ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Miluju svoje pribuzenstvo a zvlast bratranka, ktery se rozhodl, ze se doma s hnutejma zadama nudim a nadeli mi tudiz, k mym mirumilovym cichlidam, dalsich 60 ks svych extra agresivnich, kterych se potrebuje zbavit, aby mohl inovovat a nejspis hlavne proto, ze ho uz nekolik let stvu svou neustale pruzracnou vodou. Nejradsi bych ho zapsala na blacklist! Prvni se myslenky chytl muj chlap a jeste ten den jel koupit novou nadrz, protoze do stavajici 350 litrovky teda nepujdou ani omylem. Fajn. V obyvaku mam kameny, pred postel dam koreny z 40 let zatopene prehrady. Kamarad hrazny dodal koreny a pisek, ja si vcera skladam... tu si necham neco odriznout, tam si necham neco odriznout a kdyz mam vecer vsechno nasucho tiptop poskladane na milimetr, zacnu napoustet. No a co by jste rekli, ze udelaly ty koreny po 40ti letech pod vodou? Jo, rozhodly se, ze na dne sedet nebudou, vyplavaly na hladinu, kde vytvorily jeden obrovsky chumel... na me milimetry nedbaje a celodenni prace byla v .... v.... no v otvoru! >:( A co delam dneska od rana? Kotvim v plne nadrzi ty bestie ke dnu a snazim se z kuchyne dostat oder pripalenych brambor na kasi, na ktere jsem v zapalu boje zapomela -.-xD

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj satelit
    Restartuj hru, už by to mělo být přeloženo a tedy v pořádku;)

Honzulka05, vilm4 a satelit tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Máte někdo vikingskou saunu na ploše?Já jen jestli se nemusí sbírat ručně,když je to v podstatě další mazlík!:p

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. matlafous123

kaolín11 Jj, je treba je odklikavat rucne, ale davaji pekne BZ a maji kratky cas zrani - vybrala jsem vsechny.

5. kaolín11

Tak to je fakt úžasný!:p:p Kolik klikacích mazlíků ještě musí příjít do hry,aby se konečně dali sklízet kombajnem????:p
    Myslím ,že pošupajdí zase pěkně zpátky do lišty!o_O

vilm4 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  6. matlafous123

Jo, kdyby tak mohly byt aspon na jedne plose, to by byla parada. Me nevadi ani tak to klikani, jako ze musis behat, jak to ucho z plochy na plochu a pak zase zpatky.

7. kaolín11

No nevím,mně už se počet blíži ke 40 ks a jsem z toho ohromě nadšen! A to nemám zdaleka všechny! Nakupující hráči za reál jich musí mít alespoň jednou tolik.Ti musí být teprve nadšeni!:p Ještěže alespoň dekorky z kola štěstí se daj sbírat kombajnem,to by byl teprve masakr!:eek:

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevím jestli byla hlášena údržba ale zase je na konci akce. Bude kompenzace?:(:cry:
    Mám +1 do stodoly a přijdu o levanduli kterou nutně potřebuji.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  9. matlafous123

kaolín11 Nj, ja prvni 2 roky sklizela pidi na vsech plochach rucne bez pomocniku, takze mam vyhodu zvyku a navic krom nich nekupuju, takze tech mazliku zas tolik nemam, no.
    dasa1143 Myslis kompenzaci za tech 10 min. nebo jak dlouho hra nebezela? o_O

vilm4 a dasa1143 tohle ocenili.
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jasně je to 200levandulí a na KŠ se mi něco takového podařilo asi po měsícixD:p

11. kaolín11

Když budou ty slavnosti farmářských mincí,tak jistě RT půjde do sebe a spustí současně i BB!o_O:p

vilm4, DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jdou ty obrstáje umístit do zvěřince? Díky

Edit: vilm4: děkuji, také jsem to už zkoušela a nic. Nějak nevidím důvod, proč by tam neměly jít... Velikost jako normální stáj, tak tomu nerozumím.

Naposledy upraveno: 12/4/18
  13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nejdou,zlato,zkusila jsem to před chvílí.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, já jsem zapomněla kontrolovat sloty, tudíž jsem včera nenapekla a nenavařila včas. Za jednu chybějící MJS, dva cukeťáky a tři velikonoční marmelády byly dnes čtyři mega v pr...oduktech od řemeslníků :-D Teď už si to budu sakramentsky hlídat, moje pečlivě uškudlené krejcárky těm vydřiduchům za něco, co si umím a z blbosti nestíhám sama vyrobit, dávat nebudu... Jasně, nemusela jsem kupovat všechno, ale to je prostě zvyk, 2+2+3+Pinkie a mám na dva dny klid...

Naposledy upraveno: 11/4/18
  15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Y_n_O: A co takhle prostě napsat na foru o help..... myslím, že by ti přistály i bez 4 míčů ,-) Tak příště ju.... nebuď stydlín ,-)

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O, nejsi v tom sama, po tom co jsem se nenaučila točit ananas pro Bahu a mjs pro pole, tak počítám jen ztráty.... a proč psát help na forum, stačí diskrétně.....;)

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Gordon: Předpokládám, že když je potřeba okamžitě .... nejlépe již včera ty marmošky zobnout, tak může nastat situace, že ten diskrétní dárce není zrovna online. Navíc pokud je potřeba víc kusů, tak jeden nestačí ..... teda krom těch co mají habakuk farem ,-) A bral jsem podle sebe.... jsem línej psát něco několikrát, tak to hodím na forum, po obdarování smažu... bude to diskrétní ,-) A sovou poděkuji ,-)

18. Y_n_O

Casey, v pracovním procesu jsem ráda, že se dostanu o polední pauze sklidit... raději tedy zaplatím a sklidím s bonusy než nesklidit a čekat až do večera, než se dostanu domů. Není čas loudit a čekat na dárek :) Ale dobře vím, že jsou tady hodní spolufarmáři, co by vypomohli... Nejednou jsem ochoty využila, ať pro sebe nebo sousedy a přátele v nižších levelech.

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No asi se mám stále co učit, i když hot line předpokládám spíš na farmě než fóru, kdo se tím má prokousávat a zjišťovat, jestli někdo není v nesnázích. A u těch habakuk, kdybych si vzpomněla ...na farmy ano, ale na hesla ne:)

20. Y_n_O

Habakuk... já mám třeba sousedku, která už pár minut po půlnoci má všechny dárky vyčerpané. Asi má hodné sousedy, co ponocují...

GordonSargent, kiki2305 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.