ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Za mentora jsem se hlásila,leč nebyla jsem shledána vhodnou.To mě urazilo a mám radost,že se to odstranilo!Bývala bych byla tak hodná na svá kuřátka!

Milka66, evainfo a jindrasofr tohle ocenili.
  2. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Vilm4 - já také nebyla shledána vhodnou, nejsi sama - ovšem teď jsem se zasmála - z bedny hojnosti nebo štěstěny, to honem nevím, vypadla bedna s KR a z té vypadlo celých 100 KR - nevíte někdo co za to rozumného koupit ??? :)))))

evainfo a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mentorem jsem byl jen chvíli než ho zrušili, ale jak píše Jonsdorf. Pro mě štěstí, protože bych ho zrušil sám ,-)) i němá ta kuřata byla.

100 Kr jsem měl taky, a není to dlouho 2x 10 mil, koukal jsem jestli mám běžet 10 mil, či co? ale konto se navýšilo ,-))
    přehrabuju krejcary vidlema, tak je to jedno, štěstí si za ně nekoupíš a šlechtěnce taky ne xD

Edit: Četli jste Hlásnou troubu? Příští měsíc nás čeká nová vzrušující funkce hry:D to jsou věci a my tady oprašujeme kuřata.

Naposledy upraveno: 23/9/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  4. doben

doben Ikona fóra

Pitrýsku zmínka o nové funkci je ve FO již téměř týden. Ovšem potvrdili se mé předpoklady a jelikož příspěvek s ní neobsahuje obrázek, tak jí nebyla věnována moc velká pozornost. ;)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co sto krejcarů, já měla už i 10.....

kiki2305 tohle ocenil(a).
  6. Pitrýsek47

Hmm, to je možné, ale já četl napsáno Dnes v 9 hod v OFI.

A já taky 1 (jeden) krejcar ,-)).

evainfo tohle ocenil(a).
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-pechfógl-: Z té první bedny štestěny vypadla bedna s krejcary a v ní byl 1 KREJCAR! To jsem se tu chichotala jak blbec. Ještě jsem než jsem ji rozklikla, říkala bude bedna s krejcary a tam jeden krejcar a mě trefí... netrefilo, ale chichotala jsem se, měla jsem držet "hubu"...... občas mi to totiž dokonale vyjde.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jelikož netuším, co tady první sezona bude znamenat, novou hru jsem nezkoušela, tož sem nereagovala, páč sem ani neměla čas cárat po jiných fórech a zjišťovat, co to bude obnášet xD Ale dík, že nás pořád pokoušíš ;)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Farmářské zakázky mi budou hodně chybět!:cry:
    O jejich výhodnosti snad nikdo nepochybuje!!
    Za Naomi uroním i slzu.:wuerg:xD

10. Y_n_O

kaolín11: ano, i já budu návštěvu Farmářského domu postrádat. Hlavně když při zavedení nového prvku do hry, ať je to plodina, plod, zvíře, produkt, máš dodat minimálně týdenní výnos xD

Jsem zvědavá, co na nás chystají. ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  11. kaolín11

Jak znám RT,tak se z toho.....potentujem!:wuerg:

vilm4, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

kaolín, kdo přežil přepočítávání baha bodů na banány tak přežije všechnoxD

13. Y_n_O

Netopýrku, pravdu díš; ani to převádění leteckých mílí nebylo úplně korektní ;)

GordonSargent a vilm4 tohle ocenili.
  14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak to se teda moc nevycajchnovali!

-pechfógl- tohle ocenil(a).
  15. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jsem si šla zatočit s kolem za párty a hned 2x za sebou žlutá výrobna mléka, a to jsem se vyhnula dvěma žl .na peří.Někdo tady psal o růžovkách ,asi mám v noťásku blbě nastavené barvy .No ,kašlu na to, bez nálady jsem i tak,něco na mě leze jdu si dát rum s čajem;)

16. kaolín11

GordonSargent
    Náhodou,přepočet palmpencí na krejcary,nebyl zase tak špatný!:)
    By mně zajímalo, co je další na odstřel?!? Z pohledu českého hráče, by dalším žhavým kandidátem bylo Letní kino!:cry: Jinak Pirátskou zátoku bych také oželel.Klidně by mohla bejt součástí farmářského obchodu!:eek:

17. Y_n_O

libakos: už jsi ve špatném lvl, růžovky jsou na kole v lvl 220, ty už jsi v tom dalším, jak vidím ve tvém podpisu...

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Od rána jsem se až doted´nedostala na farmu, jsem sama nebo ne?:p;)
    Díky, zase jsem si něco nepřečetla?

Naposledy upraveno: 24/9/19
    Jara268, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143
    Hra nešla nikomu, nyní už by měla být funkční ;)

Fajn hru pezt

vilm4, .SilverAngel. a dasa1143 tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

jj super, hra běží, ale jestli byla odstávka kvůli zavedení reklam do hry tak se na to vykváknu ,-))
    Po pravé straně reklama (nepíšu na co) a pod ní věta Reklamy ve hře lze trvale odstranit prvním provedeným nákupem. Náš obchod najdeš zde (odkaz) a šup na reálnou měnu.
    Místo abych se díval na medvěda, studnu, louku a les budu čučet na reklamu, paráda ,-((
    Jsem podruhé otráven (nešlo se přihlásit=první otrávení).

Naposledy upraveno: 24/9/19
    evainfo, vilm4 a dasa1143 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.