ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Matinnko, mám, je to součást prémia...tak šup do Fag , trochu si to na farmě natrénuj a pokud si nebudeš vědět rady, tak jsou tady vlákna, kde se Ti dostane odborné odpovědi :)

vilm4, Matinnka a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ďakujem GordonSargent. Ja som síce premium kupovala kvôli mlynu. Ale keď už mam tu možnosť. Teda zálohujem farmu pole. Stomy chlievy na zalohovanej poloche nebežia? Alebo keď ju obnovím začnu bežať od znova( chlievy stromy)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Víte jak se pozná, že je člověk starý?
    Když se při jeho odchodu z návštěvy muzea spustí alarm.
    :D
    Zřejmě jsem tím nikoho nepovzbudil, ale to nic.

4. Matinnka

Matinnka Pilný autor

to ako má byť vtip vyhrať jackop Ďatlovú palmu XXL. :eek:

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Gratuluji modíkům, že mají nervy jak ocelová lana. Čím to, že se v různých intervalech vyskytne pokažné někdo typu: My odborníci to musíme vědět přesně aneb Na čem by seděli, kdyby tam ty hroby nebyly?:oops:

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Matinnka - moje máma má podobnou povahu jako ty, na všem vidí jen to špatné. Už je jí 85 let, vozím jí nákup a pomáhám s úklidem a pod. Po 2 hod jsem vždycky moc ráda, že mohu odjet, ta negativní energie se nedá vydržet. Už od dětství jsem se co nejvíc zdržovala mimo domov.
    Lituju ty, kteří s tebou musí žít.

7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Baha mission completed .... 8)

8. bbowling
    gratuluju, krááásná práce :)

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

bbowling-gratuluji,paráda!
    ašada-nenašla jsem odvahu napsat to co ty,děkuji,že ty ano. Souhlasím s každým tvým písmenkem.Je mi těch věčných nespokojenců líto,mají smutný život.Tím víc obdivuji lidi,kteří s nimi musejí žít.

10. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Matinnka -preco vlastne hras tuto hru?
    kazdy sme neako zacinali,ale nepamatam sa,zeby sa niekto takto v kuse zlostil nad vsetkym ako ty :(
    lista je bez dna-tam sa toho zmesti xDxD
    darceky -tie dostava skoro kazdy rad,poslat niekomu darcek je tiez pekne ;),netreba hned frflat ,ze kto mi poslal.posli mu darcek tiez a mas to vyriesene ;)
    nikto ta nenuti k nakupu veci za floreny a za real peniaze,staci ak si pred kupou tebou vybraneho predmetu poriadne precitas FAQ a zistis,ze za co ides minat peniaze :)
    vrtacky ,ach jaj,to bol niekedy problem,stare zelezo tiez,a je kopec vypadavatok,ktore ti bude treba k dokonceniu chlievov,uloh ......
    chce to len cas :);)
    nie kazdy ma vsetko,nie kazdy ziska hned novinku,ci uz su to tajomne chlievy alebo tajomne stromceky,ale ver,ze casom ich moze ziskat
    a to este asi nevies ake mnozstvo plodin,zvierat,produktov budes musiet dodat do uloh v hale xDxDxDxD
    cim vyssi lvl-tym vysia spotreba ,a este aj cas dozrievania niektorych plodin je dlhy,napr. aj 22,45
    a to si nevies ani predstavit ake mnozstvo treba dodat v hale do uloh :cry:
    a to nehovorim o mnozstve bs za kazdy dalsi postup do dalsieho lvl
    porozmyslaj ci vobec chces hrat tuto hru ;) ,zdravie mas len jedno

11. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

bbowling: Smekám klobouk Petře. Gratulka

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

bbowling: gratulka, tam než se dohrabu .... (teprve 411 levlík):oops::p

13. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

nevím jesli to mělo vliv si tady postěžovat, ale odté chvíle mám šlechtěnce z bedny oddanosti každý týdenxD

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Proč je vlastně dneska ten mikro BB? Něco mi uniklo, něco se chystá?

Honzulka05, vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

-pechfóglová- nic není jen potřebují prodávat SK :p

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím bbowling

Gratulace k cílové metě ;)
    Lehce pokulhávám :p

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jak kdesik byla řeč o kuponech a jejich využití, tak já je sem tam, občas využiju, když mi končí kombajn a akce se slevou je třeba až za 3 dny. Aktivuju je podle potřeby a podle délky využití.
    Na jak dlouho bych je měl, se mi nechce počítat. Mám jich prostě hodně, a kdybych si hodně hlídal jejich aktivaci a využíval je přesně podle času, tak bych taky asi vydržel bez pomocníků hodně dlouho.

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jj, asi by mi kupony vydržely na dlouho, v tom má skali pravdu, bezejmenný tobě také.... nejvíc jsem jich spotřebovala v tu dobu, co poskytovatel bez varování odpojil síť, přesněji za bouřky vypadla a už se neobtěžoval ji nahodit (nikdy - tedy nejde doteď a je to skoro rok), než jsem sehnala nového poskytovatele... , tak to bylo na kupony. Jediné, co mě mrzí, že nemám 36h kupon. :-( Do sbírky.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hola, hola, nedrážděte býka rudým hadrem, tedy kupónama ,-)))
    Jsem rád, že mám v zásobě jeden na 48 h a jeden na 12 hod.

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kuželko stihl jsi to jen tak tak.Farma končí...tedy aspoň podle kompletního výprodej dekorek. A jak já někde vidím total sale,za týden po provozovně není ani vidu,ani slechu.
    xD
    Na kjupóny -a pouze jen na kupóny- jedu od 11/2017, za 8 let se mě jich sešlo dost.I když..co je dost,ještě tak měsíc,dva a bude se lámat chleba. Pomocníci,nebo zavřít krám...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.