ST: Debata o všem možném

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by libakos, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Casey - tvůj názor bych sdílela, kdyby šly lvl tak jako do 200, ale co nasadili z RT levely 200-300 tak to jinak než velkým přísunem BZ nejde a do té 200 je to už snadné ažaž, ale pak nastanou krušné časy a není na co se těšit bo postup v nedohlednu. Také zatím Elixíry sbírám a jednou je nasadím všude, aby to odsejpalo. Na zkoušku jsi dal na bahamu?
    :music:

Last edited: Dec 29, 2018
  2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kaolín11 - na AV jsou v rozmezí 116 až 152 tisíc. A krmivo pro ně 135 tis :D

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

evoku57: A kvůli tomu, že se někdo v RT jednoho dne zhulil jak sysel a nasadil numera na další lvl jak bezpečnostní kod do pentagonu, tak se teď bude dál a dál navyšovat možnost zisku BZ na bambiliony a tím se pošle hra totálně do kopru? Stačilo aby někdo trochu používal hlavu a nedal takový počty do dalších lvl a nebo když už je dal, tak měl třeba po měsíci uznat že je to ptákovina, a přepsat pár řádků s hodnotama postupů. A ne do hry cpát mraky věcí na BZ/TBZ a tím totálně zazdít farmaření.

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

kaolín11: hadů mám zatím 320 Trh BB 146 742kr za kus, krmivo vyprodané

Jj, to jsem zmiňovala na fóru, kdyby snížili aspoň počet požadované zvěře na krmivo, by nebylo marné (2 pipky a 1 ušák). :oops:

5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

kaolín11 u nás na trhu je anakonda za 100 ks skoro za 14 mega a 1 kus je za 100 tisíc trh AU

27tomino, vilm4 and evainfo like this.
  6. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Tiež som toho názoru, že hra stráca pomaly zmysel...vďaka dekoráciám ktoré RT pridáva pre rýchlejší postup som počítal že pri skoro 600ks na 3 plochách spravím na 15 zberov za necelé 2 týždne cez 100 levelov, čo kedysi trvalo niekoľko rokov.
    Keď už pridávajú takéto dekorácie, asi by to malo byť obmedzené levelom, lebo naozaj teraz keď niekto začne hrať nie je problém aby sa dostal počtom BS tam, kam hráč čo hrá 5 rokov. Keď to chcú uľahčiť hráčom, ktorí potrebujú na postup niekoľko mld. potom hru znehodnotia pre hráčov, ktorí začali a prídu o tú "zábavu" tých začiatkov ako bolo treba niečo splniť, aby sa človek niekam dostal.
    Už to ani nie je tá farma ako bola kedysi. Všetkého je akosi veľa, a prichádza to z každej strany. Či už chlievy, pamätám si, keď som mal z každého ružového chlievu jeden, prišlo mi to ako vzácna vec, teraz ich mám v lište cez 70ks naozaj ani netuším akým spôsobom.
    To isté grajciare, pamätám si ako som zarábal a za každý našetrený milión som kupoval zver a rastliny do úloh, aby som ich dorobil, lebo tam boli vtedy ešte zaujímavé odmeny... teraz mám cez mld. a nie je čo s nimi, lebo trh je nastavený úplne nezmyselne aj pre predávajúceho aj pre kupujúceho.
    Lístky sme dostávali kedysi len ako denný bonus a z každého pretočeného som odmenu vedel využiť v hre, teraz ide koleso úplne mimo mňa.
    Remeselné produkty, na ktorých som kedysi zarábal najviac sú pomaly v každom darčeku, odmene za akciu alebo riadku, tak že stratili cenu.
    Šľachtenie je ďalšia kategória. Zo začiatku to bola najlepšia mini akcia, keď som z 300 SK mával aj 2 predposledných šľachtencov, teraz miniem 2000 SK a dostanem so šťastím jedného tretieho od konca a zbytok sú druhý a tretí stupeň.
    Kedysi to bolo o výzvach, človek sa snažil stále niečo dosiahnuť, odomknúť, splniť, získať, kúpiť, vyrobiť, bola to taká strategická hra.
    Teraz je to len beh za BS, ktorý naozaj nemá cieľ.
    Každý mesiac sa v hre objaví dekorácia, ktorá je ešte výnosnejšia ako tá predošlá. Pomaly každú O&D hráči menia plochy za lepšie a lepšie ziskovejšie dekorácie, až sa z toho stáva stereotyp bez konca.
    Už teraz mám obavy, kam sa hra dostane do konca nasledujúceho roka.

7. evoku57

Casey - tak teď s tebou absolutně souhlasím, udělali velkou chybu a teď neví jak z toho ven a farma tím opravdu ztrácí, co hezkého v sobě měla. Také bych si raději poklidně hrála a klikala jak na začátku a né se honila za BZ, jen když už to takto je, tak se také snažím toho využít, aby to k něčemu bylo
    ;)

vilm4, evainfo, Peto121 and 1 other person like this.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek, když může tygr baštit čili čokoládu, krokodýl banány se skořicí, vlky cpeme brokolicí s cibulí a špenátem, orel vyžije na jeřabinách, lasička nechce ani vejce, natož maso, medvědům stačí švestkové knedlíky a štrůdl, rys se pase v kopřivách, mohla by i anakonda přejít na vegetariánskou stravu... třeba makadamové ořechy a čajot... těch třeba já mám nejvíc, jsou to spolehliví pomocníci na honění pajdátek na Baha 8)

EDIT: na mém AD trhu anakondy od 100 do 180 tisíc, ty starší nabídky jsou i po 25 ks, nové převážně po jednom kuse xD Krmivo je za 95 - 180 tisíc, počty se různí. Nic nekupuju, ale ani nic neprodám, sama mám málo 8)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ufff .... zkoupeno na trhu 14 stran Anakond, takže lidičky, jestli někdo máte ještě hadi, tak šup s nimami na trh. Milionů mám ještě dost.

Jen bych poprosil, aby to tam někdo dával po více jak 1 nebo 2 kusech. To je na pár facek, když jich kupujete 500 a je to tam jak u jelimanů v cvokárně, když to tam ten samej týpek pořád přidává po jednom kusi (ukopl bych mu hlavu)

Jo a mám jich 690 a cena se drží kolem 125 - 130 000.

10. evoku57

Bezejmenný - kdybys byl trh AC, tak bych ti jich pár poslala na trh, jinak ale neprodávám, i když jich mám přes 2 tisíce, budou se hodit :)

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

U nás -AA- jsou za 99 941.Nemůžu najít proč je zkupujete:eek:

vilm4 and Honzulka05 like this.
  12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

dasa1143 - budú ich šľachtiť!;)
    Pozri FarmOráculum

Pozeral som znovu kalendár na január (leden:)) a sú tam dve súbežné akcie s mravcami,nebude to nové "zviera" na farme ?
    A je tam zároveň aj mini akcia Podivuhodný baha výbeh.

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji hledala jsem všude mimo FarmOrácula, tam nechodím,protože jsou to jen náznaky-už budu-;):p

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jestli se hadice zacnou slechtit 16.1., tak dle zvyklosti, ocekavam nejdriv nabidku upgradu staji a tak nejak i predpokladam, ze v tutez dobu by mohl byt prostor i na zmenu krmiva. Zaklad mam 908 ks, takze kraliky a slepice jeste chvili posetrim. ;)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Matlafousku také moc gratuluji ke 200 LV [​IMG] a jednu rachejtli jen pro tebe xD si teď nakup holínky do družstva, horolezecké nářadí a přeji hodně štěstíčka v dalším lezení nahoru ;)

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ale aby nám to krmivo nezměnili k horšímu :oops:. Kámoška krmí tu svoji potvoru morčaty a myšmi - je ale pravda, že anakondu to nemá ;)

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

matlafous123-Také se připojuji:[​IMG]200 a teď ujížděj dál [​IMG]

Last edited: Dec 30, 2018
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dekuji vsem za gratulace :) 201 za mnou a frcim radsi rychle dal, protoze titul "Objimacka dubu" zda se mi vyjimecne uchylny xD
    sopti I to morce bude za chvili levnejsi, nez soucasne slozeni :music:Abych pravdu rekla, klidne tomu nenazranemu tvorovi predhodim celeho ponika vc. sedla, nez obetovat nekolik slepic a kraliku. Ale co me osobne na anakondim krmeni irituje zdaleka nejvic je delka jeho mleti - to je marnost nad marnost.

19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já se přidám k matlafousce i já dnes postoupil krásné číslo 95 další levl skoro 50 mega

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Je to síce o "pár" miliárd bodov menej,ale dobre,tak gratulujem obom!;):p

Thread Status:
Not open for further replies.