ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Pechfógli,rychle se zabydli a rychle zprovozni internet,bez tvých lakonických a výstižných připomínek by tu byla smutná poušť.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem mimo mísu,dostala jsem dotaz na svícový strom kde se dá získat a já nevím,prosím poradte dík

3. mituli
    nejspíše jde o strom "Kaktusová svíce" - pěstuje se v Měsíčním světě (tedy Hřbitov)
    Popis ve FAQ - Kaktusová svíce

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. mituli

mituli Polobůh fóra

Ano to naštěstí vím,ale kde se dá sehnat????Jinak děkuji:inlove:

evainfo, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Vydal jsem se na lov :p s pěkným číslem ;)

Jak jsou na tom ostatní lovci ? :)
    Určitě to teď půjde líp s novým dárkem ;).

Lovu zdar !

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Mě nové dekorky dopomohly k tomuhle:

Původně jsem si to chtěla dát k Ježíšku.

.

7. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Ahoj mituli,
    kaktusová svíce v základní verzi se kromě možností uvedených ve FAQ dá také koupit za 500 ramamincí v Rama obchůdku ;)

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] anakondy zmenili imidž, tak sa nimi trošku viac zaoberám;)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevermore, tedy pechfoglinko, přinejhorším si tě pro další spojení nahledám v emajlovi....nebo v emilovi, jak to definuje Cesey... hlavně bydli v klidu Ty i zbytek domácnosti. Krabice doputují...

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. mituli

mituli Polobůh fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    hel.cak díky,asi začínám být před sezonou pěknej jantar,no to bude parádao_O

***příspěvky sloučeny***
    Ježiši,já ted dostala z nějaké bedny 10milionů krejcarů,kéž ba to byla realita:music::music:

Naposledy upraveno moderátorem: 18/12/18
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bojuju s BZ a cukrovim a kdo dneska vyjizdite na nasi slavnou D1, tak na Vysocine uz 2 hod. snezi, tak to vemte, jak rekl muj soused, pres Himalaje (je to sice dal, zato lepsi cestou) xD

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ehm... už zase Vysočina? Kalamita jak na Sibiři... Snad ani nečíst zprávy :oops:

Víte, kde se nachází největší parkoviště v ČR? No přece dálnice D1xD

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Někde padá hodně, někde málo. Na jihu Čech jen centimetr a hned to taje, není ani co uklízet. Brala bych 30 cm a zimu pod nulou, aby to na Vánoce vydrželo a ono asi neéééé jako skoro každý rok. Na dálnici 2-3 cm a už je kalamita a kolony. Měla bych jinou radu než přes Himaláje, tam je sice krásně, ale trošku z ruky a zajímavé, hory a žádné kalamity nehlásí. Seďte doma na půlkách a hrajte si farmu, za oknem je to hezké, když padá sníh a my si zatopíme v krbu
    :)

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

evoku57 Taky alternativa ;) Zmrzle vody mame na snehulaky dost....
    [​IMG] [​IMG]
    ala prerostla nocni kocka a rano se mi objevilo pred okny kuchyne metrove srdicko od potomcete, ale obavam se, ze sobota rozhodne i u nas a nebudeme si mit co zavidet :music:

15. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Vedel by niekto poradiť...pred pár rokmi sa tu hovorilo niečo o spájaní trhov, moc som to nepostrehol, či to tu bola len debata o tom alebo to bola nejaká prisľúbená zmena od RT?
    Neviem teda ako na ostatných trhoch, ale na tom mojom je už poznať nedostatok hráčov. Najvyššie a predposledné šľachtence, ktoré boli do hry zavedené od roku 2015-2016 sa kúpiť nedajú...z niektorých druhov som tam zatiaľ nevidel ani jednu ponuku
    Ďalší problém je to postupné zvyšovanie cien, kedy sa na jednom trhu predáva Indický slon po 60 mil. a vyššie, zatiaľ čo u mňa ho môžem ponúknuť za 15 mil. Ja sám by som ich musel predať desiatky pod cenu, aby som sa vyhrabal aspoň na cenu ako na niektorých trhoch. Nových hráčov veľa nepribúda, ak aj, tak len na určitú dobu, dlhodobí hráči odchádzajú. Môžem povedať, že na mojom trhu je tak 10-15 hráčov, ktorí to ťahajú vo väčšom, nebyť tých, tak šľachtence, produkty a zver kupujem po pár kusoch alebo vôbec...
    Myslím si, že spojením trhov do jedného by sa vyriešili všetky tieto nedostatky a cenové "rozdiely" ... trh by sa zaplnil, všetci by mohli predávať a kupovať za rovnaké ceny. Veľa hráčov drží vysoké šlachtence v stodole, keďže to nechcú ponúkať za také nízke ceny.
    Tak isto by sa zvýšila ponuka a tiež by sa viac nakupovalo, lebo by bolo čo. Toľko z môjho pohľadu, skúste sa vyjadriť aj ostatní, ako to je na vašom trhu, či je čo závidieť, alebo sme na tom rovnako.

vilm4, Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

...Nepo... jen se o sloučení trhů mluvilo, zkus to dát jako zlepšovací návrh, třeba nám to RT někdy sloučí ;)

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ke sloučení trhu dojde "již brzy" ! Ihned po zavedení korálového útesu!:eek:

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

HA HA HI už se na to těším:eek:;)

vilm4, jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Horký elixír života
    Jsem zvědavej,jak dlouho nás RT bude rozmazlovat s touhletou dekorkou!:eek: Dneska v tropech asi ze 146 elixírů přibylo pěkných 95.200.000 BBZ !:) Aj se mě sekla farma,než mě to poskočilo o 2 levely.o_O

20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já mám 26 elixírů života a jen někteří posílají mám tam 9400 bz na den z jedné dekorky když vynásobím 26x9400 vyjde mi 244 400 bz což neni moc,ale možná to někdy využiju

Pitrýsek47 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.