ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Prrrr.... pomalu na mě.... vyklusávám před akcí a mozek off ,-) Těch 500 jsem jen tak střelil a myslel že je dáš ty ,-) Já jedu piánko už 10 měsíců a čekám na tebe ,-) Ani nevím kolik se teď dá dát denně když se budu snažit.... 12 míčů?

MatysekKamilek, vilm4 a DANKA722 tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, prvně si zaskáčeš a pak půjdeš chrupat... :) Ono ten seník byl jak v literatuře tak potom i ve filmech skoro jako v novější době podnik s červenou lucernou :p Ale bez placení, pro zábavu, případně výměnný obchod xD

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

A čistší - v různých významech toho slova, vč.doslovného ;)

-pechfógl- a vilm4 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nevím přesně kdo se mě na to ptal, ale slíbil jsem že ukážu můj bahamkový park.
    Dekorek jsem tam měl víc ale takhle je to hezčejší a ještě do budoucna počítám že tam přibudou dekorky ze stejného stylu (třeba z akce "honba za rudým diamantem")

Jsem spíše na hračičkovské detaily než na BBZ :)

5. satelit

satelit Hvězda fóra

Co je zas toto na kole štěstí?

EDIT: Bagr ještě nemám,stejně nepadl.xD
    EDIT2: Asi kompenzace za bagr.xD

Naposledy upraveno: 14/3/18
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit, že by bagr ;)
    Zase uteklo něco, co nemělo, ale na odstranění zapracovali rychle. Po restartu už by to tam nemělo být.

7. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Jó, bachr (pamětníci vědí), kde ty dávný časy jsou....

Jinak jsem právě odtajnila baha TCH z akce a světe div se vykoukla na mě žirafa. No a už si trůní v liště, protože jsem zjistila, že baští nějaký langstat, který mám ještě v chrámu v nedohlednu.
    Jak já si teď blahořečím, že jsem odolala pokušení a nekoupila ji za rama mince, které škudlím na druhou část vodopádů

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] som mala teraz za cca 24 hod a to chovám na BS nie najlepšie potvory, samé mýtické, keď sa budeš snažiť, mohol by si dať aj viac ako 12 mega8);)

malá ukážka

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Aha, to je ten vedlejší produkt z kola, taky mám pro ně slabost, ale zas tolik toho neprotočím, většinou vezmu rovnou:

[​IMG] a šetřím lístky:)

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, tú dieru v plote, kadiaľ mi lozíš do mlyna som už bola zalátať;)
    a bedne s grajciarmi mi vylepšili [​IMG] :p

11. GordonSargent

no konečně jsi se dočkala, takovou bedničku jsem si už vybrala a tom co z nich vypadává nyní, nás asi čeká hladomor, tak to nerozfofruj:)

12. satelit

satelit Hvězda fóra

Mě tam RT zapomnělo dát pár nul :sleepy:

13. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Satelit ty si tam mal aspoň nejaké nuly xD xD xD

14. GordonSargent

Satelit neboj ,jsi v pořadí, stejně jako já u bedýnky oddanosti, taky zatím padají místo růžových šlechtěnců květináče:)

15. satelit

satelit Hvězda fóra

A tady jsem na tom trochu lépe xD

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

satelit, a iď kuknúť na trh, za koľko by si ho mohol predať, pri tých farmerama trhových cenách;)

17. GordonSargent

Ušetřím mu práci, na trhu AM:

[​IMG] ta bedna oddaností není až takový kauf:)

18. satelit

satelit Hvězda fóra

Trh AL :oops:

19. Kopretinka21

Kopretinka21 Pisálek fóra

ahojky, tak to je baha opravdu na dlouho, než dosáhnu první stovky, tak abych nebyla už stařenou....:eek:)))

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Kopretinka21 - neboj, Bahama jde rychle. Tam budeš dřív ve třístovce než na farmě ve stovce :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.