ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš
    nevím jestli rada bude fungovat po té, co jsi ruce drbal ředidlem, ale hodně pomáhá vepřové sádlo, pořádně ruce promazat a papírovou utěrkou vytřít. Opakovat mnohokrát, jde to pomalu, ale jde to.

Zrzinka11 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jediná rada na tohle, je nechat takovou práci na někom jiném. Moje tlapky, jakožto i tlapky mojí malé myšky a mého velkého pokladu, jsou čistší než asijskej porculán.

Nebo se s tím pachtit v gumových rukavicích.
    Pokud to nepůjde vyčistit, tak všem říkej že máš žloutenku. Přestanou otravovat.

3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Mikeš: Ahoj, zkus to citrónem - pokud jsem si to nespletla?

Edit: Tak si to pamatuji dobře.
    *odstraněn odkaz na rady - nepovolené stránky* sopti

Edit II:

Sopti: Právě, že jsem to zkoušela, ale asi má Mikeš jiného nicka pro hru, protože tam "neexistuje". Nějak jsem si neuvědomila, že se to nesmí. Tak to zkopíruji (text) a dám do nové zprávy. ;)

Naposledy upraveno: 10/9/18
    Zrzinka11 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. epek

epek Pisálek fóra

Mě na ruce od ořechů pomohlo savo.Trochu zředit a nemáchat se v tom dlouho.Hezky odbarvuje.

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1, vím, že to myslíš dobře, ale zkus poslat link holubem. Tady to bohužel neprojde ;)

Zrzinka11, vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Mikeš: Jak vyčistit špinavé ruce od ořechů

Zrzinka11, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mám ruce jako čuně od vypeckovávání švestek.Naštěstí nechodím do práce a lidi,které potkávám ve vsi jsou na tom s rukama stejně(vzhledem k záplavě švestek),nemusím to řešit.Mám vlastně velké štěstí.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, přidávám jednu radu: Mikeši, pokud na zahrádce najdeš nedozrálá rajčata (zelená), tak v rukou rozmačkat a ruce si tou hmotou párkrát po sobě "namydlit" a opláchnout vodou. Já jsem takto v době, kdy jsem ještě měla zahrádku, odstranila jak zelenou od plevele nebo vyštipování rajčat, tak černou od ořechů nebo krájení brambor...

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahojda družstevníci...
    A kdo by snad potřeboval u nás ve skleníku jich je dost a dost...
    :D:D:D

[​IMG][​IMG]

10. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahoj lidičky baví vás tahle akce na baha :D ?

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Děkuji všem za rady.
    Přiznám se, že na savo jsem myslel, ale nenašel odvahu. Nesnesitelně páchne.
    To na rozdíl od sava raději čuchám ředidlo, ale to stejně nepomohlo.
    :D
    Zkoušel jsem, nevím proč, ocet. Nečistí. Klidně rozleptá vodní kámen, ale na ořechové barvivo nemá.
    Nenašel jsem doma jediný citrón. Nemohu hned vyzkoušet, ale doufám v něj. Jak se ale k němu dostat
    a být nespatřen?
    Po zeleném rajčeti není na naší zahradě ani vidu. Co já si počnu?
    Nejspíš po dobu neurčitou nevytáhnu haksny z domu nebo si najdu dle rady vilm4 stejně postižené lidi.
    :DxD
    Ještě jednou děkuji a jdu opět na ořechy.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ořechy nevlastním, ale na zelenohnědou barvu na rukou, od trávy a plevele používám pemzu.

13. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Mikešku, ještě zkus žlučové mýdlo z DM drog. a kartáček, to zatím fungovalo na vše s výjimkou pampelišek.

14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mikešku,řeš to až budeš mít ořechy v lískách na sušení.Takhle si jen otupíš drápky a co potom?Jak se budeš bránit obdivovatelkám?Pomysli na svou dobrou pověst.Špína od práce šlechtí a duši máš čistou,buď v klidu.

15. Luciuchp

Luciuchp Pisálek fóra

tyy jo bahama jde rychlostí blesku :D horší je to s klasikou :D tam to jde pomalu :D na baha jsem už 116 level a na normálním 87 :D nekonečný :D

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký skoro večer :) vás pravidelně pročítám, ale nepíši, no dnes jsem byla v šoku na trhu u druhé farmičky a chci se podělit s pocity, jestli se mi to nezdá xD to vidím vážně poprvé za ta léta co hraji a další stránka v tom pokračuje po desítkách kusů.

Mikešku já kdysi na Slovensku taky hodně
    loupala ořechy na pečení cukroví, jsem to zbarvení tak nebrala, ale pomohla od kamaráda solvina ... dvě, tři umytí a bylo to téměř pryč a taky často umývat nádobí :p ;)

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nezdá....

MJS: [​IMG] Královský: [​IMG] Rajský: [​IMG] mudrců: [​IMG]

ale skutečný kauf je svatební květinové aranžmá:

[​IMG] xD

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Gordonko : jestlipak slečna Evinka nemyslila spíše počet prodávaných kusů, než cenu.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bezejmenný: asi ty kusy, když psala o vedlejší farmě; co rok založení farmy, to jiné nároky... u nás na AD (trh na jedné ze zakládajících (xD), ani tam MJS pod pětset nejde... ale prodávají se max tři kusy najednou...

vilm4, Zrzinka11 a evainfo tohle ocenili.
  20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ještě jednou děkuji za všechny cenné rady všem.
    :)
    vilm - to já bych se ale těm obdivovatelkám zas tolik nebránil
    evainfo - nádobí umývám jako ďas vesnou a dokonce i fetky (rozuměj ponožky)
    si peru ručně v nejlepším pracím prášku a nic. Jde to ztuha obojí, barva i to mytí s praním.
    Vysoké ceny MJS jsem si všiml už dávno, ale chtěl bych poznat toho, kdo si takové množství koupí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.