ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Víte za kolik je u nás na trhu morče? Tak koukejte - asi je ze zlata xD xDxD

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bezejmenný, Evinka zná svou cenu, ovšem že je to za kus, přece se jen nedá jen tak lacino:

[​IMG] :)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nedá mi, abych taky nepřipojila protiořechovou radu: Co takhle kokosový olej - používán stejně jako to sádlo?

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  4. irsko

irsko Aktivní autor

Ja chci jiny trh... Ani ty řemeslné produkty nedosahují výšin, které tu uvádíte. A nejvíc mě štve pokles jarního věnce a cukeťáku... a pravděpodobně s tím související pokles velikonoční marmelády, ta byla dlouhodobě nejziskovější řemeslný produkt...

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak na našem trhu (AG) se morče vůbec neprodává. MJS je za cca 550 tis.kr - a to jsem si myslela, že naše ceny jsou spíš nižší než na jiných trzích ;)
    Ale nechápu, jak je možné, že bílá nevinnost se prodává kolem 10 tis.kr (i méně), přičemž 1 paleta je za 34 tis. K výrobě jsou potřeba 4 a to nemluvím o ostatních surovinách.

vilm4, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

kiki2305: u nás je nevinnost v rozmezí 21 900 - 50 930 Kr.
    Jo, a morčata jsou fuč. Nevím, jestli je někdo koupil nebo vypršela lhůta o_O

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kiki2305
    Protože ti co ji takhle prodávají ji nevyrábějí ;)

8. ašada01

ašada01 Titán fóra

kiki2305
    Bílá nevinnost padá z Baleríny - já jí mám 820 ks

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

pezt, ašada: Jo aha, tak tohle jednoduché vysvětlení mě vůbec nenapadlo :D
    Vím ale, že existuje řádek na MJS a na Pinkie, tak mě to napadnout mohlo, že i na Bílou nevinnost ;)

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

petz, asi do řemeslnické čtvrti dorazila krize, bar jsem zavřela když se přestalo mixovat, pekař na týden napeče ananasové pečivo, marmeládovník velikonoční, a květinář nemá už vůbec co dělat. Jediné "pozitivní" je, že se cukrové stromy zařadily do lišty vedle slaných a drátových, a uvolnily místo jiným stromům.... a jak jsem je kdysi sháněla:)

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  11. vilm4 tohle ocenil(a).
  12. doben

doben Ikona fóra

Tak nekupte to za 66 Kč. :D

Jedná se o individuální nabídku, tuším, že už ji tu na fóru někdo ukazoval.
    Každopádně pokud se někdo rozhodne ji koupit, tak upozorňuji, že bonusy ke sklizni se aktivují hned po zakoupení.;)

FAQ

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

doben, máš pravdu, nekup to, i kdybys chtěl; protože mám na paysafe k dispozici cca 3,- Kč :D a měsíční limit na farmu je vyčerpaný...

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tuhle nabídku, mi nabízely už myslím že 2x, nebo 3x. Za 66 ale ještě ne.
    Ne že bych to nechtěl koupit, 66 káčé, je slušná cena, ale přemýšlím k čemu mi to bude. Takže asi nekoupím.

maribeja, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. doben

doben Ikona fóra

Bezejmenný tak já jsem nekupoval Berušku za floreny s tím, že se mi možná někdy objeví tahle nabídka. Navíc ten stonek s 1 párty lístkem za 20 hodin je taky hodně slušný. ;) Ale samozřejmě to není nic bez čeho se neobejdeš.

Jinak co jsem vypozoroval ohledně cen těch individuálních nabídek, tak pokud těm dražším člověk delší dobu odolává, nabídne mu to tu levnější , ale netuším, jestli to tak funguje u všech a pořád.

Naposledy upraveno: 12/9/18
  16. satelit

satelit Hvězda fóra

Já měl dnes za 66 Kč tento balíček.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Legendu farmy už jsem měl v nabídce dříve.

Naposledy upraveno: 12/9/18
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Satelit: mám tu samou nabídku
    Doben, tenhle řádek mám přes měsíc.... líbil se mi:)
    Mikeš: Dětské vlhčené ubrousky .... také sbírám ořechy, loupu a lezu mezi lidi :)

18. libakos

libakos Titán fóra

Závidím těm co mohou loupat ořechy ,klidně bych se zatřísnila kdekoliv kdybych měla tu možnost sběru .Sice budu při jejich nákupu
    čistá ale o hodně kaček chudší.U nás jsou vlašáky leda na trhu nebo v marketu:(
    Dnes jsem opět získala 96 hod secí komb,minulý měsíc jsem srovnala všechny funkce kombu a dnes už jsem zase o 400 hod v plusu,z bedny mi také padá jen secí.Mají to nastavené na houby ,když ho vidím na kole raději netočím ,skoro vždy ho mám.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

libakos: pošli holuba, domluvíme se, dokud mi rodina neprodala ořešák pod zadečkem.

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Právě jsem postoupil do lvl 202 a co tam na mě čekalo?...

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ale kde jsem vzal tu druhou, to opravdu nevím. Teď ještě abych nemusel čekat než se vylíhnou, bych prosil rovnou jednu z posledních čtyřech. xDxDxD

EDIT: Tak jsem jednu otevřel, páč je sbírám, tak další bude až Bůh ví kdy, a voaláááá...

[​IMG] ... a štěstí je vybrané na rok dopředu. :) Já su tak šťastnééé.

Naposledy upraveno: 15/9/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.