ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

odhalila som nazbierané tajomstvá z akcií

super, ružový slon tam bol:D + potešili 3x[​IMG], [​IMG]
    a tieto vzácnejšie stromy [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 13/2/18
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

DANKA722 : obrázky jsou hezký a "vzácnějšie stromy" ti přeju, aly stejně je to všechno na prd, když netuším co jsou to za stromky a chlívky :)
    Jde tu krásně vidět jak moc je tady věcí které ani neumíme pojmenovat.

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bezejmenný, tak hrocha od tigra snáď rozoznáš ;) a na stromy som dala popisky hore pod obrázok

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

DANKA722 Nebyt obrazku, tak zas podle SK popisku nepoznam u prvni 3 ja, o jaky strom jde :D

vilm4, satelit a DANKA722 tohle ocenili.
  5. satelit

satelit Hvězda fóra

Já to nepoznám ani podle obrázku.:)
    Máme 76 druhů stromů v základu na farmě,66 druhů na Baha a 9 děsivých,kdo se má v tom vyznat?A nepočítám to že u některých se plody jmenují jinak.
    Zvířata 64 druhů farma,24 baha a 3 bubu

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Klínčekovec.........
    To už je asi po 6 (plus / mínus) co mě dostává to slovenské pojmenování.
    Já vážně jazyk přepnu na slovenský :)

7. matlafous123

Kdyby nam radsi RT sloucilo pojmy a dojmy, kdyz jsme na jedne lodi, udelalo by lip a osobne by mi ani nevadilo, kdyby vyhralo SK nazvoslovi pred CZ. Proste by mi to bylo sumak... Takhle je to jak u blbejch na dvorecku.

satelit Vcera vecer jsem stavela zpatky stromy na farme (mela jsem vybourano dohola) a i presto, ze jsem mela vsechny 3 plochy oscreenovane, tak jsi mne mel slyset, jak jsem nadavala, kdo ma k sakru vsechny ty stromy poznat, aby je tam naskladal zpatky kolem dokola tak, jak byly pred tydnem. Chlapi brali nohy na ramena a zdrahali radsi ven xD

8. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - jen blbni,oni to sloučí na angličtinu a budem... hledat ve slovníku.xD

vilm4, DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

matlafousová + satelit : když si k tomu sedne moje milované sluníčko a červánek mého života, je vymalovaný (hlavně ze začátku hraní - teď už tolik ne ale občas mě tím pozlobí)
    To nepoznám ani Hrocha.

10. matlafous123

Bezejmenný No do haje zelenyho xD To je nejaka NJ krizena s AJ... ze by danstina? o_O

EDIT: satelit Tak to si pak pujdu hledat do slovniku jak se rekne: "tudy do nejmenovaneho (neplest si s bezejmennym) otvoru" 8)

vilm4, DANKA722 a satelit tohle ocenili.
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Toto je oříšek,jsem rád že mluvím česky a hra je taky v češtině.xD

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To je NORŠTINA. Moje žena z tama pochází. I když žije v ČR něco přes 9 let, a česky umí líp než já, většinu věcí čte a nebo poslouchá v rodném jazyce.
    "tudy do nejmenovaneho (neplest si s bezejmennym) otvoru"
    "Gå til rumpa (ikke bekymre deg for det)" Bez záruky 100% překladu.

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jsem z období,kdy se mluvilo jenom česko-slovensky.Přesto se v O/D "cizím" nabídkám vyhýbám. Nerad dávám nedostatkové věci za něco,čeho mám hafo a hledat stále co je co,mě nebaví.Bohatě mě stačí párovat stromy s ovocem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám divný dotaz :
    Je možné že by mi z tajemných chlívků, vykoukl neonový chlívek ?
    Jsem si na 10000000% jistý že jak u králíků tak čuníků jsem měl jen jeden neonový chlívek. A teď prohlížím lištu a mám tam ještě jedny od každého.
    Při O&D jsem je určitě nezískal.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Nového mazlika si už můžete zakoupit dnes, já ho právě koupila i když je psáno, že až od zítra .

vilm4 a satelit tohle ocenili.
  16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný sklamu tě, ale možné to není. Budeš muset zpytovat svědomí a zapátrat kdo ti udělal radost nebo za co jsi to vyměnil ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

mimino7777 obr stromy ano, sedí na mýtině, ale klasické chlívky, výrobny a stromy xl nevyužívám, ještě tak xxl o_O

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

Bezejmenný Ze vetsina tajemna konci pod koly toho cerveneho preskrtnuteho kolecka, to chapu, ale ze si ani nevsimnes coze to vlastne vyhazujes.... xD

Tygřice1970 To jsi nejspis dite stesteny, protoze ja nic takoveho na farme nemam (ne, ze bych po tom touzila - to fakt netouzim).

19. satelit

satelit Hvězda fóra

Já to nedávno udělal taky tak,všechno jsem hodil do lišty,měl jsem jen holé plochy,ve FAQ jsem našel seznam všech stromů,vytiskl,na plochy jsem rozmístil co nejefetivněji pole 2x2 a do hluchých míst umístil stromy podle abecedy za sebou.Musím říct že to vyšlo na všechny plochy jen tak tak.(mám tam ještě i mazlíky).Pak jsem je všechny co šly upgradoval na XXL a teď vím že mám na farmě i na baha od každého stromu jeden.Čas od času zkontroluji počet plodů a čeho je nejmíň dám do arboreta a týden to tam nechám žít vlastním životem.Po týdnu to vyměním a jede se dál.To samé se zvířaty.

A mazlíka už mám taky,stačí aktualizovat.;) [​IMG] [​IMG]

EDIT - DANKA722 - tak to jsme ho koupili stejně. xD

vilm4, matlafous123 a DANKA722 tohle ocenili.
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

matlafous123, nemáš, keď tu sedíš od rána a neobnovíš;), mne sa už hodinu klube:D
    [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.