ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali děkuji za opravu,dlouho jsem na trh nenabízel,protože vím,když prodám něco za třeba 5 mega tak se mi to asi nejspíše neprodá :(:(,nevím jestli je to náhoda nebo jestli to je za trest

vilm4 a jesterka74 tohle ocenili.
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jesterka74, než se rozkoukáš, tak si klidně o MJS napiš do vlákna Zasílání a výměna dárků - jsem si jistá, že se najdou hodní famáři a farmářky, kteří ti v novém začátku pomůžou ;)

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Zase budu otravovat,potřebuju ,,VRTAČKU" na další sloty ve zvěřinci,je tam v popisu,že padá ze skladišť,což asi přesně nevím co je.Myslela jsem,že přímo ze zvěřince,po sklizni vypadne,ale nic.Může se pls nacházet v balíčkách s nářadím,co mám ve skladu?Jestli ano,pak v kterých pls?Děkuji za pomoc.

Edit: Skali Děkuji za užitečný informace

Naposledy upraveno: 6/6/19
    vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jesterka74 - ahoj
    Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna
    Vrtačky vypadávají při sklizni právě těchto skladišť - v začátcích méně a proto je lepší si těch skladišť pořídit víc (větší šance na vypadnutí) - je to vzácnější druh nářadí, ale neboj, to se poddá - a rozpadá (taky jsme tu plakali, že to nepadá a nepadá a dneska máme vrtaček habakuk).

FAQ: Vrtačka je druh nářadí, který vypadává pouze při sklizni skladišť.
    Důležité: Vrtačku nelze získat zakoupením beden na nářadí XL, XXL, XXXL a ani z Bedny na nářadí zaslané jako dárek od souseda...

Edit: Ještě doplním - sem tam se objeví akce Tombola s nářadím a tam vrtačky k mání také bývají ;)

vilm4, Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Jdou dát do arboretum obrovský stromy ( třeba na SH ) prosím?
    Dá se arboretum,zvěřinec,výrobna uklidit do skladu / přemístit na jinou plochu pls ?

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jesterka74, bohužel obr stromky tam nejdou. Také obr chlívky nenacpeš do zvěřince ;)

EDIT: dají, ale budeš je muset zase znovu naplnit (po zbourání a novém umístění na plochu v něm nezůstávají předtím položené stáje/stromy/výrobny)

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještěrka, přemístit a uklidit jdou stejně jako normální chlívky ;)

Naposledy upraveno: 8/6/19
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejdamankote zase hlavolam :p moc smutně a s neskrývanou nostalgií likviduji zbytky úžasné dekorace "Elixír života" a pro mě od RT zřejmě omylem zadaná, protože se už nenabízí žádná podobná náhražka, či bolestné pro profesionálně vyspělé farm-kulaky :inlove: :p.
    No zřejmě jsou poslední elixíry nabídkou jako krmivo pro k ... ale čeho k? ... kurník, krtek, krůta, kohout, králík, kačena, kivi, klokan, kníráč, koza, krokouš ... xD jó legrácky si tady užiji, ale jako náhražku krmiva bych to brala, no né ;)

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem si ještě pro končící jaro přehodila podpis na ten druhý jarní od Astrid. Abych si ho užila (a vy všichni ;)), než přijde čas pro podpis letní :)

10. evainfo

kiki2305 moc krásný jarní podpisek, protože fialovou miluji a v bytě je jí docela hodně (sedačka, zdi v obýváku) a nejhorší dilema bylo, když jsem sháněla fialkový servis na toaletku xD sehnala a je to fakt moc hezké, takže jarní fialová u mě vládne všude :inlove:

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, je to tak, Astrid je prostě báječná. A skvěle se jí povedla ta barva - já nemusím růžovou, ale přesně, jak píšeš, tahle spíš působí nafialověle... jedním slovem paráda :)

12. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Mám 5 těch dílen dohromady,ale za pár dní,co je používám,nevypadla stále ani jedna VRTAČKA :( To padaj tak děsně málo?Jedna za měsíc?Nebo půl roku ?Tudíž šance na rozšíření je asik hodně nízká.Jak padaly nebo padají vrtačky vám pls ?A to jsem si myslela,že nejhorší bude pro mě získat plány na upgrade,bohužel trčím jen na vrtačkách,v inventáři stále ,, 0 "

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

jesterka74, neboj nič, vŕtačky napadajú, i nám sa zdalo, zo začiatku, že ich je málo, horšie to budeš mať potom s prknami, pozri si rozšírenia...;), koľko máš prkien?;)

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

PRKNA : 8616 ks a ještě mám nějaký balíčky s nářadím v inventáři.
    Aha,tam je teda potřeba fakt hodně těch prken,takže není kam spěchat,díky

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Chtěla jsem umlet krmivo pro poníky a mlýn mi nabídl jen jeden kus. Koukám, jak zjara a hele, nemám třešně. Není problém, říkám si, skočím na trh. Protočily se mi panenky - jedna třešnička za 2.785 krejcarů. Jsem skrblík, to nedám (i když krejcarů je dost). Když jsem naposledy byla na trhu, pohybovaly se běžné plody kolem 200-500 krejcarů (i to se mi zdálo drahé). No nic, poníci jdou do lišty a jak pojedu na dovolenou, dám všude třešně. Musí je žrát i někdo další, normálně mám od všeho min 5.000ks.
    Jen tak pro zajímavost jsem prošla i ostatní komodity. Nabídek jak šafránu a ceny vylétly do nebeské výše. Asi jsem zaspala dobu.

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

jesterka74: mně vypadla první vrtačka tři měsíce po postavení prvního skladiště. Teď jich mám ve stodole 1500 a nejdou ani hodit do úkolu. Tak neboj, ony napadají ale bude to chvíli trvat.

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Xenie6161: možná půjdou do "sudu" při topce, tam skončí kdeco ;)

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

MatysekKamilek nepůjdou xD Teď už jsou úplně na nic, mám jich 1.335 ks.

jesterka74: Ale pokud si matně vzpomínám, tak jsem do velkokapaciťáků dávala co nejdelší zvěřince, výrobny a stromy v základu s vysokým BZ a padala tak jedna za 10 - 14 dní :eek: Takže vydrž ;)

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Asi to chce dávat spíš delší ale úplně první vrtačky mi vypadly ze zlatých losů a obyčejných papoušků. Ale dávala jsem i dlouhé stáje, dost jsem je měnila. Možná, že je to spíš dobou, kterou má skladiště odslouženo? Tenkrát se tady hodně rozebíralo za jakých podmínek padají ale závěr žádný.
    Vrtačky zatím nešly do sudu ani do úkolů s nářadím ale třeba se to změní. Do sudu bych ještě přihodila nějaké řemeslné výrobky a třeba mandragoru.

vilm4, ašada01 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. evainfo

To jó ... vrtačky do hangárů bylo veliké dilema, ale když jsem to přestala sledovat, se najednou ukazovaly a jak píší ostatní, je horší ten nedostatek prken, tak mám na ostrově nasazeno hodně kerberosů, no za dva dny je asi 550x nářadí a asi 150 prken. Ještě pomáhají slepičí domečky na hřišti mazlíků, ale nemám tam všechny, protože není zatím pro ně místo :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.