ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nijak, do sila dáš zásoby z farmy a baterie spotřebuješ odkliknutím některé z prostředních tlačítek - podle toho, jak jsi prve naplnila silo, tak od S do XL si můžeš vybrat ;)

Skali, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Ahoj dasa1143
    ... a co chceš u akční "vylepšit"? BZ zisk? Na ten použij buď booster na akční plodiny (pokud se ti jej podařilo získat) Najdeš v Zásobárně mezi běžnými produkty, nebo (máš-li tak dekorace (klik)-> "Kočičí chaloupka" Obávám se, že na urychlení akčníczh kytek žádná dekora, produkt či řádek není.
    A opět a znovu ;) Dotazy ke hře do vlákna "Všeobecné dotazy"
    Na urychlení růstu:
    řádek "Dožínky 2014" (kaštanový řádek)
    SH + (vánočka, bílá nevinnost)

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už to mažu, myslela jsem na urychlení růstu. DÍKY:sleepy:

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. dasa1143
    mazat to nemusíš :)
    Pokud se obrátíš do "Dotazů" je velmi pravděpodobné, že odpověď dostaneš rychleji, než když písneš sem ;) a.. také je potřeba respektovat rozdělení fóra. ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahoj Farmáři a farmářky :inlove:;):p
    nevíte jak často bývá na farmeramě akce obchodování a darování :inlove:;)???

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Barmanka-Apsint: tak často, jak se zrovna RT zlíbí...

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj bodlinkaMici
    prosím obrať se se svým problémem do vlákna "Technické a platební dotazy" (klikni na odkaz v mém podpisu) kolega ti určitě pomůže problém vyřešit.

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

děkuji

9. Barmanka-Apsint

Ahoj mám dotaz na svatební oblouk furt mi to píše že mám nabítku ke svatbě ale nevím kde to potvrdit aby se mi zobrazil ten svatební oblouk :/ neví někdo co stím ? :( :/

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Barmanka-Apsint, můžeš upřesnit, kde ti to píše, že máš nabídku ke svatbě? Pokud můžeš udělej screen a pořešíme spolu ;)

EDIT: vše o svatbě a rozvodu najdeš ve FAQ (na zelené FAQ klikni)

Naposledy upraveno: 20/9/18
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Barmanka-Apsint

sopti : mě se to už objevilo ale s velkým zpožděním takže asi jenom nějaká chyba ve hře ale děkuji :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Barmanka-Apsint, jsem ráda, že už je vše v pořádku. Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Utlučte konečně RT žádostí na prodej lístků, soli, cukru, drátu, atd. na kolo štěstí.
    Klidně jenom zelený aby náhodou nebrečely že jim za modrý nikdo nechce platit.
    Kolo je na nic. Začínám ho silně nenávidět a zřejmě se velmi brzo dostanu do stavu kdy jednoduše lístky z beden nechám zmizet v systému, protože to co vyhrávám fakt nestojí ani za těch pár grošů co za to dostanu na trhu. A to se ještě asi tisíc věcí ani nedá prodávat.
    Momentálně jsem protočil 45 zelených a 35 modrých a nemám nic co by stálo za zapísknutí.
    Hvězdy, cukr, sůl, BZ, peníze, BBZ, 895 Broskev xxl, žluté chlívky, 53 bobry, včelích úlů mám taky asi 500, sem tam šlechtěnec, marmeláda, %kytka na ještě více bz .........
    Bonus "+1" nebo "100%" či "200%" jsem tam zahlídl snad 3x.
    Vůbec nechápu na co ty lístky dostáváme po desítkách. Je to akorát tak na naštvání.
    Prodám 2000 parfémů a do týdne mám ze všech beden a kola štěstí zpátky 2500. Nedávno jsem utratil asi 50 000 000 za věci na splnění úkolů v družstvu a dneska koukám že má zase přes 70 mega. Vždyť už je to na palici jak všechno dostáváme po tisících zadarmo. Zavím se 50 řemeslných věcí a do týdne jich mám zase 80. Co tímhle RT sleduje ? Proč toho dávají tolik ?
    Zpřístupněte konečně prodej lístků a řemeslných přísad na trh. Mám toho ve stodole všeho desítky tisíc. Nebo dejte možnost to někam dodávat jako protihodnotu.

Naposledy upraveno: 21/9/18
    Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Co blbneš? Darovanému koňovi na zuby nehleď. Já bych chytala amok loni, kdy jsem ještě kupovala fšecko, ale teď, když sbírám jen z beden, úkolů a za přihlášení, nákup v Rama obchodě, tak jsem naprosto v klidu. Holt máš zřejmě to špatné náhodné číslo. :oops: Já jsem nedávno za obyčejné zelené vytočila dvakrát po sobě 100% do stodoly, ale od té doby taky utrum. Dnes jsem poctivě prolezla družstvo, vydolovala jsem vylepšovátko +1 na akční rostlinu na 8 hodin a 11 modrých lístků. Ráno to prubnu, třeba k tomu +1 přibude něco dalšího. A klid, nebo ti prdne cévka a za to tyhle omalovánky nestojí ;) Jo, taky bych prodávala, hlavně dráty a mandragoru... zbytek stíhám zpracovávat 8)

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Na zelené lístky mám stejný názor - darovanému koni... aneb z vytočených BZ sice radostí neskáču, ale ničemu nevadí, tak ať si tam jsou.
    Ale štvou mě "výhry" tohoto typu za PL, protože to už je trochu něco jiného. Na party kole je i jiná šepleť, u mne aktuálně 2 hvězdičky nebo x-tá bio-lep laboratoř, takže BZ/TBZ z party kola by si opravdu mohli vetknout za klobouk ;)

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

kiki2305: už mám 15 základních bio-lep laboratoří xDxDxDxD.
    A nad touto výhrou vyloženě slintám blahem: [​IMG] :p:p

Edit:
    Y_n_O: doplňuji bio lep také o 2 žluťásky a 2 červené, heč xD
    [​IMG] [​IMG] xD

Naposledy upraveno: 22/9/18
  17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já měla deset zelenejch lupenů, tak jsem to roztočila. A ano, vše probíhalo podle plánu (RT). Všechny přžínosy a bonusy do stodoly mě míjely, napadalo pár flaštiček, pár kapiček a vrcholem estrády byly dvě hvězdičky. Mám to ale štěstí!

18. Y_n_O

Apachie1, tak základních výroben lepidla mám jen třináct, ale mám jednu oranžádu a dva žluťásky... já třeba zase výskám radostí nad takovouto výhrou, i když je jen za darované xD:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

EDIT for Apachie1 xD: njn, jsi lepší, ale já jsem měla v průběhu hraní dlouhodobou dovolenou... 8)

Naposledy upraveno: 22/9/18
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ano, na krejcary za PL bych málem zapomněla - to je taky výhra, že člověk radostí výskne :p

-Kuteno-, Apachie1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Veľmi premýšľam,prečo som za posledných 15 dní prišiel už o štyroch susedov,boli už aj vyšší level.Možno ich to prestalo baviť?Možno boli málo motivovaní.A toto sa mi deje každý mesiac dookola.Keby ich NIEKTO motivoval aspoň maličkosťou,ale 20 000 ks akčnej,na KŠ mandragora a z bedne jedna vanilka,alebo parfém,no to nemotivuje!Idem hľadať náhradu.

Tomi120 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.