ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kupony na kole štěstí mi nepadají, nejvíce sůl (soli máme dost) a drát (jako drátem do voka). Než m,i došly ve stodole, padaly i parfémy, teď se taky odmlčely. No a nabídla výhodné koupě se ustálila na 611 Kč, ačkoli jsem fakt koupila jen dvakrát - jednou za 47, jednou za 60. Nějakou za 20 jsem od začátku svého působení neviděla.

vilm4 a Zrzinka11 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já nekupuju všechno co mi nabídnou, takže mám pořád ceny nízké.

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já tady tyhle výhodné nabídky nevyužila ještě nikdy a stejně nejlacinější nabídnutý balíček byl za 66 Kč. Vím, že existuje ten za 16 Kč, protože se občas objeví na mladší farmě a tam jsem tu nabídku i využila, dokonce několikrát, přesto se občas objeví znova.
    Takže ono to spíš bude opravdu čistě náhodné, ne podle toho jak kdo kupuje.
    Ale ty nabídky za 20 Kč nebo za 50 Kč jsem ještě nikdy neviděla.

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Jonsdorf, tak se na ně (ty kupóny) taky podívej z inventáře a taky je budeš mít obří :) ;)
    tedy pokud mě jenom nezkoušíte a víte to, pak můžete mou radu ignorovat ok? Samozřejmě mám zobrazení pro slepejše, takže mám obří všechny obr :)

Budu též ráda, když vyjádříte svůj názor v této anketě, potřebuji pak předat zpětnou vazbu dál. Všem co vyjádří svůj názor předem děkuji.
    https://board-cs.farmerama.com/inde...cí-tabulku-a-ruční-setí-tooltipy-ploch.20671/

Prima hru danda

kombajnové kupóny
    kombajn.png
    inventářové kupóny
    inventar.png

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ano Dando šlo o srandičku i když nikam nemířenou, a každý byť by začátečník či konečník ji pobral.
    Co taky, když se hráči a Já nudíme že nemusíme tahat kombajn po poli a sázet akční rostlinu.
    Navíc vtipy o Chucku Norrisovi došli a o blondýnách už také, tak co!
    :sleepy:

Zrzinka11 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ránko všem :) když už jste se včera bavili o náhodných nabídkách, přišla mi taky jedna za 25 kč a vzpomínala jsem marně, co jsou ty malé tajemničky, ale při zasazení obřích to už bylo jasné a ráno jsem byla nadšená xD

.... [​IMG] .... [​IMG]

kiki2305 jsou to sazeničky na polích 2x2 a je tam možnost získat obr stromky, tuším to byla kdysi akce z vláčku, jestli se pletu mě prosím opravte, si jinou akci na obr stromky teď nevybavuji :p

Naposledy upraveno: 22/9/19
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, teď budu určitě za tupce, ale já to pořád nechápu - co tedy jsou ty malé sazeničky?

evainfo tohle ocenil(a).
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem si koupila ten balík s těmi "vajíčky", sklidí se 5 x po hodině (+ 1 x , aby byl odhalen bonus, co dávají), jsou kapku na náhodu.
    Tudíž mám 3 x 4 SK, 4 x 4 ponožky, 2 x 1 parfém, 1 x 1h kupon, 1 x 400 krejcarů, 2 x 4 vrtule, a zbytek (tj. 7 x) jsou BZ.
    Evainfo: Tak to až uvidím, tak si vezmu hned :)

davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kiki2305

Jsou to sazeničky, ze kterých získáš obr. stromy, tyto se daly získat ve Farmářském expresu, kde se daly získat obr. stromy. Jsou ještě střední a velké a liší se šancí získat určitý druh stromu a jeho upgrade to platí i pro rozdělení A,B a C

Fajn hru pezt

kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pezt taky díky za připomenutí, jsem si nebyla jistá, protože ještě někde byl náznak získat obr stromky ... se mi ty starší akce už nějak pletou a kolega deutsche se na mě začíná lepit xD

11. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

evainfo
    Díky,snad se u mě někdy objeví,zatím jsem měla nabídku na ty růžový vejce s náhodným bonusem na 5x sklizení,byl tam parfém,BZ,SK,SH a k tomu tuším 150 FL.

Ty balíčky se objevují asi náhodně ne ?U každého jiné
    Jó tak obr stromky byl brala teda,snad se někdy objeví v balíčku

Naposledy upraveno: 22/9/19
    vilm4, MatysekKamilek a evainfo tohle ocenili.
  12. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Jo jo sazeničky na obr stromky bych brala všema deseti, ale takové štěstí nemám. Občas se sice nějaká nabídka objeví, ale po zvážení nekoupím (ne že by se to nehodilo) ale prostě není to TOP

evainfo, vilm4 a doben tohle ocenili.
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

jesterka74: ano, toto jsou náhodné individuální nabídky.
    a stejsně jako irísek1960 ne všechno koupím... Ovšem nabídku, co měla Evainfo jsem též ještě neměla.

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Před 2 lety tu bylo ve hře ,,MENTORSTVÍ",měla jsem za to,že bylo úplně zrušeno,ale nejsem si úplně jistá.Prosím o info.Pokud je ve hře,kde ho najdu pls.
    Vzpomínám si,že se daly posílat nějaké dary žáčkům,získávaly se bodíky...

vilm4 a Jonsdorf tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještěrka74, je to tak tuším půl roku až třičtvrtě, kdy mentorství RT zrušili :p

vilm4 a jesterka74 tohle ocenili.
  16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Je to tak, předseda má pravdu.
    Takových krásných do křupava kuřátek co bylo.
    Jedno červenější než druhé, hned bych si dal zase...
    :music::music::music:
    Když sem měl mentor to druhé léto, vysloužil sem si prdlačky za to
    a to kuře chodí bosa
    a ta kačka blátotlačka
    a ta milá hubou mele
    a ta teta co je Bjeta
    A ten hráč co pláče doma v komoře...

Krásné ráno přeji vysloužilým mentorům...

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bítlsáku, ty jsi alespoň vysloužilý, ale než na mne došla řada, tak bylo po programu pro pečená a vypečená kuřata xD

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky jsem nebyla mentor a jsem na to hrdá.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Díky, pezt a evainfo, já naskočila až dávno po obr-akcích, takže to mi nedošlo. Ovšem tuhle nabídku jsem taky ještě neměla.
    Třeba ty obr-stromky mají stádní pud, míří do houfu a ne někam, kde ještě žádné nejsou :p

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ale Ynočko...
    Tak pár kuřátek se zájmem o hudbu, tanec a hru se pár našlo.
    Ale přísun nejspíš řídil strejda náhoda a jeho dcera štěstí!
    Kuřátka která komunikovala a měla zájem o hudbu, tanec a hru bylo poskromnu.
    Řekl bych že hodný soused který občas koupí superkrmivo je pro hráče větším přínosem než slavný ementol!
    Tak že si uchovejme dobrou náladu a na ementola s chutí zapomeňme...
    Ať žije VŘSR!
    :D
    Po Rudém náměstí jde Putin...
    Najednou z mauzolea vyleze živý Lenin!
    "Iljiči Ty žiješ?!"
    "Žiju a protože se na to nemůžu už koukat!!! Teď hned jdu na Auroru a spustíme to znovu!"

Naposledy upraveno: 23/9/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.