ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Mě ty recepty ani nepřekvapili nějak jsem počítala že to bude drahá výroba někdy využiji + 3 na květiny těch je do úkolu požehnaně.Nejvíc mě tam zarazila +3 ze sklizně obilí to je opravdu moc drahé.Mixer mě ani scházet nebude když jsem mixovala tak to bylo samé více bz.nebo něco na baha kde jsem měla stromy a nebo výměna to jsem musela hodně promixovat než mi padlo nějaké zkrácení na farmu.

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky jsem si přečetla, v co se transformuje mixér a jsem z toho lehce rozčarovaná.
    Suroviny by mě ani tak nemrzely, ale jediné, co lze brát vážně v úvahu, jsou opravdu ty +3 na něco. Těžko srazí z pomyslného trůnu MJS, ale hodit se můžou. Na BZ/TBZ je produktů docela dost, přidávat další mi přijde zbytečné. Uznávám ale, že k nim mám chladný vztah, protože je nevyužívám. Třeba je někdo uvítá.;)
    A připojuji se ke zklamání z absence zkracovadel, alespoň jednoho zástupce tam šoupnout mohli :sleepy:

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mně bude zajímat cena na trhu :) přece jen dávají slušné body do "povýšení řemesla" ... Navíc recepty budu mít POUZE 3 z devíti, kdežto mixer měli hráči už u prvního stupně manažera... si myslím... mrknu ke klukovi, až bude na farmě, jestli kecám.... Takže taky znevýhodnění ostatních hráčů. :cry:... Jj, nastalo to, čeho jsem se bála, mít řemeslo na stupni 5, jinak máš smolíka.

Edit: mrkla jsem a fakt je mixér od prvního st. Spa manažera:oops:....

Naposledy upraveno: 26/3/18
  4. ju.no

ju.no Aktivní autor

Recepty = zklamání! Nejdůležitější pro mě byl mixér při zkracování růstu, 20% a 10% u dlouhodobek se nedá ničím nahradit, používala jsem ho jen pro tyto účely, ostatní bonusy mě nezajímaly... A při jednom diamantovém slotu jsou všechny novinky zbytečné...

5. Kopretinka21

Kopretinka21 Pisálek fóra

Ahojky všem, tak už jsem tu dlouho nebyla. Koukám co tu řešíte to ještě nemám ani zpřístupněné a tak mě to zatím ani netrápí.

maribeja, Y_n_O a vilm4 tohle ocenili.
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

A za kolikpak asi ty nové recepty budou?:p a nebo tam budou automaticky?

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tak tetka měla zase jednou pravdu, když říkala, že zrušení mixéru bude jenom změna k horšímu. A měla pravdu!!! Jsem z toho pěkně otrávená!
    Ač začátečník, tak jsem rychle postavila SPA a mixovala o106 a zajímaly mě pouze zkracovadla růstu 20% luxus + 10% paráda!
    Teď už si ani neškrtnu, řemesla mám teprve na 2. a 3. stupni na začátku, takže výroba mi vůbec nehrozí. Ceny na trhu, počítám že vyletěj na 700 - 900 tisíc Kr, navíc se recepty budou asi muset kupovat. Zrychlení žádné, slotů málo.
    Pro mě je to velkej propad ve hře a posun zpátky! Nejdřív zrušenej komiks, kde jsem mohla získat všechny pomocníky alespoň na 3 hodiny za dodávky plodů a rostlin a teď zrušení mixéru a tím další odebrání výhod ve hře pro spoustu hráčů a hlavně začátečníků!
    JÁ CHCI ZPÁTKY MIXÉR!!!

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Docela by mne zajimalo, kdo hodnotil zajimavost bonusu u mixeru, ale musel to byt totalni vesnicky balik! Jestli se nedockame pridani diamantoveho slotu, tak jsou veskere nove recepty na vhozeni do hnoje. Vsechny palce dolu! Vrat nam, mily RT, bonusy, ktere jsou zajimave pro farmare (tzn. zkracujici rust), nikoliv pro RT!

EDIT: A to ani nemluvim o srovnani, kolik nas staly predchozi bonusy (par krejcaru na trhu) a kolik nas budou stat tyto, do kterych, pri jejich vyrobe, budeme cpat stovky plodin. Jdete se vazne bodnout do voka, tvurci tohoto paskvilu!

Naposledy upraveno: 26/3/18
  9. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak v pětce nemám jen květináře - budu na tom muset zapracovat. Uvidím, jak to bude fungovat. Škoda, že jde o obsazení diamantového slotu, resp. že nepřidali ke každému slotu (diamantový, zlatý, stříbrný) jeden slot navíc... Bohužel jen ty řemeslné výrobky, které dávají +3 ks z sklizně (čehosi), mají význam, jinak stejně nebude nad MJS. Možná snad ten recept na +3 ks z květin, nakolik naprostá většina expertních rostlin jsou květiny. A na trhu to pravděpodobně jen tak nebude (bude záležet a tom, jak bude nastavená prvotní cena), protože nikdo to nebude chtít nabízet "pod cenou" (rozuměj pod tržní cenou)... a protože nikdo nebude chtít být první, bude to stejné jak s vysokými šlechtěnci...

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Recepty tam budou automaticky s dosažením potřebného stupně řemesla;)

11. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Podle mne +3 nemá žádný význam. Na akční působit nebude a když si spočítám cenu surovin, můžu si plodiny několikanásobně nakoupit na trhu, suroviny prodat a budu v zisku. A podle mne nemá význam ani kdyby byly dva diamantové sloty. Možná, kdyby recepty v řemesle automaticky, měly by význam pro ty, kdo nekoupili recept na MJS. Zkracování mi bude také chybět, i když je pravda, že poslední dobou moc nepadalo, mockrát jsem to po padesáti utracených produktech vzdala. Ale byly zadarmo a přece jen občas zkrácení padlo. No, uvidíme, já pořád doufám, že ještě něco dalšího dovíme, třeba, jak psala DANKA722, o šlechtění produktů.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Plivu na recepty. Jsou k smíchu.
    Hahaháááááááááhahahahahaha ............. takhle moc.
    Tfuj.

13. larelay

larelay Analytik fóra

Osobně si také myslím (a hlavně doufám), že ještě není všechno ztraceno, taky si dost slibuji od toho "šlechtění" avizovaného ve FO. Na paniku času dost a na to být otrávený kvůli omalovánkám snad není čas nikdy. Dám si raději nějaký pořádný koktejl v reálu :)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Co bylo dobrý RT takticky pozměnil nebo úplně zrušil. Mlýn,trh,šlechtění ,recyklomat,expres,královna,teď mixér.......atd
    Všechno je nastaveno tak,že bych kolikrát dal někomu dozubů!:eek:
    Za mně jsou recepty velkým zklamáním.Čekal jsem že přidaj minimálně další 4 zlatý sloty.Takhle ať si to narvou do špic!:p Když už to takhle pokondaly,mohly dát nějaký bonusy do nebeských řádků,anebo stejně jako je tiki maska,tj že by to nezabíralo žádný sloty.:eek:

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Xenie6161 Rekla bych, ze slavne "slechteni" remeslnych produktu byla pouze a jenom bujna fantazie naseho oracula na tema: mixer a jeho nahrada a timto zmrsencem to cele konci :wuerg:

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Jen ještě čekám kdy nám zmrší MJS.:wuerg:

17. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

matlafous123: obávám se, že můžeš mít pravdu.

18. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

já bych to odstranění mixeru nazval jední slovem:(dům s červenou lucernou)dosaďte si sami. Řemesla moc nehoním tak mám 2 nebo 3 st. takže pro mně změna k ničemu.Četl jsem v diskuzi o fotb.Slavii-že když číňani investují,chtějí mnohonásobně vyšší výnos než investice a v této hře se to potvrzuje.Nevěřil bych že se farmy stane akční hra (samé akce):)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak to jsem se sekla v odhadu. Měl jsi na mysli dům s červenou lucernou, já zase odvozeninu od české výslovnosti anglického pojmenování broskve (přpř. Ludolfovo číslo).;)

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pro ty, co si dokázali s mixerem pohrát, a tam to bylo hlavně pro zkrácení času, je to krok zpět. A taky pro ty, co nemají sloty obsazené a nemají možnost střídat MJS a ananas, byla možnost si přijít k zajímavým bonusům, bez velkých nákupů...no co pro nezájem zavíráme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.