ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslím, že informace bude asi tak v 11.

2. [petr]

[petr] Pisálek fóra

Právě mi vyskočilo okno se 4 fl za ohřívač, a protože jsem měl jen 12 fl je to jasné,jen nevím jestli mám počkat nebo psát na podporu:-(

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj [petr],
    vše o připsání "jen" 4 Florenů najdeš zde: KUK.
    Pokud, ale i tak budou tvé pochybnosti přetrvávat na herní podporu se můžeš klidně obrátit.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Přeji fajn hru

4. [petr]

[petr] Pisálek fóra

moc děkuji hezký den:)

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

V mládí sem se učil hrobařem,kopat hroby, jezdit s trakařem....Vod oběda mě píseň zní v uších.Prostě i tady jsou místa kam se technika nedostane a pak nezbejvá nic jiného,než vzít madla fůryku do teplejch.S úspěchem mě mohou vystavit coby šimpanze.Škaredej sem byl,teď mám i ruce pod kolena a platfus.Zůstal mě jen dobrej pocit,že stále dokážu odvozit šest tun kačírku,po dvou vyjít tři patra,dát si sprchu ve stoje a ......svalit se do pelechu.Že já se raději nedal do toho plotu,přece zabetonovat 375 sloupků nemůže být takovej problém. (Ted si dělám srandu,toto nebudu zkoušet ani omylem).
    Ještě že zítra začíná "náročná" akce,to musí i žena pochopit,že se nehnu od kompu.
    xD

6. -pechfógl-

Druid, máš nekalou konkurenci, Vikingové vaří polívku. Co do ní dávají místo jmelí? Islandskej mech?

Přijde Číňan k židovskému obchodníkovi s dámským prádlem a chce černou podprsenku vel. 38. Žid prohlásí, že černé podprsenky jsou žádané zboží a jedna stojí 35 dolarů. Číňan jich vezme 25. Za týden přijde znovu a chce šedesát kousků téhož zboží. Žid prohlásí, že náklady na výrobu se zvýšily a teď stojí 50 dolarů. Za týden znovu - a chce 120 kousků. Žid ovšem opět zvýší cenu - na 100 dolarů a jen tak mimochodem se zeptá, na co ty podprsenky potřebuje. A Číňan na to: No, já je stříhám na polovic a prodávám jako jarmulky ortodoxním židům, tři sta dolarů za kousek.
    A proto Čína vládne světové ekonomice. :D

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji hezký a pohodový podvečer,
    doufám, že jste využili krásného počasí k malé procházce ( někteří se tu v potu práce maskovali za Bulhary, ale na druhou stranu poškrábat se na patě ve stoji taky není k zahození, viď, Barolande?) ;)xD
    Njn, pechfóglová, ale islandskej mech to je jen chabá náhražka jmelí - ta polévka nemá ani sílu, ani chuť a o věšteckých schopnostech nemluvě..... copak by po vikingské polévce odolala Armorica Caesarovým vojskům.... jedině kouzelný lektvar, který obsahuje jmelí - zeptejte se Obelixe, ten do něho spadl ještě jako dítko a drží se ho to doposud. xDxD Ale kruciš, taky by mohl být nějaký druidská akce - jako vypadávátko by mohly být snítky jmelí a březové větvičky a jako akční rostliny brutnák lékařský ( na 6 hodin) a violka vonná ( na 4 hodiny), ve mlýně by se to mlelo na lektvar síly ( jmelí a brutnák v poměru 10: 400) a lekvar krásy ( bříza a violka v poměru 5 : 100) a kombinováním obou lektvarů v poměru 8:5 by vznikl lekvar neporazitelnosti. A jako třešnička na dortu by byla minihra házení kamenem na římské legionáře různých hodností a podle toho padaly římské helmice, které by se daly vyměnit v keltském obchodě za různé dobré výhry. :eek:)) Pochopitelně řádek, kde by byly TBZ a BZ a po 12 hodinách +2 vaničky SK. A dobré datum by bylo o Samhainu. :music:

Kněz, pastor a rabín jdou z teologické konference a zajdou si na štamprdlátko a cestou zjistí, že si všichni zapomněli peníze.
    Kněz se zamyslí a říká: "Něco zkusím a když to vyjde, pijeme dnes zadarmo."
    Jde dovnitř k baru, objedná si, vypije a už je u něj číšník a chce platit.
    "Já jsem ale platil při objednávání!"
    "Promiňte, mám strašný fofr a nevím, kde mi hlava stojí."
    Kněz vyjde ven, vysvětlí ostatním, jak to udělal, dovnitř vejde pastor a stejným způsobem pije také zadarmo. Jako poslední jde dovnitř rabín, opět se situace opakuje, číšník se omlouvá: "Promiňte, to bude asi tím horkem, jste dneska už třetí duchovní, u kterého se mi to stalo."
    "To je možné, ale hlavně mi vraťte zpátky na tu stovku, kterou jsem vám platil!"

Naposledy upraveno: 10/5/16
  8. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:)zdravím všechny farmáře o_Oono jako jde koupit sobí chlívky za KR ve FO?? :wuerg:jsem tady opravdu dlouho nebylaxD

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, to víš, že jde, zkus se do obchodu podívat. Můžeš mít celé sobí spřežení ,-)

Edit: njn, jsi nakonec šikula, ale z příspěvku nezjistím, jestli je to dotaz (otazníky) nebo konstatování skutečnosti (i když ten zelený smajlík...)

Naposledy upraveno: 10/5/16
    malinkami tohle ocenil(a).
  10. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Pitrýsku, děkuji za radu ;)...jak myslíš, že jsem to zjistila :D

add: Pitrýsku, pokusem-omylem jsem probendila celou farmu až doposud :music:pochybuji, že kdy budu jiná...ale děkuji, jsi milý ;)

Naposledy upraveno: 11/5/16
  11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jsem poholdně uložen,mám nahlášenou neschopenku,tak mohou Vikingové doplout.

Druide,máš tu hru málo komplikovanou,takhle na ni RT nenachytáš.Přidej vyhledávání lektvarů na mýtině (max 4 do hodiny) a než ho můžeš použít, musíš 4 hod.čekat než dokvasí.Jo a ten příběh nemáš zpracován do komixu.
    xD

Láska je láska,tak si Izák vzal katoličku.Na Tu be-av ji zašel koupit krucifix.
    "Uctivej služebník pane Kohn,čím posloužím" diví se prodavač, co ten tady dělá?.
    "Co si počítají za ten velký kříž ? "
    "Tři tisíce korun"
    "Za kolik mě prodaj tento malej?"
    "Ten stojí tisíc"
    "Vědí co,já jim dám pět set a vezmu si tady ten bez toho atleta"

babička-květa tohle ocenil(a).
  13. -pechfógl-

Baro, měl bys objasnit gójům, co je to Tu be-av, jinak budou tápat.(Mně nemusíš. Malá nápověda: letos ještě nebyl). No a s tím druidem máš pravdu, leccos nerozvinul a leccos dokonce opomněl, například koupi legionářů za floreny apod. :D
    Telefon: Dobrý den, tady Škola svatého Ignáce, u telefonu školní hospodář Roubíček. Dovolal jsem se do obchodu s liturgickými předměty?
    Ano, tady Obchod s církevními liturgickými a devocioálními předměty, firma Kohn. Čím mohu posloužit?
    Potřebovali bychom co nejrychleji dodat padesát biblí, třicet krucifixů a šedesát růženců. Máte je na skladě?
    Samozřejmě, máme.
    Do kdy nám je můžete poslat?
    Hm. Dnes je pátek, tak v pondělí.
    A nešlo by to dřív? V sobotu?
    Zbláznil jste se? O šábesu?

Madvo, -Jara05- a fugger64 tohle ocenili.
  14. malinkami

malinkami Velmistr fóra

jéje, pajdo děkuji, to je přesně doba, kdy jsem začala na farmě koketovat s pauzou :music:

Madvo tohle ocenil(a).
  15. -Andree72-

-Andree72- Pisálek fóra

Ahoj,poslední dobou se mi na farmách na kole štěstí vůbec neobjevují strašáci,že by opět dokupování za fl?Mrzí mě že bude šedý řádek ale dokup nebude:-(Snad se jednou dočkám,že bude možnost strašáky a květiny posílat;)Hezký den

Madvo tohle ocenil(a).
  16. -pechfógl-

Ahoj, pisálisti, my už jsme to tu zapíchli nebo co je? Mrtvo jak v Mrtvým moři.

17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

pechfógl: nooooooooo.......sice jsem byl celý minulý týden pryč, ale koukal jsem sem a říkal jsem si - proč mám psát jako první...pak jsem usoudil, že tu asi nikdo nikoho nepostrádá, tak jsem také nepsal....a ani mě nenapadlo nic smysluplnýho (teda to se mi vlastně děje už pořádxD). A takovej tuzex ta farma poslední dobou také není a pořád nadávat se mi nechce.....xD

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já neměla čas, bo jsem se družila s Vikingama ;) Navíc jsem na tom ohledně psychického rozpoložení podobně jako fugger :oops:

Madvo, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek,
    přiznám se, že i já jsem se družil s Vikingy a docela jsem si to užil. No a pak zahrady nepočkají - potvory chtějí svoje a dodržet agrotechnické lhůty to je někdy pěkná honička. Psychická rozpoložení neřeším, stačí mi málo, že vyjde sluníčko a je krásný den - asi jako dnes. A pak to mistrovství světa v ledním hokeji mě taky nenechává chladným a fandit, byť na dálku, je potřeba a dnes od 15:15 bude hodně důležitý zápas.... takový prubířský kámen, co naši hoši ze sebe dokáží vydat.

50. léta, na osobním oddělení ministerstva zahraničního obchodu: "Takže soudruhu Kohne, doporučení mate výtečná, výsledky naprosto vynikající - ale bohužel vás přijmout nemůžeme: tady stoji, ze mate příbuzné v kapitalistické cizině! Dokonce velmi blízké příbuzné - nebo snad chcete popřít, ze vaše sestra Marie žije v USA?"
    Kohn smutně zvedne oči a povzdechne: "Tak kvůli Mařence! No vidíte to, taková hodna holka - kdyby jen věděla, ze mi s tím udělá takový problémy, tak tenkrát raději jela do tý Osvětimi..."

20. -pechfógl-

Bych i psala, ale tuhle jsem se koukla na fórum - a v každým vláknu nejnovější -pechfógl-. Tak jsem toho nechala, aby si něco nemyslel, že nemám v reálném životě co na práci.
    Pan Kohn si zažádá o vystěhování do Izraele. Je mu povoleno. Za rok zažádá o repatriaci do ČR. Opět je mu umožněna. Za půl rokzu se chce opět vystěhovat do Izraele a to už se ouředníkovi zdá divné a ptá se, proč to dělá, proč se konečně neusadí. A Kohn: No víte, ono to tam i tady stojí za nic, ale ta cesta, ta je krásná.....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.