ještě nedávno stála Strašidelná kytice přes 100tis, Velikonoční marmeláda 400tis, Jarní věnec to samé... A dnes? Škoda mluvit :-( Jediné, co si zachovává hodnotu, je MJS. Ale už dlouho jsem nepočítala výhodnost jejího prodeje...

A co mě štve teď, je, že není vrtačka považována za plnohodnotné nářadí :-( A vzpomínám na ty časy, kdy byla zavedena do hry a my napjatě čekali, kdo další kdy oznámí, že mu vypadla vrtačka :)))
    (a už dlouho nebylo do hry zavedné nové nářadí... asi ho přestanu schovávát a budu doufat, že když spotřebuji všechno, co v zásobách mám, rozšířím aspoň jeden zvěřinec...)

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. -pechfógl-

pezt: To víš, mnoho ajťáků, počítačová smrt. Ten můj neopominutelný (syn) pravil: Vezmi vysavač a.... Teď mě ovšem nutí, abych odklopila kryt a koukla se dovnitř. To je jedna z věcí, kterou dělat nechci a dej bůh, nebudu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. pezt

-pechfógl-

To bude potřeba odklopit, tak zkus požádat syna jestli by to neudělal, bohužel bez toho to bude pořád stejné.

Edit to Bezejmenný

Na klávesnici používám takový sliz :p Cyber clean, ten výborně lepí nečistoty

Naposledy upraveno: 25/9/19
    danda-vnovis a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.