ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Mám dojem, že musí proběhnout (koupit) kolečko, všech "výhodných balíčků" (ve všech variantách) a potom možná bude možnost zase kupovat ty levnější:p

karbar, vilm4 a satelit tohle ocenili.
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - Díky, ale to ať se mnou nepočítají.xDxDxD Kdyby to střídali,tak možná,ale takhle jsem skončil s kabelkama. ;)

EDIT: Vzhledem k tomu,že tato nabídka mě chodí už asi 3/4 roku (a trpělivě odolávám) to bude asi tak jak píšeš.

Naposledy upraveno: 31/1/18
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit
    Samozřejmě to nemusí být pravda, ale mám ten dojem ;)

vilm4 a satelit tohle ocenili.
  4. satelit

satelit Hvězda fóra

A sníh je fuč. xDxDxD

karbar a vilm4 tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bezejmenný máš recht, u mě je pořád stejná nuda

[​IMG] katalpa,osel....:)

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

jupííí,konečně se na mně usmálo štěstí:100% na 24 hod

8. karbar

karbar Veterán fóra

Taky se mi opět objevila nákupní kabela.
    Stále jí odolávám - a to již hodně dlouho!
    1159 CZK a získám:
    3300 FL
    A všechny pomocníky na 720 hodin.
    No prostě nekoupím, jsem opět nepracující človíček.
    Občasně jdu na nějakou brigádu, ale taky musím myslet na to abych měla dát dětem co do papuli - něco hamů papů.
    Je to moc a hooodně dlouho se mi jiná nabídka nezobrazila.

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jsem z toho mletí tak semletej že melu páté přes deváté a semelu i vzduch.
    https://imgur.com/a/9DX7t
    Klidně počkám. Času mám dost.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak to je kouzelná chyba :) Já ve mlýně zase občas mívám domletou první várku, čas nula prázdno, vakuum, a dál se to neposune... A čistím, na to jsem pintlich xD

Stavila jsem se zvečera na trhu, pochybělo mi pár bobků na dlouhodobku, abych ji sklidila před odchodem do pracovního procesu. Fujtajxl, ještě že mám zdravé srdce, jinak by to se mnou štrejchlo. Nabídky od 1.111 do 2940 kr. Hm, jak mi ráno dozrajou ty dlouhodobky a plevel do úkolů na baha, dávám slepice a papagáje. Samozazásobím se a ještě vydělám :)

Naposledy upraveno: 1/2/18
  11. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já nechápu jak někdo vytahuje slepice k vůli hnoji přece se dá vydělat daleko víc na jakékoliv krátké rostlině třeba oves (mrkev a řeřichu neberu)a může se na tom vydělávat pořád ne jenom při akci.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. flexka

flexka Hrabě fóra

Kupuju pomocníky a floreny, sem tam výjimečně SK. RT je filuta a proto mi už nechodí žádné kabelky pomocná ruka, asi jsem vykoupila, na co mám nárok xD. Lehký chov jsem sice nikdy nekoupila, ale preventivně mi ho taky nenabízí, že bych se mohla třeba chytnout a cpou mi vytrvale jen a pouze rychlé farmaření, o které nemám vůbec zájem a pomocníky a floreny tak musím nakupovat zvlášť dráž! Super nápad, když už platím, tak vytřískat co nejvíc a hlavně nepotěšit sem tam nějakou slevou, buď být dojnou krávou, nebo si trhnout okončetinou. A já bych klidně dala i tu tisícovku...

vilm4 a satelit tohle ocenili.
  13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

.macca. - třeba proto, aby za
    a) nemusel hnůj nakupovat v době akcí za vysoké ceny, pokud ho sám používá
    b) samy slepice momentálně stojí např. na mém trhu 4000 kr./ks, kurník
    zabere plochu 4x1 pidi políčko a slepice zbaští jen 2 pšenice.
    Neonový kurník mi dá 4 slepice, růžový 3, červený a oranžový 2
    v celkem krátkém čase. Když prodám slepice i ten hnůj,
    mám docela slušný zisk, který za oves ze stejné plochy nezískáš.
    :)

kiki2305, Peto121 a vilm4 tohle ocenili.
  14. Y_n_O

.macca. - jak píše Mikeš, mám svůj hnůj a nemusím na trhu draze nakupovat, naopak slušně vydělám. Na trh stejně chodím málokdy, jen když něco opravdu chybí, třeba do akčního úkolu a nestíhám napěstovat či nachovat, jinak moje farma jede z 90% na samozásobovací systém...

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O, mám farmu na stejném principu, akorát opačném, 10% je z vlastních zdrojů a o zbytek se postará trh a taky to k obapolné spokojenosti fungujexD

DANKA722, Y_n_O a doben tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Hmmm... Netopýrku, já už jiná nebudu xD Sama sobě si. Sysel. Věřit sama sobě a na sebe spoléhat. Tak jsem zvyklá v realitě a bohužel si to sebou táhnu i do virtuálního světa 8) Ale třeba se proberu a i na mé farmě začne fungovat tržní ekonomika xD

matlafous123 a GordonSargent tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Y_n_O : jsem sysel a samozásobitel snad od samého začátku hraní. Občas jsem kupoval nějaké ty marmelády, než jsem zjistil že to dělat nemusím. Jsem dokonce tak sám sobě si, že ještě dodávám na trh pro ostatní.

Kdž mám hodně hnoje a na trhu je cena nízká, dávám ho tam za nejvyšší možnou nabídku a využívám tak trh jako náhradní skladiště (jen mi RT pokazilo radost když omezily nabídky)

Mikeš : tuhle Slepicoidní taktiku využívám již velmi dlouho.

sisinka tohle ocenil(a).
  18. Y_n_O

Bezejmenný, já mám ten systém nastavený také od začátku. Marmeládu jsem kupovala jednu, ale protože jsem hned v těch důležitých Dožínkách 2011 získala recepty, snažila jsem se marmeládníka vytunit co nejdříve, abych si mohla vařit sama. Teď také dodávám, sice ne na trh, ale nízkolevlovlejším sousedům. A schovávat hnůj na trhu teď, když akce stíhá akci, nemá smysl, protože já jsem včera zvířecí bobky prodávala i za patnáct stovek... xD

Naposledy upraveno: 3/2/18
    GordonSargent a vilm4 tohle ocenili.
  19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Bezejmenný - vždyť já netvrdím, že jsem objevil Ameriku.
    :DxD
    Sám jsem tuto slepicoidní taktiku ještě nikdy nevyužil.
    Mám na ploše stálé a osvědčené výrobce hnoje, ale kdo ví, možná časem
    na ni také dojde.
    :D

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já snad ani nemohu vyjmenovat, co jsem už kdy prodával (překupoval i pěstoval ). Využíval kdejakou akci a honil každej krejcar.Jenže najednou buď je na trhu vše po jednom(či pár) kusech,hybridi nejsou vůbe,nebo to není na nic potřeba.Navíc dávají řádky i odměny čím dál více Kr., miliony naskakují a naskakují aniž je mohu využít.
    Za dožínky (před pár týdny) jsem utratil 500 M a od té doby na účtu přibylo dalších 164 M.
    Je toho všeho už moc...máme přestromováno,přezvířatováno i přeplodinováno.Do toho se zvířena žere navzájem a do úkolů "ze stodoly" se dodává jen prvních pár plodin (aby na ně dosáhli i nováčci )
    Samozásobovat se VŠÍM, by bylo fakt umění, kdyby nezustávala většina věcí v liště.Nám se ale spíše hromadí muzeum.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.