ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

YnO-tytyty,takhle mě strašit!Ále co,bude-nebude,určitě si najdu něco,na co budu šetřit.Krtky mydlit odmítám,truhly mě neberou a ten silák vůbec nevypadá jako Arnold zamlada.Žádná radost.

evainfo, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Ahoj libakos
    ve výpisu odměn je "zkrácená" verze popisu získaného bonusu, ale když najedeš v bonusové liště (klik na svůj erb v levé liště) tak tooltip ti dá přesnou informaci o získaném bonusu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. libakos

libakos Titán fóra

Děkuji moc ....na to jsem nevzpoměla

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. libakos
    není zač, rádo se stalo.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. 30kvido

30kvido Pisálek fóra

no to jsem blázen, již od včera(aspoň co jsem si všimla) mi dole na rámečku kde je i ID farmy chybí poslední písmenko z mého nicku, přitom tady všude na foru je to dobře

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, pro tentokrát mise Renzo splněna a můžu jít spát, neb za tři a půl hodiny mi bude zvonit budík do práce, kde už bych se za Lukášem nedostala xD Tohle zboží už naštěstí nepotřebuju... myslím, že nepotřebuju 8)

Naposledy upraveno: 24/8/18
    vilm4, MatysekKamilek a kiki2305 tohle ocenili.
  7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Y_n_O tak já jsem na tom s žetony úplně stejně zakoupil jsem si totiž pozemek ve čtvrti teď mám 18 žetonů

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG]

už som na štarte do poslednej stovky, pezt, kde si, ideš? ;)

9. Ahoj dámy (pány nevyjímaje)
    koukám, že to tu zase trochu žije ;)
    Y_n_O tys šopovala pěkně :D
    Danka722 hezkýýý :) gratuluju.

10. Y_n_O

*JÁ*jinko, asi dnes ještě zakoupím ten kupon na pomocníky, ten se může hodit vždycky... uvidím, kdy se vrátím z práce a z očumování soutěžících autíček :) A nebo jestli se na farmu dostanu zítra, to bývá i pracovní proces takový lážoplážovější xD

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Mám otázku,na mojom trhu - AH je 17 ponúk slimákov,ale keď to rozkliknem,sú tam len 3 ponuky po štyri kusy.Ja som tam ponúkol 2x po 5 kusov,mne ich odobralo,ale v ponuke sa neobjavili a stále tam je 17 ponúk!!??Nedá sa s tým niečo robiť?

*JÁ* Ďakujem,párkrát som reštartoval a objavilo sa to,akurát na prvej strane sú len tie 3 ponuky a ďalej nič.
    Vďaka.

Naposledy upraveno: 24/8/18
    Tomi120 a vilm4 tohle ocenili.
  12. Ahoj Peto121
    zkus prosím restartovat hru, potom zkontroluj v záložce "Vlastní zboží na trhu" - oddíl "zvířata".Jsi si jistý, že jsi zadal správně nabízenou cenu? Mohlo se stát, že jsi je nabídl příliš levně a někdo je koupil (takže ještě kontrola tvého krejcarového konta).
    Jestliže nic z toho nepovede k nalezení slimáků (tedy šneků) budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu - klik do mého podpisu.
    ===================

Y_n_o
    ...koukat na autíčka"? Nevím jak se to jmenuje teď, my jsme chodili na tajňačku čumákovat na Velkou cenu - buď přímo z okna paneláku na brněnském sídlišti a nebo jsme si našli schovku na blízkém kopci, ale to asi nebudou ta "tvoje" autíčka :D tam jezdili motorky :D
    mmchd - pracovní soboty? no fuj :)

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. timonek.

timonek. Pilný autor

Mě trh taky "zlobí"když dám do vyhledávače název zboží kliknu nabídnout -zadám prodej - kliknu vlastní zboží nebo nabídky tak ho nevidím musím název smazat a doklikat přes stránky ručně....vlastnost trhu ?
    Ty prázdny řádky by měly být nabídky s časem 00,00 tedy mezy čas než je system vrátí na ůčet;)

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nějak nestíhám :p trošku přibrzdi :)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

*JÁ* k čemu Dance gratuluješ? Každá normální ženská si nuly umazává ... hoši za ní už jsou udejchaní, než dostihne Caseye tak ji sveze akorát na veteránu ....;)

16. Y_n_O

*JÁ*jinko, Barumka... utekla jsem o hodinu dřív z práce, neb bysem pak měla problém stihnout začátek - vymluvila jsem se na omezené MHD, abysem se dostala domů, když zavřeli půl dědiny s trolejbusem xD A pracovní soboty? Mno... kolegyně z obchodu, když ji před rokem přijímali, soboty nařízené neměla, to nějak vyplynulo časem, mít otevřeno v sobotu... ona odmítla, protože to ve smlouvě nemá, ani tu kouzelnou formulku o nařízení vedení ohledně pracovní doby či volna... tož koho tam šoupnou, že, starou babu, co má děcka dospělý a podle nich nemá o víkendu co dělat ;). Neva, ráno se startovalo kousek od obchodu, otvíráme v devět, tak jsem to taky stihla :)

Naposledy upraveno: 25/8/18
  17. pezt

Ahoj Peto121

Tohle se občas stává, moje pozorování a můj dojem je, když je o danou položku velký zájem, tak zřejmě systém nestačí reagovat na rychlé změny a proto ty chybějící místa na stránkách nabídek, zkusím předat dál na prověření.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj timonek.

Pokud si vyberu pomocí vyhledávače nějaké zboží, nabídnu k prodeji a prodám, následně kliknu na záložku vlastní zboží na trhu, tak je zboží viditelné, pokud klikneš na záložku přehled produktů a otevřeš nabídku, tak tam je to řazené tak jak to máš na staveno, a záleží kde se tvá nabídka dle seřazení objevila. Pokud máš seřazení nastaveno, např. aby nahoře zobrazovala nejnižší cenu a ty jsi nabídl levněji než byla aktuální nabídka tak bude na prvním místě. Ale vše záleží jaké seřazování nabídek máš nastaveno.

Fajn hru pezt

vilm4, Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  18. timonek.

timonek. Pilný autor

Ahoj pezt
    Nejde o to že bych zboží nenašel jde o to když dám do vyhledávače např ovce vidím ji normálně zadám prodej zkontroluji zase normálně vše vidím zadám králík nabídnu prodej ,přejdu na vlastní zboží na trhu a vidím ovce a přitom ve vyhledávači je králík , jestli to je chyba trhu nebo prohlížeče nezkoumám , zavřu trh a jedu znovu ;)

vilm4, Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  19. pezt

timonek.

Pokud necháš napsáno ve vyhledávači písmena která odpovídají králíkovi, tedy např. krá, tak ti to nemůže zobrazit ovci, je potřeba smazat písmena s vyhledávače, potom se ti zobrazí všechny nabídky v dané kategorii ;).

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

pezt, ale je to tak přesně jak píše timonek, stává se mi to samé, že si to pamatuje předchozí hledání, když zadám králík, objeví se ovce z předchozího hledání, je to chyba už dlouhodobá, musí se vše smazat a znovu zadat. Děje se to u přechodu mezi nabídkou a poptávkou, tedy nákupem a prodejem. Není to něco stálého, ale jednou za čas se ta chyba objeví

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.