ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

I ja se hlasim k nekupujicim, akce hotove komplet vsechny a jsem na Hruzostrasne chatrci carodejky 1.

Sovinka a Apachie1 tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já mám přízračnou chatrč čarodějky 10 potřebuji ještě jedno vylepšení ale zatím nevím kde doufám že bude v update v nějaké budoucí akci

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Co se zase do toho RT šťourá,proč mám vše nastaveno na vyp.,kdo to má pořád nastavovat.:(

[​IMG] [​IMG]

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

ananuki: Jo, já taky, zkusila jsem restartovat hru, ale nepomohlo to. A navíc se mi při přecházení na Bahamu objevuje instruktážní video na tma "co je to Bahamarama". Práve zjišťuji, jestli o tom na foru něco nepíšou :)

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

S upgrady čarodějnice jsem taky zmatená, už se mi před nějakými dny zdálo, že jsem měla získat o jeden víc, ale není s čím srovnat a kde se dopočítat, kolik jich po splnění čeho je, tak až teď, že píšete ostatní, se můžu přidat k těm, kteří nic nekoupili a mají Hrůzostrašnou chatrč čarodějky 1.
    To se mi zdá, že je od chatrče Kočky Kadabry pořádně daleko, taky vůbec netuším, co jsem vybírala či nevybírala v Pečivu z prázdnoty. Akci jsem dokončila, ale připadá mi to tak dávno v náporu těchto děsivých týdnů, že nemám vůbec tušení, jestli jsem tam ty upgrady vybrala všechny...

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Jsem si na 99,9% jista, ze jsem upgrady od teto dekorky vybrala vsechny ve vsech akcich a stejne ke konecnemu nedolezla, toz netusim, jak je to nastavene. Ze by byly nejake jeste v zitrejsim kalendari nebo maji proste nenakupujici smulu?

Peto121 a Apachie1 tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bedlivě jsem plnil všechny akce s upgrady a myslím že mám všechny.[​IMG] :eek:
    Takže chybí "pouze" 5+5 upgradů za 125+125 florenů.Zdá se mě ,že je tedy vše v pořádku!:music:

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

kaolín11: jsem na tom stejně, takže také Hrůzostrašná chatrč čarodějky 1.
    Nic jsem nekoupila. Takže tohle je prozatím nejvyšší upgrade bez financí.

Honzulka05 a kaolín11 tohle ocenili.
  9. kaolín11

Myslím si,že bez penízků se nikdo dál nepohne.Anebo za hóóódně moc dlouhou dobu!Tak jeden upgrade za půl roku.:p
    Stejné to bude časem i u továrny.

Honzulka05, Sovinka a matlafous123 tohle ocenili.
  10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kaolín - nejspíš máš pravdu, pokud bude ještě někdy další upgrade, tak za hodně dlouho, jestli vůbec. Zadarmo jsme dostali dost a pokud to někdo chce mít celý, tak ať si připlatí. Na tom nevidím nic nefér.

11. kaolín11

Kdyby alespoň z bedny 1x za měsíc vypadnul 2x booster na děsivku,dalo by se otom uvažovat.Jinak ten bonus pouze na děsivý plodiny,stromy a zvěřinu je fakt trapný.Ikdyby dával 500%:p

satelit tohle ocenil(a).
  12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Taky nevidím nic nefér na tom, že někdo něco za reál koupil a je dál než nekupující.
    Mě jen zmátlo, že Satelit na předchozí straně řešil, že postrádá jeden jediný upgrade, přitom srovnávací obrázek byl Chatrč Kočky Kadabry, který je zřejmě cílová o několik upgradů vyšší stanice a zároveň tam má obrázek s Hrůzostrašnou chatrčí č.10, tak jsem se v tom chvíli motala.
    Pořád mi není jasné, proč jako max. máme Hrůzostrašnou chatrč č.1, když už bylo i číslo deset, pro mě je to matoucí dost.
    Je na mě těch akcí opravdu moc, když to má zůstat v rovině volnočasové aktivity a volného času je limitované množství... místo hry bych ho musela většinu věnovat studiu záludností několika hlášených akcí denně. Kdo se v tom vyznáte, máte můj obdiv.;)

EDIT: Satelit, díky za přikopnutí, dyk to říkám, že se v tom mrcasím, potíž je, že jsem zřejmě zapomněla název předchozí upgradové řady (asi byla něco jako Přízračná nebo tak) a myslela jsem, že tvůj obrázek s číslem 10 je totožný s tím, co jsem měla já, než jsem dosáhla Hrůzostrašné číslo 1. Maglajz jako blázen a to je teprve úterý :music:. Dík moc.

Naposledy upraveno: 30/10/18
    matlafous123, Honzulka05 a satelit tohle ocenili.
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

Sovinka - Chatrč Kadabry mám na druhé farmě,kde jsem chybu neudělal.Ten kdo nekupoval upgrady by po splnění posledních akcí měl mít Hrůzostrašná chatrč čarodějky 1. Počítej (2,3,4,5,6,7,8,9,10,Kadabra) = 10 upgradů. Více ZDE.A ZDE.

EDIT: Sovinka - Není zač,taky v tom mám maglajs ale organizovaný. xD

Naposledy upraveno: 30/10/18
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    V klidu si tak lisuji ananas:p a přemýšlím kde pak jsou :)

DANKA722, držíš se ? :)

Casey27, na bio palivo motorky moc nejezdí ;), chce to víc oktanů:)

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pezt, lezeš do zelí Bezejmennému, on je tady prudič a rejpal :)
    Než já se propěstuju, prochovám, probonusuju a prostonkuju (o dekoracích nemluvě) na tvou současnou úroveň, tak už farma asi ani nebude fungovat ;) Já jsem nedávno úspěšně získala titul Pískový panovník, lvl 409. Njn, ty roky nehraní vidím všude...

Zrzinka11, DANKA722 a pezt tohle ocenili.
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pezt: No jo to se to postupuje ,-) Casey předminulé OD vrátil vše zapůjčené a na Farmě o humří klepeto a žabí stehýnko skoro nezavadíš. Jedinej idol kterej tady zůstal jsem já ,-) To není palivem... prostě jedu na kozím dechu ,-) Ale jsem v klidu... tebe stejně vyloučí za používání nedovolených prostředků fasovaných od RT a zneužití funkce a Danka jede stejně mistrák SR ,-) Navíc máš určitě prsty v tom, že se mně vyhnuly obloukem pastičky na křečky a živej poklad... mít pár kousků to by jinak frčelo ,-)

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] tak ja si tu teraz spokojne kraľujem, pojedám eukalyptus, spím 20 hod. denne:D, ale zajtra s tým skončím vezmem iný titul a utekám ďalej, teda ešte pobehám v sprievode kráľovnej opice, škrečkolapky mám 3, jednu som posadila na cmiter, pôjde tiež do trópov, chlapčiská jedni, nejak moc ste mi ušli8);)

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Casey27

No, výhoda je, že já nic vracet nemusel, to je pravda, ale jinak, žádné nedovolené podpůrné prostředky nepoužívám:p. Objevila se nová dekorka, a stehýnko a klepeto je slabý odvar ;)

Zrzinka11, Honzulka05 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

pezt já se k tobě přidám mám levl 260 na baharamě takže mám větší číslici než jsem plánoval

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

pezt, Danka a Casey, to je jako závod kdo bude první v cílové rovince...? ;)xD Na koho si vsadit nebo komu fandit...:music:Celkem si šlapete na paty...xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.