ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No já jsem jen chtěl říci, jinými slovy že už pozdě a mělo by se jít do hajan...
    :)
    Nebo počkáme na hodinu duchů a uděláme bu,bu,bu..?

:D

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tož broudonoc... :)

3. Y_n_O
    rozhodně,
    panikařit pouze s rozmyslem a spořádaně :) a nebo jinak: podle Stopařova průvodce po Galaxii - "Nepropadejte panice"

4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

A rozhodně je nutný ručník!!

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak ,tak Vilíku...
    Ručník a třeba sauna je taky dobrá.
    Obzvláště při tomto počasí, u nás je sice slunečno ale ráno bylo brrrr.
    A prý bude ještě hůř.
    Tedy tady na farmě to roste o106, žádná zima ani sněhuláci.
    Všem přeji prima náladu a věřte že jaro přijde!

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Potkávám teď na ulici roztodivně oblečené lidi, od krátkých kalhot a tilka po ušanku a palčáky. Já sama se decentně halím do tlustého svetru a ponožek. Můj pes je na tom podobně - dost dlouho se rozmýšlí, jestli pustí chlup a pak najednou pustí celou stříž-obtížné na úklid.

Zrzinka11, vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

-pégafolko- když má proslov o oblečení tak já jsem šel minulý pátek s kamarády do lesa na vycházku a našli jsme tam pneumatiku,bundu,boty,pásek na kalhoty bylo tam toho hodně byla tam i zábava

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Y_n_O

pechfóglinko, já jdu ráno do práce v třívrstvém oděvu, postupně v průběhu dne (podle toho, jak pan šéf nastaví termostat) odkládám a potom zase navrstvuju... počasí i topení naprdlačku xD A navíc už zase do práce potmě, z práce potmě... já se odstěhuju na Baha...

9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Pechflóglová :D buď ráda, že si nepotkala mě,. v polodlouhých šortkách a tenké mikině a vestě,. nejdřív sem si chtěla brát jen tričko a tu vestu :D
    Mě ale fakt není zima, já za to nemůžu,. přece se neupeču no ne?

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dana-Novis: Baže. mně taky ještě není zima, jen se přistrojuju. abych vyhověla obecnému vkusu, už takhle mám špatnou pověst, tak co to přiživovat.:p

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Danda-Novis... jojo, to znám, já teplé ponožky, silnou bundu atd, a můj chlap? Vylezl z horké vany, na sobě trenky a pantofle, venku -15*C a šel naložit do kotle (kotelnu máme mimo obytnou část, musí přes dvůr... ), jen jsem ho viděla a byla mi fakt kosa...
    No a naše dítě? Od loňska mám s učitelkami i jím docela výstupy, oni po něm chtějí, aby měl bundu a kluk řve, že je mu vedro.... Dnes tedy konstatoval, že je zima... bylo -3*C. Ještě minulý týden měl jen krátké tričko a mikinu....

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]
    U krejcarů jsem měl snad 3 typy různých beden se mi zdá.
    U BZ, to bylo asi z 15 beden

13. irsko

irsko Aktivní autor

Proč všichni shánějí růžové guano? Vždyť se to proti červenému vyplatí minimálně...

Bezejmenný - ty se máš...

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

irsko : všichni neshání růžové guáno. Já třeba už 3 O&D neúspěšně sháním růžovou parfumerii a to za ni nabízím 2x růžové bobry.
    A typenízky a bézetka, v takovém množství to mám poprvé za celou existenci beden. Normálně mám tak 5 000 peněz z 30 beden. Koukal jsem na to včera jak kdyby se mi to zdálo. 2x jsem kontroloval kalendář, ale není ani duben ani vánoce.
    Asi nějaká chyba v matrixu.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Tohle je na palici... když už z Rama obchodu odstranili výhodnější opakovanou nabídku zelených kapek a nechali tam jen ty 2 ks za 3 mince, nemohli by tam přidat podobné vychytávátko, jako je třeba v semenářství, kolikrát chci požadovaný produkt koupit? Abych získala 334 kapek, musela jsem 501 x kliknout myší... Kliknout na nabídku, potvrdit, odkliknout nákup... a znova... a znova... :oops:

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pokud otevíráte více beden najednou,dávejte bacha na bednu s dárky.Před chvílí jsem jich otevřel něco přes 100 kusů aniž bych se podíval co vlastně bedna dáva a při odhalení asi 310 zelenejch lupenů sem se fakt orosil! 220 lístků vylítlo komínem!:cry:
    Klidně by tahle informace mohla vyskočit po najetí na bednu v liště!:eek:
    Opravdu vyčerpávající informace[​IMG] o_O Nemohlo by to okno bejt ještě větší?!?:pto je fakt na bednu,kdo si to má pamatovat,která bedna nám co dává.A vůbec, zrušit to trapný omezení lístků a bude okamžitě po problému!!:eek:

Naposledy upraveno: 18/11/18
  17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Stačí kliknout na to i a hned se ti ukáže, kolik čeho můžeš získat z této bedny, když vidím u bedny ikonu lístku tak si na to dávám pozor;)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Díky!
    Sem to ale starý osel.Pořád se mám co učit!:eek:
    Sem zvyklej na všechno najíždět myší a to "I" mě nějak uniklo! Hlavně že to používám , když je nějaká nabídka ve výprodeji!:cry:

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak vam uplne nevim, co si o tom myslet... Soucasna akce (Velka honicka) konci 28.11., v kalendari je od 22.11. akce s prozatimnim nazvem "Nejlepe hodnocena sklizen", coz spolu s obrazky v oraculu napadne pripomina TOPku. Fakt si mam myslet, ze uz se v RT nekdo zblaznil?! Normalne si na cim dal castejsi soubehy akci nestezuju, ale jestli to, co se zda neni jen sen a TOPka bude v soubehu a navic s podobnymi odmenami, jako minuly rok, tak uz na toto tempo kaslu, protoze co je moc, to je prilis a opravdu nechci mit misto zabavy na farme jen povinnost sklizet!

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo, jo asi to tak bude ,-)))) možná budou lepší odměny na konci ,-)

jindrasofr, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.