ST: Debata o všem možném

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by libakos, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Matlafousko, ty máš přeci stromy ráda, ledažeby ti vadil ten parťák, co ty stromy tam někde u Vás na Vysočině taky objímá...

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Nemam nic proti objimani stromu (kdyz to nedela ten "partak", jak rikas - i kdyz ted zrovna nevim, jestli myslis kurovce nebo Zemana) xD, ale ta zkomolenost slovesa do podstatneho jmena tzn. "objimacka" je cira nechutnost :eek: :D Btw dneska jsem si fakt pomohla: na farme je ze me Vendulka utesitelka a na Baha Vikingska husa - to by se jeden strelil prakem do voka xD

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo jo , taky občas kouknu co jsem za exota ,-) dnes Mangový podivín a Pěstitel trávy ,-))) tak myslím ke konci roku dobrý ne? ,-)))))

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já momentálně Pobřežní kráska a Šlechtitelka zeleniny k tomu, je to občas úsměvný, njn bláznivá farma, co můžeme čekat ;) Vendulku utěšitelku a Vikingskou husu už mám za sebou, projdeme si tím všici

Last edited: Dec 30, 2018
  5. Y_n_O

Tak já jsem na farmě od rána Pohádkářka, to se mi líbí. Na Baha Dinosauří jezdec... kdyby alespoň Dračí, to bych si mohla mezi ohňostrojem zalítat... 8)

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

matlafous - objímání stromů určitě nevymyslel Zeman, ale je známé od nepaměti. Klidně se staň objímačkou, ale měla
    bys obejmout krásný urostlý a zdravý strom, žádný větrem projmutý a kůrovcem hlodaný. Zkus to a uvidíš jak se ti polepší.
    :D
    Také prý jsem objímač dubů, ale protože tu žádný dub poblíž nemám, půjdu se zítra obejmout s bukem. Ten bych tu
    u nás mohl najít a zatím ho nikdo nežere. Dám pozor, aby nebyl vykotlaný.
    A na Bahamách se teprve učím plavat. Kdo ví, jak to dopadne. Je známo, že kočky a kocouři nesnášejí vodu.
    :D

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

evoku: všici, to není tak jisté, já už mám farmu taky spíš na okrasu ,-)
    Asi v RT pěstují hodně trávy podle toho co vymýšlejí a když dají něco na přemýšlení (trochu) tak je většina na prášky ,-))

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám nejraději akce, kde se musí krapet přemýšlet, bezduchý pěstění a mletí mne jaksi moc nebere, taky to podle toho flákám ;) ale ve volném prostoru pak bezduše pěstuji dlouhodobky, tak to je téměř to samé, cha

Last edited: Dec 30, 2018
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ono stačilo když občas dali časovku a polovina osazenstva se málem zhroutila!:p Další už asi po dvacátý definitivně končilo s farmařením.o_O
    Zůstaly nám už jen tupé pěstovačky a šlechtění.:(

10. Y_n_O

kaolín11, já se u časovek hroutím taky, ale když byly k akci, vždycky jsem je nějak udělala; díky radám těch, kteří, na rozdíl ode mne, umí počítat ;) Jen ty, co mám v družstvu, zapadají prachem, tiché, osamělé, nevyužité... 8)

vilm4, evoku57 and jindrasofr like this.
  11. karbar

karbar Veterán fóra

Vím že sem moc nepíši - proto se předem omlouvám - ale ty časovky, ty jsou horší jak samotné akce.
    Akce již v pohodě dodělám ale ty časovky tak ty tam mám ještě čtyři.
    Asi si to neumím rozvrhnout tak aby mi to vyšlo mezi akcemi.
    Jako teď například mám akci hotovou, ale postupně se připravuji na hadice.
    Tak kde a kdy ty časovky udělat? A to nemluví o tom že musím také do práce.

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Naše hospůdečka, to je domov náš
    v ní se všecko přečká, pokud trable máš
    na bol si dáš jedno, druhé pro radost
    kdo dá třetí, je vzápětí bezstarostný host

Tam kde teče z pípy pramen rezavý
    tam u staré lípy se pije na zdraví
    hospodský dá jedno, pak druhé pro radost

Nalej, nalej, nalej, ať je radost v očích
    nalej, nalej, nalej, ať je hezčí svět
    nalej, nalej, nalej a přece se točí
    nalej, nalej, nalej pivo jako med
    nalej, nalej, nalej tomu, kdo k nám sed
    nalej, nalej, nalej, ať je hezčí svět
    nalej, nalej, nalej, ještě nemám dost

Naše hospůdečka, to je zázemí,
    když narazí se bečka, je to ráj na zemi
    na bol si dáš jedno, druhé pro radost

Nalej, nalej, nalej ...
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Veselé silvestrovské farmaření, ať je všem farmařícím hej, ať je jim fajn.

13. *nelli*

*nelli* Pisálek fóra

Mám prosbu, v "Zimním kalendáři" nejdou otevřít některé dárky včetně posledního-největšího. Nevím, kam dotaz napsat, tak se moc omlouvám, jestli jsem umístila špatně.
    děkuji za odpověď, "nelli"

vilm4, marketka47 and Honzulka05 like this.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) páni jsem to ale šikulka ... právě jsem si vzala poslední dárek boster+1 na akční ... no supr se bude hodit při rozpěstování v další akcičce xD. Tak jdu odklikat hodně bedýnek, které se hromadí, do toho se mi motá Mrkvovka a další boostery z úplňku ... a najednou koukám, je pryč :oops: .... asi ani radši nepůjdu točit kolem :p

15. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Do noveho roku Vam preje 12 mesicku bez nemoci.53 tydnu pohody a stesti,365 dnu bez starosti,87760 hodim lasky,525600 minut jedinecnich okamziku,31536000 vterin sexu.Stastni novy rok Vam preji
    *Lady*,*Xilli*

16. libakos

libakos Titán fóra

Ráda bych popřála všem farmářům a farmářkám do Nového roku zdraví ,štěstí , klid a pohodu a ať jsme tu všichni ještě dlouho pospolu...

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Chtěl bych popřát do Nového roku vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a pohodu v osobním životě,
    a také samozřejmě pohodu při farmaření.

pezt

18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Všem farmářkám a farmářům,také modíkům,sousedům a přátelům přeji úspěšný nový rok,štěstí,zdraví a veselou mysl.

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Farmářské delírium
    Ležím v nejvhodnější poloze - na pupku.To se svět totiž točí nejpomaleji a já potřebuji spočítat kolik těch zatracenejch bílej myšek je.
    K tomu ještě ten rej myšlenek,nevím co dřív..myšky,myšlenky,myšky.V hlavě jak po výbuchu,v hubě jak v kanáří kleci.Klik na fórum..co ostatní ? žijí..Tak já vám nevím....mám se cítit uražen ? Jsou tu dva tábory.Jední mě přejí štastný Nový rok,ti druzí štastný nový rok.
    Ti první asi předpokládají,že přání zdraví na jeden den je dostačující.Možná vycházejí z faktu předchozího silvestrovského veselení,možná to berou automaticky jako u narozenin.Vše nejlepší k dnešním narozeninám a zítra ?, kde že ty loňské sněhy jsou.U této skupiny, bych se asi měl urazit.Přát mě zdraví zrovna na ten den,kdy se cítím fakt blbě....není to morbidní ?
    Ty druhé asi budu mít radši.I když....co to je,do nového roku ? Jak dlouho nový rok trvá ? Nebude to už 2.1.starý rok ? Jak dlouho mohu býti zdráv a štasten,než přání vyprší...Hele,nepindej,ještě nemáš sklizeno.Chci překlik na plochu...vedle..cotoje,zas vedle, ááá sutam.
    Myši zatracený,už jste tu zas?

PS: při tomto natáčení nebylo ublíženo ani jednomu zvířátku.
    PPS:veškeré myšlenky testuji výhradně na lidech.
    Jo a zásadně nepiju !!
    xDxDxDxDxDxD

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Fakt? A dokdy?:D:D:D
    Hezké první ráno v novém roce přeji všem kteří tu fungují-ostatním taky i když si to asi nepřečtou -:p;)

Thread Status:
Not open for further replies.