ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Y_n_O,já idiot z maskvý xDxD,koník je krásnej.

Y_n_O, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Za chvilku bude muset RT při vybírání dalších a dalších zvířat sáhnout do vyhynulých druhů.
    A my budeme muset postavit další mlýn protože to ani turbo mlýn nestihne namlít.
    Myslím že si za pár týdnů na mořského koníka nikdo ani nevzpomene.
    Zapadne mezi ostatní zvěř do lišty.
    :sleepy:

vilm4, Y_n_O, ezzra a 1 další uživatel tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Radku já si myslím že mě bude koník na nic nemám na něj jednu rostlinu Svatá bazalka samozdřejmně jsem v té místnosti ale nejsem na konci řádku rostlin

vilm4 a Jonsdorf tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No ten Presl nám s tím latinským názvoslovím pěkně zatočil. Snad i v Maďařrsku je klokan kangoroo ( i když latinsky Macropus.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mrknul jsem do kalendáře na akce, a ten 18 Říjen, vypadá nebezpečně. Mám obavy aby se na farmu vůbec dalo dostat, kolik toho tam je napsaného.
    Ono celkově je těch akcí už nějak moc.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. šenkýřka51

šenkýřka51 Zelenáč fóra

dala jsem do vláčku docela dost a docela o hodně víc a dostanu papouška + to je dost trapné:music:

vilm4 a ananuki tohle ocenili.
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

šenkýřka51 a co všechno máš za zvířata odemčené v opičím chrámu?

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vůbec si mě nevšímejte,jen takové male zamyšlení....
    Někdy po 70tém(nebo jiném xtém) lvl,když přišlo zjištění,že dál už nic není -rostliny,zvířena a pod.-sem si řek,že není kam spěchat.
    Vyházel jsem mazlíky na BZ,přestal tunit park,prostě Body mě přestaly zajímat. Zřejmě u RT nastal opak a ten pro BZ začal dělat úkoly.
    Najednou zjišťuji,že mě sousedé předhánějí,sotva se dohrabu do stovky,oni už maj 130 a když konečně dodělám 150 ani se neptejte kde už jsou.
    Někde je chyba, ale žeby u mě ?,vždyť se nic podstatného nezměnilo.Tedy ano,přidaly se LVL a pro ně rostliny,jenže na co ? splníš úkol a jsou dál na prd.
    Pořád dál musíme pěstovat stejné rostliny jako v prvním roce hry - na krmení,do úkolů a na trh. Nebo už jste měl někdo nakrmit nějaké zvíře šafránem ? neměl,ani třeba nevíte,že zde existuje.A na co máme Sněhovou růži ?
    Stále nemám potřebu valit levly týden co týden jeden (i dva),stále není kam spěchat...už jen proto,že tato hra je nekonečná (v přidávání),a skončí,né něčeho dosáhnutím,ale jednou se prostě nebudeme moci přihlásit.

9. šenkýřka51

šenkýřka51 Zelenáč fóra

odemčené mám v opičím chrámu vše co šlo mám na Baha 392 lvl na na farmě 140 lvl

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Koukám že ti býti slaměným vdovcem moc nesvědčí xD

Já to vidím stejně, spousta věcí nám tu k ničemu není (nebo jen na splnění jednoho úkolu), jenže jsem v podstatě ráda. Ono kdyby se využívalo všechno co máme k dispozici, tak bych se nestihla zásobovat. A to nejen z vlastních zdrojů, ale určitě by se pak zvýšily i sumy na trhu, takže bych si potřebné věci ani nenakoupila. Takže nemotej hlavu RT ještě s využíváním všeho, jen ať to zůstane jak to je. ;)
    A přidávání nových a nových věcí (které zase budou naprd) mě taky štve, ale když já toho mořského poníka mít musím. :D

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Právě jsem si udělal poznámky do sešitku o tom co a jak nás čeká, co se přetíná s čím a co bude jak k čemu navazovat, a po pár minutách studování jsem to celé zmuchlal a vyhodil do koše, protože jsem se nevyznal ani ve vlastních poznámkách.
    Budu muset nějaké akce vynechat, protože jsem úplně ztratil přehled o tom co se na nách na jaké ploše chystá a co je vůbec potřeba si schovávat a co nemusím hlídat.
    No ŘÍJEN vypadá na těžkou zátěž hráčské pozornosti.

Momentálně zvažuju úplné vynechání té akce z krávama, a co tak koukám do kalendáře, tak to asi nebude jediná akce.

Nedokážu si představit jak bych to celé hlídal, kdybych chodil do práce. Momentálně na to mám času habakuk, ale stejně mi přijde že tomu tak úplně nerozumím.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ten chudáček na obrázku... připomněl mi mého oblíbence Totora... určitě by mu ten deštník půjčil 8)

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

také mám problém,přátelé,mám hafo dekorek v liště a není místo kam s nimi. Nemohlo by RT otevřít strašidelný park i pro normální dekorky?Nebo otevřít jinou plochu či je nechat dávat na hřiště pro mazlíky?Asi nejsem sám komu se válí nevyužité v liště.Modíci,prosím orodujte za nás. :)

Milka66 a vilm4 tohle ocenili.
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli to někomu pomůže,tak zničehonic tahleta dekorka jde dát na krchov! [​IMG] [​IMG] Zjistil sem to teprve včera,při umísťování té nové barabizny! Předtím to tam určitě nebylo.Někdy to totiž kontroluju.

15. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Kaolín11,ty jsi geniální pátrač.Jdu to přemiklíkovat,díky za tip.

Honzulka05, Xenie6161 a kaolín11 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

kaolín, je tomu tak. Taky jsem to zjistila náhodou,často se mrknu, jestli něco, co by se dalo dát na krchov nepřibylo. Těžko říct, jestli se to týká jen této dekorace, nebo jde o chybu. Pro jistotu ji tam nechám:)

17. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Mno a kde jste vzali základ. Já ho nemám na co postavit

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Už som to tiež prehodila k cintorínu, vďaka za podelenie s touto super-správou :inlove:

evainfo, vilm4 a kaolín11 tohle ocenili.
  20. .macca.

.macca. Dozorce fóra

[​IMG] To mám ale nemám základ ani nevím kde jsem toto vzala.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.