ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Barolande neboj, pěstování bude dost. ;)

Honzulka05, maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

fajn, na celý rok nám pustili recyklomat :music:xD [​IMG]

3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

presne na 364 dni nam to spustili

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

super cely rok recyklujeme a a kazdy den budu vyskakovat tie hnede somariny...to sa zase pan tesar utalxDxDxDxD

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Jak komu, farmari, me nespustili nic xD Ale baterka mi ted taky vyskocila :) No to jsem teda zvedava, co z toho bude (rekla bych, ze spis nebude :p )

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

to je divné mě se recyklomat nespustil tak možná to spustily omylem nějakým hráčům tře se něco ve hře pokazilo

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Bude to nějaký kix,začátek letní akce je odložený na14.6.,tak má RT plné ruce práce,abychom zase nešňafali,že to nejde.A to my teda budem!

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už jsem zvědavá, co bude na fotbalové akci tak zajímavé, že trvá víc jak půl měsíce. 4 dny zkraje tu nebudu, tak snad i tak bude dost času vše zvládnout a třeba to žádná bomba nebude a vůbec se nebudu vzrušovat. Jsem dokonce ráda, že nejsem v době Renza, kdy je farma opravdu hodně zpomalená
    :p;):)

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Za hodinu celkem 4x.
    Děje se něco ?

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bezejmenný

Nevím jaký používáš prohlížeč, zkontroluj aktuálnost Flash playeru. Tohle platí pro prohlížeč Firefox a podobné. A také aktuálnost prohlížeče.
    Pokud máš Google chrome tak je potřeba zkontrolovat aktuálnost prohlížeče, ten má Flash player integrovaný, ale můžeš jeho aktuálnost zkontrolovat pomocí příkazu, který napíšeš do adresního řádku prohlížeče GCH >>> chrome://components/ <<<
    Aktuální verze Flash playeru je 30.0.0.113

Fajn hru pezt

vilm4, kiki2305 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Letní kalendář!Jupí!Díky RT!

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, mám to pod kontrolou, malá ukážka, snažila som sa bez reklamy,
    a nemám strach o farmu internet už je aj v kaštieľoch;)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahojte,
    Tak Vás tu pobavím příhodou, co se stala před půl hodinou, kluk přišel domů, oči navrch hlavy, a spustí... "mamíí, musím ti něco říct" "telefonuji s tátou" "ale todle je hrozně důležitý" "to pro je tebe všechno" "nojo, jenže ty máš v plotu, tam jak sou ty schody, hada kříženýho s žábou, je takovej placatej" " Cože?!" (tu chvíli byla pozornost přesunuta z telefonu na kluka) "Nooo, víš, máš tři schody do zahrady a je tam placatá žába křížená s hadem...." Vytřeštěný obrovský tmavý oči a "pojď se podívat" .... nedalo mi to a fakt tam mám v plotě zabydlenou užovku... a si chytila ropuchu, kterou se snažila sežrat. Takže ve vykulených očích 8miletého dítěte had kříženej s žábouxD

No a tatínek měl celou příhodu v přímém přenosu po telefonu... doma na něj čeká fotka "divného" křížence:D

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čítajte;)

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Přečíst to mohu ale posílat si to tu navzájem asi nebudeme..?
    :D

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, už chápu jak si žije těch +2OO, ale chybí Ti tam ještě raňajky, podává se šumivý multivitamin, magnezium, samaritán, vyprošťovák a jedlá soda pro dámy a lahvová dvanáctka bažant pro pány;):)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

DANKA722: Njn, normálně se to přečíst dá, ale co chudáci dyslektici, kteří mají problém i se skutečným textem? :oops:

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, raňajky budú pred popravkami, mladí si ich nazvali afterparty, bude sa variť guláš v kotli, to už sa odviažem aj ja, bóže to bude ťažký pondelok :oops:;)
    a dobre, že si pripomenula, dcéra musí doniesť enzýmy na odburávanie alkoholu;)

19. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

DANKA - super, jsem dle návodu na sebe hrdá, dokázala jsem to přečíst přesně jak to tam stojí napsáno. Zajímavý experiment. Těší mě, že nemám mozek ještě v tak špatném stavu jak jsem si myslela.

Y_n_O - skoro bych si tipla, že dyslektikům to bude činit ještě menší problémy než ostatním. Oni jsou už dávno zvyklí na záměnu pímenek, jejich chybění či otáčení. Takže dle mého no problem. Možná spíš někteří autisti?

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

A prej že já píšu jak mamlas. Chvilku mi to ale zabralo, to musím přiznat, protže mě napřed napadlo že čísla jsou písmena z numerického horního řádku (4-č / 7-ý / 3-š atd.) a smysl to moc nedávalo.
    No jo no. Jsem holt starej a slepej.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.