ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ještě štestí že já mám běžnou výšku ve dvanácti tisících,to se klidně mohu dívat z vokýnka a nehrozí mě šok.xD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 Pokud bych nemusela vyndavat vcuclou Cecilku z utrob saciho zarizeni, pak mi asi uplne nevadi... i kdyz, jak poznamenal fugger mi prece jen vic vyhovuji ty veci sycici (byt teda ta nase sssssss nevyluzuje ani pri lovu mysi a navolno by mohla plazit jen v pripade, ze bych se chtela zbavit sveho muze), ale ma to jeden hacek - ja utiram prach jen z klaviru :p:D

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

sakra lidi co je s tím druidem?

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Aspoň holuba by poslat mohl, ale tak chytrej jako já je on určitě taky. I kdyby měl hzaracha, existuje nejméně jeden způsob, jak se sem dostat.....:sleepy:

5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

pechfógl: PSSSSSSSST!!!!!!!!!
    mimochodem k akci, dám sem kopii toho, co jsem dal na fórum k akci....doufám, že se to smí..

podle kámošky to vychází 38.400 hyacintů, 19.200 bobulí, 800 termosek, 800 stanů plus 20 batohů (tzn. dalších 400 termosek + 400 stanů ).... sice nevím, jak to spočítala, ale..... jistá si není, nicméně by to mohlo být..... + další ty věci, které vlastně ve srovnáním s tímto nejsou podstatné....

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Fugger64: přečti si u akce komentář od Casey27, možná pochopíš proč nemáš v tom příspěvku tak úplně pravdu.

Iwuska tohle ocenil(a).
  7. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Pajda361: ale já přece netvrdím, že mám pravdu....jsem psal, že si není jistá, ne?:) Zase na druhé straně - já bych to nepočítal vůbec, neboť jsem líný a zvyklý, že to spočítáš vždycky Ty!!!!!xD A tak mi to vždycky vyhovuje....mě mrzí, že Tě někdo naštval, že už se Ti to nechce počítat:cry:

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Fugger64: připisuješ mi něco co nedělám. Já jsem jen ten kdo to vylepí na fórum. Podklady mi vždy připravuje kolega.

nanyblacks tohle ocenil(a).
  9. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Pajda361: no - tak to je kolega úžasněj, ale nevím, zda to tam bylo někdy napsáno, že podklady připravuje kolega.... Prostě je tam Tvůj podpis. Tak kolegu pozdravuj a že mě mrzí, že to už nepočítá, no.8)

10. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

on to asi kolega nepočítá, protože v tomhle případě se to spočítat prostě nedá :)

11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

AghataCh:xDxDxD

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Čarodějka007: už tolikrát se tu psalo o Cecilce a pořád jsme ji neviděli. Hoď sem někdy obrázek - a kdyby byl k dispozici, ráda bych viděla, jak se vozí na vysavači :D
    A ještě mám dotaz - tarantule je oranžovočerná? A kdo je ten hnědý a jakoby mourovatý? Já totiž právě myslela, že to je tarantule :oops:;)

lacrima tohle ocenil(a).
  13. vavovi

vavovi Stará škola

Jé také se přidávám. Přidej obrázek. Ve skutečnosti pavouky nemusím, ale na obrázku mi nevadí a jsem hrozně zvědavá. prosím, prosíííííím

lacrima tohle ocenil(a).
  14. -pechfógl-

To je sršeň, kiki. :D

lacrima, kiki2305 a tydýtková tohle ocenili.
  15. fugger64

fugger64 Komisař fóra

čarodějka007: jo. místo tý kočky chceme Cecilku. Tak.-.-
    pechfógl: jakej sršeň? to vypadá, jako kozy......

lacrima a atriadk tohle ocenili.
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

pechfógl, fugger: S osmi nohama? :eek: Žijete na zajímavých místech :D

lacrima a evik1016 tohle ocenili.
  17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

kiki2305: sem se překouk, no...sem myslel vavoviiny kozy z obrázku.....jsem nějak zase špatně četl.....
    kruci co je s tím Druidem?:(

18. -pechfógl-

Nikdy v životě jsem se nedostala sršáňovi tak blízko a hlavně tak důvěrně, abych mu počítala nohy. Bylo to velký, pruhovaný, bzučelo to, tak pantofel a pic kozu do vazu. Sršni jsou chránění, tenkrát stál jeden kousek 500,- takže jsem si vybouchala dost pěknou pokutu (kdyby mi to někdo spočítal).
    Druid: Někdo ho má určitě za souseda, ať mu pošle toho holuba. Nebo že by něco věděla ta matlafous, co jezdí blátivými cestami na Písecku?

kiki2305 tohle ocenil(a).
  19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- Jsem v tom nevinne - on uz v tom blate lezel, kdyz jsem zacala couvat :oops: 8)

skalara.v a kiki2305 tohle ocenili.
  20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

S pokutou za sršány mám zase historku - jeden roj se usídlil u kamaráda na chatě. Jako zodpovědný a vyhlášek dbalý občan šel na obecní úřad a sršně tam udal... chci říct nahlásil. Bylo mu řečeno, že tam někoho pošlou. Asi za dva dny se dostavil maník na kole - kamarádovi to bylo trochu divné, čekal jednotku v ochranných oděvech, která nezvané návštěvníky pochytá a odklidí třeba do lesa. No, je to naiva.
    Ten člověk si začal místo pobytu sršňů fotit a na otázku, kdy bude hnízdo odstraněno, odpověděl, že nikdy. Že jde o přísně chráněné živočichy a pokud nikoho neohrožují na životě či zdraví, nesmí se jim bránit v existenci. A fotí si je proto, aby měli důkaz, kdyby je chtěl kamarád zlikvidovat a hned vysypal výši pokuty za tento podlý čin. No, při porovnání té pokuty a ceny předmětné chatky se skoro vyplatilo postavit boudu novou a se sršni uzavřít dohodu o neútočení.
    Jo a pechfógl - z občasných pobytů tam vím, že sršni určitě nebzučí. Ten zvuk připomíná spíš blížící se vrtulník :)

evainfo, jana563 a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.