ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Datľová palma XXL stojí v obchodě 145 Fl - ok pokud jí vyloženě nechceš můžeš mi jí při OaD poslat

Přeji fajn Hru

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroland nesejčkuj, nastane panika, zděšení a jiné podobné záležitosti - už takhle to tady je někdy na Bohnice :oops:

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zasla jsem si po delsi dobe precist co je tu noveho...chvili jsem premyslela, jestli nejsem ve spatnem vlakne, jako jsou "vseobecne dotazy" a s hruzou zjistuji, ze nejsem, takze gratulace bbowlingovi a padam odtud, protoze na tohle nemam.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nojo, ono by se jim mohlo zkazit. A přesně jak to v takovém případě bývá: Vydojit z kravky co nejvíc, aniž by se předali. (To by je ubylo, utrousit občas narůžovo natřenou kreslenou krávu).A jestli někde uvidíte pořádnej úřeskok, tak leda v hollywoodském trháku, jinak je to plýtvání SK až do 22.00.

5. irsko

irsko Aktivní autor

gratulace bbowlingovi :)
    hmmm, nestihla jsem si vyzvednout narozeninovou dekorku, to to vážně nešlo nechat déle než víkend? :-(

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já tu narozeninovou dekorku taky propásl. Ono je to těžký vyznat se v tom, když pomalu každý den odklikávám nějaké upozornění a nebo akce na slevy a nebo akční věci atd.
    Výhoda je v tom, že to byl jen na 30 odkliknutí, čili nemusím se mlátit do hlavy že mi utekl další přísun hnoje zdarma.
    Stejně by ta dekorka tak jako tak skončila v liště. tak co se stresovat.

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hluboce se skláním a gratuluji!!! Výborný výkon!

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

A už tu máme kalendář na únor a není volný jeden jediný dník ;) teď akci odpočívám, ale hned další - kostky - si ráda zahraji

Honzulka05, jindrasofr a vilm4 tohle ocenili.
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafous: (tůča, úča) hele já ti nevím, asi jsem moc netrpěl, do první třídy mě šoupli v 5 ti letech, při zápisu jsem řekl jak se jmenuji, poznal jsem vycpanou veverku a už jsem se vezl ,-)))) všude jsem byl nejmladší a skoro nejmenší (proto skřítek Pitrýsek), ale už jsem vyrostl docela dost ,-)
    Mezi důchodce taky občas mrknu (když čekám na sklizeň), vyjadřovat se nebudu, ale nějak se mi to nezdá ,-)))))
    Jinak fajn a kde je vůbec kamioňák Amálek?

Kostky jsou vrženy ,-)

Edit pech.: to nevím, zase jsem chytřejší ,-)

Naposledy upraveno: 30/1/19
    Honzulka05, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A víš, že ve starém Římě se házelo jen jednou kostkou? Proto ten tvar Alea iacta est, jinak by to bylo v množném sunt. A prý to ostatně stejně řekl řecky....
    Co se Amálka týče.... Připadá mi trochu divné, když se tak mrknu zpátky, že zmizel z fóra ve stejné době, jako někteří další oblíbení a aktivní diskutéři... ale může to být jen moje lehká paranoia.:eek:

11. matlafous123

Pitrýsek47 Gratuluju k ident vyfikaci cpane veverky! :D Traumata mas zjevne na (levem) haku, takze cajk ;) A do skolnich let bych se asi mela vratit ja, neb dneska prijdu domu a ctu vzkaz pro dite: "Pri pristim prichodu pred pudovu pskolni prkno pro presun po poprasku premrzlem pojmi pod pahyl predni". A ted mi reknete, jestli by jste z toho vycetli, ze deti jdou se skolou zitra na sjezdovku a potomce si tudiz nema zapomenout vzit rano do skoly snowboard xD

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hraběnko, sezením na Matlafousově, mám prosbu: na hungary fóru jsem našla "popis" šlechtící akce, ale translátor se v tom překladu z maďarštiny do angličtiny a dál do češtiny úplně pominul xD První spoiler je původní text, druhý je rádobypřeklad z translátoru... Když si ho přečteš, pochopíš, proč tě obtěžuju 8)

Szia!
    Pletykákból és Jónás morzsáiból a következtetést levonva, kategóriánkénti tenyésztés lesz.
    A "kapirgálásból" ítélve eventnövény is várható az eventbe. Úgy néz ki, hogy olyan eventünk lesz ami a 2 a 3-ból event mechanikára épül. Választhatunk majd, hogy melyik utat,feladatokat választjuk. A feladatok felváltva kérhetnek majd ,tenyésztésből származó jelvényeket, eventnövényt, konkrét tenyésztett állatokat, esetleg egyéb dolgokat. A kedvünkre kiválasztott úttal spórolhatunk szupertápot esetleg némi konkrét tenyészállatért cserébe. Kimondottan arról nem eset szó, hogy milyen kategóriákat kell tenyészteni ,de annyit tudunk, hogy kettőnél többet. Tehát nem az lesz a lényeg, hogy milyen állatot tenyésztünk bahás vagy farmos, hanem, hogy kategóriának megfelelőt tenyésszünk. Mivel ez nem vadon állatai event, hogy csak néhány kategóriát kelljen tenyészteni, tenyésztet kategórián belüli ólakért, ezért valószínű, hogy az event minden kategóriából kér majd jelvényeket.

Hi!
    Z pověstí a Jonahových drobků bude závěrem rozmnožování podle kategorie.
    Při posuzování události "catch-up" se očekává také závodu. Vypadá to, že budeme mít událost na základě 2 z 3 mechaniků událostí. Můžeme si vybrat, kterou cestu nebo úkoly si vybereme. Úkoly mohou střídat mezi rozmnožovacími odznaky, eventovými rostlinami, specifickými hospodářskými zvířaty nebo jinými věcmi. Způsob, jakým si vybíráme, je způsob, jak zachránit supercools pro některé konkrétní chovné zvířata. Není to přesně to, jaké kategorie se chovají, ale víme, že víc než dvě. Takže nejde o to, jaký druh zvířete chováme s oddaným nebo zemědělcem, ale spíše o tom, že chováme v kategorii. Vzhledem k tomu, že se jedná o divokou zvířecí událost, je nutné pouze rozmnožit několik kategorií pro chov v rámci kategorie, takže je pravděpodobné, že událost bude vyžadovat odznaky ze všech kategorií.
    Našla by sis chvíli času, mrkla se na to a postla do Orákula? Prosím, prosím, smutně koukám... :( :inlove:

Naposledy upraveno: 31/1/19
    vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Rozmnožování!?A sakra!

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Matlafous123: ehm.... neodcházej, budeš mi tu chybět. Rádu čtu tvé příspěvky... mimochodem, postel jsem nakreslila asi 8 x a kdybys jí viděla, tak tomu rozumíš asi jako tomu vzkazu o snowboardu ....Nebejt tam, co ta věta znamená jsem ehmm v lese. /Teď mně škodolibě napadlo, měla jsi to nechat, ať hádáme, co to je - by ses asi dozvěděla věcí/.

15. matlafous123

Y_n_O Bud si preber sovu nebo ti to postnu, ale az po 15 hod. (ted absolutne nestiham).
    vilm4, MatysekKamilek Ynockova to ma v poste, tak bud vam to naserviruje nebo odpoledne pisnu ;)

16. Y_n_O

matlafousko, děkuji mnohokrát :inlove:, byla jsem dnes celý den na produktovém školení, takže žádná farma, domů jsem se dostala před chvílí...

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To jsou věci, produktové školení a bylo produktivní ? ,-))))
    Záleží na tom, jaké produkty to byly, barvy, laky ....

Edit: možná ,-)))) vždyť už jsem kdysi psal, že dokážu objasnit leccos, ale nejsem jasnovidec. Žádný zázrak jen mi tak vyvstanou útržky již kdysi napsaného....

Jééé lidi já to teď schytal holubí poštou (za včerejšek), ,-)))) no nic, taky bych dotyčnou dokázal charakterizovat ,-(

18. Y_n_O

Především velice zajímavé a zábavné, hlavně ve druhé polovině, s praktickými ukázkami, kdy nám odešel překladatel na jinou akci a školiteli jsme pořádně rozuměli asi tři... xD Ano, barvy, laky, hlavní byly tentokrát lazury, mořidla a oleje... z ostatního jen letošní novinky. ;)

EDIT: tys tam byl taky nebo co? 8)

EDIT2: klikl, ale tož byl nebo nebyl? 8) Případně su d.e.b.i.l. bo netuchám, kdo odkud byl...

19. matlafous123

MatysekKamilek Na ztvarneni postele jsem zrovna zvedava - posli ;) Prinejhorsim se mi vyvali bulva, padne celist a dojdu si pro panaka, nic horsiho se stat nemuze :D
    Pitrýsek47 Coze jsi vlastne provedl, ze te holub polejnil? xD

20. Y_n_O

Pitrýsek, aha, taky si pamatuješ co nemusíš... a kdože ti to huboval? Teda holuboval? A proč, nakousneš, nedopovíš..;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.