ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evainfo

Zřejmě si tvůj běžný prohlížeč nerozumí s tím úložištěm, které používá Apachie1 (p2.uloziste.com)

2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

evainfo: jsem na tom stejně. Obrázky jiných hráčů vidím ale od Apachie ne. Ale fakt je, že čistím jen když je nejhůř. Asi máš pravdu a bude to prohlížečem. Jsem naprostý laik ale já tipuji nějaký problém v zabezpečení. V čištění to nejspíš nebude, když ty jsi tak vzorná.

Honzulka05, Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pezt ... víš, že hraji na Browseru a jsem moc spokojená :p no i tam jsou jiné chybičky - trošku zlobí forum, ale hra jde dobře.
    Xenie161 ... vzorná moc nejsem, už jsem jednou ráno při čistění počítače a nestíhání přemýšlela, jestli jsou potřeba čistit i zoubky xD xD no zvládla s jednou botou na noze a raději posunula budíka o 5 minut dříve a stíhám všechno:p

Naposledy upraveno: 4/11/18
  4. pezt

evainfo
    Myslel jsem si to, bohužel nemůžu si pamatovat, kdo v kterém prohlížeči aktuálně hraje :)
    Ano má nějaké chybičky, ale hra v něm jede opravdu svižněji. Na fórum z něj nechodím, tak takové věci neregistruji ;)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přesně tak, mimo sklizně si jdu pročíst forum a hlavně nové akce, taky na google ... no než bych tam sklidila dvě pole, mám na Browseru sklizenou celou farmičku i s mazlíky. Tak děkuji, jsem ráda že to není nic vážného ;)

maribeja, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já hraju a i chodím na fórum v CometBird, a i když občas zkusím jiný prohlížeč, tak se zase vrátím. Ale poslední dobou se z něj nedostanu třeba na Paysafecard nebo i do mailu. A taky si v případech, kdy něco nejde (dokud to jde nějak obejít, nechci se zbytečně v PC hrabat), vypomáhám s GCH.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. pezt

Xenie6161

Bohužel prohlížeč CometBird a My internet browser mají problém s těmi platbami, tedy přes Paysafecard a pokud by chtěl hráč zaplatit neuloženou platební kartou, u uložené platební karty problém není.
    Jinak samozřejmě jiný prohlížeč tomu vždy pomůže ;)

vilm4, Honzulka05 a Xenie6161 tohle ocenili.
  8. irsko

irsko Aktivní autor

Jo, tohle by šlo :)

9. libakos

libakos Titán fóra

Stále čekám nějaké překvápko na Baha a ono nic...Čekat na tu cibulku bude hrůza, trochu poklidíme, vyloupem ořechy ,ono to nějak uteče....

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem si říkal,že udělám konečně pořádek ve stodole a otevřu všechny bedny s nářadím!Vše bylo v pořádku , dokud sem nezačal otvírat to jednotlivý nářadí.To jako fakt to mám otevírat po 100 kusech?!?o_O:p
    Beznoska Tak to jsem teda šťastlivec!:Do_O

Naposledy upraveno: 8/11/18
  11. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

kaolín11 buď rád že je nemusíš otevírat po jedné :)

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Kto poradí?Asi tak pred mesiacom som naposledy otvoril debnu s grajciarmi,v ktorej bolo 10 000 000,odvtedy som ich otvoril dobre cez 200 kusov a viac,ako 100 000 nevypadlo zo žiadnej!Už som skúšal otvárať po jednej aj po 10,ale nič,ráno aj v noci a tiež nič.Už mi napadlo,že aj tieto výhry sú upravené.Má niekto "recept"?

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Peto121: Teď jsem sklidila 19 vrtulníků, rovnou otevřela a v jedné bylo 10 mega.

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,tak ja už neviem,ako to otvárať,aby sa aj mne podarila aspoň raz za mesiac poriadna odmena.

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teď jsem otevřela 56 beden... 56.600 Kr. V některé musel být bonus 8)

16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Mě se skoro vždy stává že narazím na tisíc krejcarů z bedny teď už je šetřím ale přesto mám jen jeden vrtulník což je problém

Peto121 a vilm4 tohle ocenili.
  17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nějakou logiku bych v tom nehledala, ráno pootevírám sklizeň beden a buď to tam je nebo není. Na krejcary je to tak kolem 25 ks a už se mně stalo, že během jediného týdne jackpot padl 6x. Zato beden oddanosti jsem už jsem pozotvírala spoustu a až na pár výjimek vždy nějaké květináče. A ejhle předevčírem 2 bedny:

[​IMG] tak nevím Peto, ale bedny jsou jako bonboniéra, nikdy nevíš jaký bonbón si vytáhneš:)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

10 mega krejcarů jsem neviděl už pěkně dlouho(a ty nový krejcarový bedny jsou od nějakýho skrblíka),stejně tak i vyšší šlechtěnce.
    Booster úplňkové sklizně = asi nějaké zaklínadlo ?!?o_O

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ono i 10 krejcarů z bedny potěší.....-.-

20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Správně,když to nejde jinak,ozdobme se skromností.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.