ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Marluxtina Pokud si ho ted koupis podruhe, tak se ti cas prodlouzi z 30 na 60 dni (po restartu hry) :)

vilm4, Honzulka05 a Marluxtina tohle ocenili.
  2. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

A to ani graciare nenaskakuju z trhoviska :(. Ked opakovane si nedam načítat hru

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak zas po chvíli nový levl u mě už 96

4. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

Si šikovný :) gratulujem

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Marluxtina děkuji moc jsi moc hodná

vilm4 a Marluxtina tohle ocenili.
  6. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

ďakujem si milý :) aj všetkym ostatným čo mi odpovedali a vo pred tym čo odpovedia. :D
    Inač prečo sa mi neda sprava poslat hračovi. Dva krat som to skušala.Vypisalo mi ,,hrač neexistuje" ale čo ma nahnevalo že spravy sa neukladaju ako koncept ani to nejde skopirovat. Teda to musim pisat od znova :(

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Marluxtina, hráč má možná jiný nick na fóru a jiný ve hře. A s takovými zprávami tady bojujeme všichni ;)

Naposledy upraveno: 15/1/19
    vilm4 a Marluxtina tohle ocenili.
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marluxtina

Kopírování napsané zprávy je celkem jednoduché. Klikneme myší do textu, následně zmáčkneme klávesy Ctrl + A, stále držíme Ctrl pustíme A a zmáčkneme C, tím máme zkopírováno. Poté můžeš text vložit kam potřebuješ pomocí Ctrl + V.

Fajn hru pezt

9. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

Ahojte.

Ako si pridam suseda. :(

10. Y_n_O

Marluxtina - klik tady ;) a v FAQ najdeš odpověď na spoustu věcí, jen to chce chvíli listovat, klikat a číst. A jsou i ve slovenčine.

astrid888, vilm4 a Marluxtina tohle ocenili.
  11. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

Teda priateľ nemusí byt aj sused

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Ne, přítel je ten, kdo ti nevejde na místo v liště sousedů, ale můžeš mu cokoliv poslat.

EDIT: to se využívá většinou při posílání dárků při akcích - klik tady

Naposledy upraveno: 15/1/19
    astrid888 a vilm4 tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Marluxtina - možná že to nejsou sousedi, ale kuřata s tebou u jedné mentorky, pokud ti nejdou odstranit, tak to nejsou sousedi. Systém nepřiděluje sousedy, ale jen kuřata, v tom případě možná že nemáš souseda žádného ;)

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Máš pravdu, předsedo, tedy předsedkyně.
    Nedávno jsem toto řešil se svým kuřetem, když mu mí jiní lenošiví žáci ve škole farmářů blokovali sousedy
    a já jsem čekal až jim kvůli bodům dopošlu zbytek dárků. Kuře je chtělo, ale nemohlo vyhodit.
    :D
    Musím se pochlubit. Nejméně na 7 příštích let jsem si dnes vybral své farmářské štěstí.
    Z bedny oddanosti létající slon, z bedny s krejcary 10 melounů a na KŠ + 100 % do stodoly na 24 h.
    A hned se ten svět zdá hezčí a lepší.
    Šťastný to kocour! Jsem.
    :DxD
    Edit
    A k tomu jsem ještě dostal všechny pomocníky od Hopsátka.
    Takového štěstí na jeden den!
    Snad abych šel něco vsadit.
    :D

Naposledy upraveno: 16/1/19
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) tak jsem si koupila bedýnky z bonusy do slotů, všechno za 100%, je to všehochuť a se budou někdy hodit, zlatý pomůže, stříbrný taky, jen ten diamant - 100% na všechno (24 hod.) je takový nemastný, neslaný. Na kytky dá jen čtyři kusy a stromky s hangáry sklízím 1x za den, něco možná 2x no asi bych musela ponocovat. Takže zkusila další lákadlo, ale příště určitě ušetřím 200 FL ;)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nudíte se? Můžeme zkusit další hru, jakési oblékání postaviček, viz oznámení od Bigpointu z Hamburku ,-)))))))

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

evainfo, neviem, gratulovať?,;) váhala som, či kúpiť, ale tie sloty ma odrádzajú, a preto to nechcem, za fl sa dá lepšie nakúpiť, čo ja viem, PL, alebo hocičo iné, napr. hangár je lepší, či:music:

Pitrýsek47, hej, videla som, už tu na to kašlú, padátka majú všetci po prvom zbere, nabudúce dajú hotové rastlinky, SK každému po 10 000 a môžu to tu konečne zavreťxD;);)

18. matlafous123

Na oblekani postavicek celemu slavnemu BP hazu deku. Co se mi nelibi je, ze je to hra s farmarskou tematikou a to alespon u me zavani necim shnilym -.- Zajimalo by me, jestli se vubec dockame presunu Farmeramy na novou platformu nebo to vsechno byly jen kecy pro udrzeni pozornosti a prisun penez do okamziku spusteni nove hry.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já jsem zvědavá, tak se na hru určitě podívám, jestli to bude něco, co by mohlo farmu nahradit xD to asi těžko, podle popisu mi to přijde spíš hra pro děti - oblékání panenek - tady zvířat, která nikdy nepotřebovala žádné oblečky, ale stačil jim buď jejich kožíšek nebo aspoň kůže, bude to určitě velice zajímavé a poučné, co se se zvířaty dá dělat
    :pxD

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  20. matlafous123

evoku57 Nahradit farmu? ANI OMYLEM! Farmerama je jedina hra, kterou jsem kdy hrala a jestli ji budu muset dat sbohem, tak ji nahradim max. praci v realne prostoru, ale rozhodne ne novou hrou od BP!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.